Επισκέπτης
ο αδερφος σου τι γαμαει υκ;εναι ρε μαν.
περυσι πετυχα μαυρες να πεφτει ξυλο μεταξυ τους στην αποβαθρα του metro περιοχη walthamstow
ο αδερφος σου τι γαμαει υκ;εναι ρε μαν.
περυσι πετυχα μαυρες να πεφτει ξυλο μεταξυ τους στην αποβαθρα του metro περιοχη walthamstow
εναι ρε μαν.
μια μαλακω ανατολικια...(μπλοκ)ο αδερφος σου τι γαμαει υκ;
ναι αλλα η Βαρβακειος κ τα πατησια δεν ειναι Ανατολικο λονδινο.κ στη βαρβακειο πλακωνονται κ στα πατησια
ολα να τα πλερωνει ο αντρας νοοτροπια...τα κανουν μασουρια κ χτιζουν σπιτια στις πατριδες τους σαν τους Αλβανους.
της μιλησες σταραταολα να τα πλερωνει ο αντρας νοοτροπια...τα κανουν μασουρια κ χτιζουν σπιτια στις πατριδες τους σαν τους Αλβανους.
εγω της ειπα οτι βρωμαγανε τα χνωτα τους επι εποχης Σιδηρουν παραπετασματος.
k gia auto me misei thanasimaτης μιλησες σταρατα
ναι αλλα δινουν κωλο...ολα να τα πλερωνει ο αντρας νοοτροπια...τα κανουν μασουρια κ χτιζουν σπιτια στις πατριδες τους σαν τους Αλβανους.
εγω της ειπα οτι βρωμαγανε τα χνωτα τους επι εποχης Σιδηρουν παραπετασματος.
k gia auto me misei thanasima
αλλα τι να περιμενεις απο γκομενες που μεγαλωσανε με καδρα πανω απο τον σχολικο πινακα του Μπρεζνιεφ,Νικολα Τσαουσεσκου,κτλ
δινουν γτ το μουνι τους εχει γινει πηγαδα του Σιλωαμ απο το ξεσκισμα ναουμ,ναι αλλα δινουν κωλο...
λες να την φιστωνει κιολας ο αδερφος σου τυπε?δινουν γτ το μουνι τους εχει γινει πηγαδα του Σιλωαμ απο το ξεσκισμα ναουμ,![]()
μπα δεν μου μοιασε αυτο το παιδιλες να την φιστωνει κιολας ο αδερφος σου τυπε?![]()
γτ ρε μαν,καλα δεν περναμε εδω?διμκα εσυ γτ δεν πας αγγλια μονιμα
γτ ρε μαν,καλα δεν περναμε εδω?
μας εχεις κ παρεα
που σαι πασα μου?:S :S :S
δεν ειμαι ''εδω''
δεν μου δινει κωλο και ουτε παιζει να μου δωσει ποτε... :'(ropaoy soy dinei esena kvlo h dikh soy?
merenta pezei?
meta ton gamo tha dinei kolo?