Επισκέπτης
εγω δεν γραφω καλα, αλλα η ζωη μου θα μπορουσε ανετα να γινει βιβλιοΣταρ αν γραφαμε εγω και ο Νωντας απο ενα μυθιστορημα ποιος απο τους δυο μας θα εγραφε το καλυτερο;
εγω δεν γραφω καλα, αλλα η ζωη μου θα μπορουσε ανετα να γινει βιβλιοΣταρ αν γραφαμε εγω και ο Νωντας απο ενα μυθιστορημα ποιος απο τους δυο μας θα εγραφε το καλυτερο;
τσαρδια παει;πουλαει λαχεια
καλο ερωτημαΣταρ αν γραφαμε εγω και ο Νωντας απο ενα μυθιστορημα ποιος απο τους δυο μας θα εγραφε το καλυτερο;
ανετα...εδω αυτη καθησε να της τον σφυριξουν κατι εντελως λουλιδες...στον τασο τον σφιχτη δε θα καθοταν;Αρα βιογραφικο ειναι κυριως.
Ο τασος λετε να τη γαμησε την τζουλια;
καλο ερωτημα
εξαρταται τον αναγνωστη...τη νοητικη και του ψυχολογικη κατασταση
νομιζω οτι του νωντα θ ταν πιο συναρπαστικο.....ειναι πιο συνθετος ως χαρακτηρας....χωρις αυτο να σε υποτιμα....το μυθιστορημα θα πηγαινε μπρος πισω, θα εμπαινε το συνειδητο, το ασυνειδητο, θα σε μπερδευε, θα σου γαμουσε το μυαλο....αντιθετα τα πραγματα μ σενα ειναι πιο "ευθυγραμμα", πιο προδηλα.....ο νωντας ειναι πιο κονταστο μεταμοντερνο
pali edo esy?
καλο ερωτημα
εξαρταται τον αναγνωστη...τη νοητικη και του ψυχολογικη κατασταση
νομιζω οτι του νωντα θ ταν πιο συναρπαστικο.....ειναι πιο συνθετος ως χαρακτηρας....χωρις αυτο να σε υποτιμα....το μυθιστορημα θα πηγαινε μπρος πισω, θα εμπαινε το συνειδητο, το ασυνειδητο, θα σε μπερδευε, θα σου γαμουσε το μυαλο....αντιθετα τα πραγματα μ σενα ειναι πιο "ευθυγραμμα", πιο προδηλα.....ο νωντας ειναι πιο κονταστο μεταμοντερνο
Το μεταμοντερνο το βρισκω δηθεν και απατεωνιστικο. Σαν συγγραφεας θα ημουν ντομπρος, λαικος. Θα εγραφα για τα κλασσικα θεματα που συναρπαζουν τους αντρες, οπως εγραφε ο Χεμινγουει και ο Τζακ Λοντον.
ανετα...εδω αυτη καθησε να της τον σφυριξουν κατι εντελως λουλιδες...στον τασο τον σφιχτη δε θα καθοταν;
θα με ενδιεφερε να μα μαθω τα υλικα που χρησιμοποιεις κατα την διαδικασια του ξυρισματος
καπως ετσι σ εχω ψυχολογησει...το παιδι της εργατιας, ο βιοπαλεστης, που ξεκινησε μικρος στα βασανα της ζωης κτλ..... χιλιοειπομενα σεναρια, προβλεψιμα....Το μεταμοντερνο το βρισκω επιτηδευμενο και απατεωνιστικο. Σαν συγγραφεας θα ημουν ντομπρος, λαικος. Θα εγραφα για τα κλασσικα θεματα που συναρπαζουν τους αντρες, οπως εγραφε ο Χεμινγουει και ο Τζακ Λοντον.
Ο ηρωας μου θα ξυριζοταν με παραδοσιακα υλικα πριν αυτο γινει της μοδας. Θα πηγαινε κοντρα στις κοινωνικες επιταγες. Δεν θα πιστευε στην αθωωτητα των παιδιων.
το 20 μου φαινεται λιγο...ειδικα αν το θεσεις σε ιδεατο επιπεδο, παει πολυ παραπανω....σκεφτομαι οτι μονο ενα 20 τις εκατο των αντρων εχουν τρελα με το μουνι
το 10 τις εκατο που ειναι μουνακηδες
κ αλλο ενα 10 οι πουτανιαρηδες
οι αλλοι δεν ασχολουνται
βαλε ενα 20 τις εκατο πουστηδες κ μπαι σεξ
αλλο ενα 30 ασεξουαλ μονογαμικους σχεσακηδες παντοφλακηδες
κ αλλο ενα 30 που δεν βγαινει εξω δεν την πεφτει ασχολειτε με σπορ επιστημες καρριερα κλπ
βλαμμενος εισαι ανθρωπε μου?
περιμενεις κι εσυ να κανεις συζητηση εδω μεσα