Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
δουκα εχεις σφυρηλατηθει στο αμονι του πεζοδρομιου;
Ωραια το εθεσες. Εχεις ποιητικο ταλεντο. Ψηθηκα απο μικρος στη βιοπαλη.
δουκα εχεις σφυρηλατηθει στο αμονι του πεζοδρομιου;
εχω αναγκη ιστοριες απο ταπεινο και καταφρονεμενο εφηβο δουκακι
ειμαι σιγουρος οτι θα θυμασαι καλυτερα απο μεναΜε τι νικ εγραφες στο κοσμοπολιταν;
ειμαι σιγουρος οτι θα θυμασαι καλυτερα απο μενα
εχω αναγκη ιστοριες απο ταπεινο και καταφρονεμενο εφηβο δουκακι
τυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιαςΩραια το εθεσες. Εχεις ποιητικο ταλεντο. Ψηθηκα απο μικρος στη βιοπαλη.
εκει μπορουσες να αλλαζεις το νικ σου- οπως εδω την υπογραφηΔεν εμπαινα. Αν θυμηθεις πες μου θελω να μελετησω τα παλια ποστ.
τυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιας
γνωμη σου
ελα ρε παρακμα, γιατι κρυβεσαιτυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιας
γνωμη σου
κοψε και ξαναριχτην γιατι δεν κλεινει το ματι μου ετσι κι αλλιως
Η καλυτερη ιστορια που εχω γραψει εδω ηταν το πως εβγαλα γκομενα την υπαλληλο του ινστιτουτου αδυνατισματος οταν ημουν 20 χρονων παλικαρακι.
τυπε το πουλι ειναι ενας ελιτιστικος βουτυρομπεμπες στα ορια του μαριαντουαννετισμου που το πιο τραγικο πραγμα που του εχει συμβει στην παιδικη ηλικια ειναι ενα καλοκαιρι που ο μπαμπας δε του εφερε παγωτο λακυ καπ οπως ειχε παραγγειλει γιατι δε βρηκε πουθενα ψυγειο δελτα και αντ' αυτου του εφερε μια καραμπολα απο την εβγα της γειτονιας
γνωμη σου
καλυτερη ηταν αυτη με τους φτωχους γονεις σου και τον ελεγκτη
Η καλυτερη ιστορια που εχω γραψει εδω ηταν το πως εβγαλα γκομενα την υπαλληλο του ινστιτουτου αδυνατισματος οταν ημουν 20 χρονων παλικαρακι.
ρε μαλακα νωντα ξεκολλα να πουμε δεν ειμαι ο παρακμαςελα ρε παρακμα, γιατι κρυβεσαι
εκει μπορουσες να αλλαζεις το νικ σου- οπως εδω την υπογραφη
Τσατ εμπαινα κυριως δε νομιζω να χω πολλα ποστ στο φορουμ
χμμ δεν θυμαμαι ο αλεξ εμπαινε σιγουρα κι ο εκτορΚριμα. Ο παπαζολης εμπαινε;
κοψε και ξαναριχτην γιατι δεν κλεινει το ματι μου ετσι κι αλλιως
καλυτερη ηταν αυτη με τους φτωχους γονεις σου και τον ελεγκτη
εχεις κατσει ποτε σκοπιμα διπλα απο τραπεζι με πορνους(πιτσι, ιπποτη κτλ) ώστε να κατασκοπευσεις τι λένε;Ψαξε στα πρωτα μηνυματα.
Η "ιστορια" με τον ελεγκτη ηταν ακριβης. Οι ιστοριες για τις ερωτικες μου κατακτησεις ειναι λιγο εξιδανικευμενες, προτιμω να τις θυμαμαι οπως θελω. Αλλωστε οι αναμνησεις δεν ειναι παρα χημικες ενωσεις στον εγκεφαλο μας και ολες οι χημικες ενωσεις ειναι το ιδιο αληθινες.
εχεις κατσει ποτε σκοπιμα διπλα απο τραπεζι με πορνους(πιτσι, ιπποτη κτλ) ώστε να κατασκοπευσεις τι λένε;
και ο μπολντυς και ο καιαφας και ο περσυς μπορειχμμ δεν θυμαμαι ο αλεξ εμπαινε σιγουρα κι ο εκτορ