Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Σταρ αν γραφαμε εγω και ο Νωντας απο ενα μυθιστορημα ποιος απο τους δυο μας θα εγραφε το καλυτερο;
καλο ερωτημα

εξαρταται τον αναγνωστη...τη νοητικη και του ψυχολογικη κατασταση

νομιζω οτι του νωντα θ ταν πιο συναρπαστικο.....ειναι πιο συνθετος ως χαρακτηρας....χωρις αυτο να σε υποτιμα....το μυθιστορημα θα πηγαινε μπρος πισω, θα εμπαινε το συνειδητο, το ασυνειδητο, θα σε μπερδευε, θα σου γαμουσε το μυαλο....αντιθετα τα πραγματα μ σενα ειναι πιο "ευθυγραμμα", πιο προδηλα.....ο νωντας ειναι πιο κονταστο μεταμοντερνο  :hi:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Αρα βιογραφικο ειναι κυριως.

Ο τασος λετε να τη γαμησε την τζουλια;
ανετα...εδω αυτη καθησε να της τον σφυριξουν κατι εντελως λουλιδες...στον τασο τον σφιχτη δε θα καθοταν;

Επισκέπτης
καλο ερωτημα

νομιζω οτι του νωντα θ ταν πιο συναρπαστικο.....ειναι πιο συνθετος ως χαρακτηρας....χωρις αυτο να σε υποτιμα....το μυθιστορημα θα πηγαινε μπρος πισω, θα εμπαινε το συνειδητο, το ασυνειδητο, θα σε μπερδευε, θα σου γαμουσε το μυαλο....αντιθετα τα πραγματα μ σενα ειναι πιο "ευθυγραμμα", πιο προδηλα.....ο νωντας ειναι πιο κονταστο μεταμοντερνο  :hi:
:wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
καλο ερωτημα

νομιζω οτι του νωντα θ ταν πιο συναρπαστικο.....ειναι πιο συνθετος ως χαρακτηρας....χωρις αυτο να σε υποτιμα....το μυθιστορημα θα πηγαινε μπρος πισω, θα εμπαινε το συνειδητο, το ασυνειδητο, θα σε μπερδευε, θα σου γαμουσε το μυαλο....αντιθετα τα πραγματα μ σενα ειναι πιο "ευθυγραμμα", πιο προδηλα.....ο νωντας ειναι πιο κονταστο μεταμοντερνο  :hi:

Το μεταμοντερνο το βρισκω επιτηδευμενο και απατεωνιστικο. Σαν συγγραφεας θα ημουν ντομπρος, λαικος. Θα εγραφα για τα κλασσικα θεματα που συναρπαζουν τους αντρες, οπως εγραφε ο Χεμινγουει και ο Τζακ Λοντον.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το μεταμοντερνο το βρισκω δηθεν και απατεωνιστικο. Σαν συγγραφεας θα ημουν ντομπρος, λαικος. Θα εγραφα για τα κλασσικα θεματα που συναρπαζουν τους αντρες, οπως εγραφε ο Χεμινγουει και ο Τζακ Λοντον.

θα με ενδιεφερε να μα μαθω τα υλικα που χρησιμοποιεις κατα την διαδικασια του ξυρισματος

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ανετα...εδω αυτη καθησε να της τον σφυριξουν κατι εντελως λουλιδες...στον τασο τον σφιχτη δε θα καθοταν;

σκεφτομαι οτι μονο ενα 20 τις εκατο των αντρων εχουν τρελα με το μουνι

το 10 τις εκατο που ειναι μουνακηδες

κ αλλο ενα 10 οι πουτανιαρηδες

οι αλλοι δεν ασχολουνται

βαλε ενα 20 τις εκατο πουστηδες κ μπαι σεξ

αλλο ενα 30 ασεξουαλ μονογαμικους σχεσακηδες παντοφλακηδες

κ αλλο ενα 30  που δεν βγαινει εξω δεν την πεφτει ασχολειτε με σπορ επιστημες καρριερα κλπ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
θα με ενδιεφερε να μα μαθω τα υλικα που χρησιμοποιεις κατα την διαδικασια του ξυρισματος

Ο ηρωας μου θα ξυριζοταν με παραδοσιακα υλικα πριν αυτο γινει της μοδας. Θα πηγαινε κοντρα στις κοινωνικες επιταγες. Δεν θα πιστευε στην αθωωτητα των παιδιων.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Το μεταμοντερνο το βρισκω επιτηδευμενο και απατεωνιστικο. Σαν συγγραφεας θα ημουν ντομπρος, λαικος. Θα εγραφα για τα κλασσικα θεματα που συναρπαζουν τους αντρες, οπως εγραφε ο Χεμινγουει και ο Τζακ Λοντον.
καπως ετσι σ εχω ψυχολογησει...το παιδι της εργατιας, ο βιοπαλεστης, που ξεκινησε μικρος στα βασανα της ζωης κτλ..... χιλιοειπομενα σεναρια, προβλεψιμα....

κι εγω παντως της κλασικης λογοτεχνιας ειμαι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ο ηρωας μου θα ξυριζοταν με παραδοσιακα υλικα πριν αυτο γινει της μοδας. Θα πηγαινε κοντρα στις κοινωνικες επιταγες. Δεν θα πιστευε στην αθωωτητα των παιδιων.

βλαμμενος εισαι ανθρωπε μου?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
σκεφτομαι οτι μονο ενα 20 τις εκατο των αντρων εχουν τρελα με το μουνι

το 10 τις εκατο που ειναι μουνακηδες

κ αλλο ενα 10 οι πουτανιαρηδες

οι αλλοι δεν ασχολουνται

βαλε ενα 20 τις εκατο πουστηδες κ μπαι σεξ

αλλο ενα 30 ασεξουαλ μονογαμικους σχεσακηδες παντοφλακηδες

κ αλλο ενα 30  που δεν βγαινει εξω δεν την πεφτει ασχολειτε με σπορ επιστημες καρριερα κλπ
το 20 μου φαινεται λιγο...ειδικα αν το θεσεις σε ιδεατο επιπεδο, παει πολυ παραπανω....
οι περισσοτεροι Αντρες εχουν στο νου τους το μουνι....απο κει και περα ειναι ποσοι ειναι σε θεση (κοινωνικη, οικονομικη, σωματικη, ψυχολογικη) να περασουν απο την ιδεα στην πραξη....να κυνηγησουν τα θελω τους...

μπορει βεβαια και να κρινω εξ ιδιων  :rolleyes:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
τωρα το δα  :2funny: κλαιω  :2funny: τι του γραψες, και τι σου γραψε  :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ο αλλος πηγε στην ευρωπη κ τρωει καθε μερα φετα τελεμε λες κ ειναι στο γκραβαρα  :jerking:

Dikoume

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2016
Like
122
Πόντοι
6
URL]]

Stories

Νέο!

Stories