Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ωραια το εθεσες. Εχεις ποιητικο ταλεντο. Ψηθηκα απο μικρος στη βιοπαλη.
τυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιας
γνωμη σου

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
:tooth:

Η καλυτερη ιστορια που εχω γραψει εδω ηταν το πως εβγαλα γκομενα την υπαλληλο του ινστιτουτου αδυνατισματος οταν ημουν 20 χρονων παλικαρακι.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
τυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιας
γνωμη σου

Πες για τη μετανάστρια και τα πηδήματα με αυτή
και άσε τις φιλοσοφίες !  :rockon: :rockon:

Μοναχοφαγά ! >:( >:(

Επισκέπτης
γνωμη σου
ελα ρε παρακμα, γιατι κρυβεσαι :erection:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
:tooth:

Η καλυτερη ιστορια που εχω γραψει εδω ηταν το πως εβγαλα γκομενα την υπαλληλο του ινστιτουτου αδυνατισματος οταν ημουν 20 χρονων παλικαρακι.
κοψε και ξαναριχτην γιατι δεν κλεινει το ματι μου ετσι κι αλλιως

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
γνωμη σου

Πιστευω οτι εισαι ενας προστατευμενος βουτυρομπεμπες που ομως δεν ανεπτυξε κωλοπαιδισμο και αλαζονεια, αλλα παρεμεινε εντελως αγνος και καλοκαρδος, σαν παιδι που δεν εχει δει ποτε τη σκληρη πλευρα της ζωης και την χαμερπη φυση του ανθρωπου. Θα επρεπε να σε βαλουν σε μια γυαλα και να σε δειχνουν σε μουσεια για να συγκινουνται τα πληθη.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ελα ρε παρακμα, γιατι κρυβεσαι :erection:
ρε μαλακα νωντα ξεκολλα να πουμε δεν ειμαι ο παρακμας
εχει ο παρακμας τετοιο αβυσσαλεο πνευματικο επιπεδο σαν το πουλι;
μπερδευεις τα σωβρακα με τις γραβατες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
κοψε και ξαναριχτην γιατι δεν κλεινει το ματι μου ετσι κι αλλιως

Ψαξε στα πρωτα μηνυματα.

καλυτερη ηταν αυτη με τους φτωχους γονεις σου και τον ελεγκτη :wanker:

Η "ιστορια" με τον ελεγκτη ηταν ακριβης. Οι ιστοριες για τις ερωτικες μου κατακτησεις ειναι λιγο εξιδανικευμενες, προτιμω να τις θυμαμαι οπως θελω. Αλλωστε οι αναμνησεις δεν ειναι παρα χημικες ενωσεις στον εγκεφαλο μας και ολες οι χημικες ενωσεις ειναι το ιδιο αληθινες.

Επισκέπτης
Ψαξε στα πρωτα μηνυματα.

Η "ιστορια" με τον ελεγκτη ηταν ακριβης. Οι ιστοριες για τις ερωτικες μου κατακτησεις ειναι λιγο εξιδανικευμενες, προτιμω να τις θυμαμαι οπως θελω. Αλλωστε οι αναμνησεις δεν ειναι παρα χημικες ενωσεις στον εγκεφαλο μας και ολες οι χημικες ενωσεις ειναι το ιδιο αληθινες.
εχεις κατσει ποτε σκοπιμα διπλα απο τραπεζι με πορνους(πιτσι, ιπποτη κτλ) ώστε να κατασκοπευσεις τι λένε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom