Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
παντως καμακια σε πλατειες και δρομους, δεν εχουν πλεον τυχη...

σε μπαρακια της περιοχης και με το αναλογο φερσιμο κατι μπορει να κατσει....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
κοιτα μη φας ξυλο γιατι οι κορυδαλιωτες δεν ειναι σαν τους φλωρους που σκανε γκαζι
τυπε λες να την πεσω σε καμια ελλεεινιδα με κωλαρα που δειχνει οτι ειναι μονη αλλα ο γκομενος της (σβερκατος γυμναστηριακιας με τατουαζ μανικι) να εχει παει εκεινη την ωρα τουαλετα και με το που γυρισει και με δει να της μιλαω να με παει εξω απο το μαγαζι καροτσακι και να με πεταξει στον σκουπιδοτενεκε και να βγω εξω με κωλοχαρτα και μπανανοφλουδες κολλημενες στο κουτελο;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τυπε λες να την πεσω σε καμια ελλεεινιδα με κωλαρα που δειχνει οτι ειναι μονη αλλα ο γκομενος της (σβερκατος γυμναστηριακιας με τατουαζ μανικι) να εχει παει εκεινη την ωρα τουαλετα και με το που γυρισει και με δει να της μιλαω να με παει εξω απο το μαγαζι καροτσακι και να με πεταξει στον σκουπιδοτενεκε και να βγω εξω με κωλοχαρτα και μπανανοφλουδες κολλημενες στο κουτελο;
image.gif

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
δοπα ρωτησα ενα παλιο μου συμμαθητη που το εχει πολυ με το καμακι και τα μουνια (οταν εγω διαβαζα στο σχολειο αυτος ειχε παπι GLX και μαλλι φραχτη) και μου ειπε οτι πολυ καλο μερος ειναι η πλατεια ελευθερια στη νικαια οπου κυκλοφορουν τα πιο δεκτικα μουνια με απιστευτες πατουρες.
το σαββατο το βραδακι θα ειμαι εκει με τζινακι και λευκο μπλουζακι creme de la creme θα ερθεις παρεα;

Τύπε πουλί στο Γυμνάνιο είχα GLX με κινητήρα και μπουκάλες ASTREA και χρυσοκάρτελη σέμπρινγκ.
Kαι φόρτωνα όσες συμμαθήτριες είχα βγάλει βυζιά,πατούσα φρένο και ένιωθα τα βυζιά στην πλάτη μου  :erection:
Αυτές καταλάβαιναν τη φάση και γελούσαν,γούσταραν τα ξεκωλοπορνίδια.
Τα είχα φτιάξει και με μία που έκανε πολλά :pipa2: από μικρή,οπότε τα είχαμε "φτιάξει" σχεδόν όλη η παρέα μου μαζί της.
Από φάτσα μέτρια,αλλά σώμα και βυζιά,απίστευτα.

Ευτυχώς στο Λύκειο σοβαρεύτηκα και έγραψα καλά και πανελλήνιες.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τύπε πουλί στο Γυμνάνιο είχα GLX με κινητήρα και μπουκάλες ASTREA και χρυσοκάρτελη σέμπρινγκ.
Kαι φόρτωνα όσες συμμαθήτριες είχα βγάλει βυζιά,πατούσα φρένο και ένιωθα τα βυζιά στην πλάτη μου  :erection:
Αυτές καταλάβαιναν τη φάση και γελούσαν,γούσταραν τα ξεκωλοπορνίδια.
Τα είχα φτιάξει και με μία που έκανε πολλά :pipa2: από μικρή,οπότε τα είχαμε "φτιάξει" σχεδόν όλη η παρέα μου μαζί της.
Από φάτσα μέτρια,αλλά σώμα και βυζιά,απίστευτα.

Ευτυχώς στο Λύκειο σοβαρεύτηκα και έγραψα καλά και πανελλήνιες.
τυπε εγω δεν εκανα τετοια γιατι μικρος μου ειχαν πει οτι αμα φιλαω στο στομα κοριτσια θα παω στην κολαση
μονο διαβασμα και τις κυριακες κατηχητικο και μετα μπαλα στην πλατεια της εκκλησιας
με κοριτσια εβγαιναν μονο οι αλητες τοτε  :-

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
τυπε εγω δεν εκανα τετοια γιατι μικρος μου ειχαν πει οτι αμα φιλαω στο στομα κοριτσια θα παω στην κολαση
μονο διαβασμα και τις κυριακες κατηχητικο και μετα μπαλα στην πλατεια της εκκλησιας
με κοριτσια εβγαιναν μονο οι αλητες τοτε  :-

Το κατηχητικό της γειτονιάς μου αγόραζε πρώτο όλες τις καλές κονσόλες Sega Mega Drive,κ.λ.π. της εποχής μου,
για να προσηλυτίζουν περισσότερα παιδάκια.
Αλλά εγώ περνούσα καμιά 30 φορές σε ένα μισάωρο απ'έξω με τη Σέμπρινγκ ατάπωτη και με έβρεχε με το λάστιχο ο παπάς. :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Με τέτοιες ηλικίες, είχα πρόβλημα όταν ήμουν στην ηλικία τους!!!!
Μετά εννοείται δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά.
Ειδικά τις κάτων των 22-23 , τις θεωρώ τελείως άνευ χρησιμότητας.

Εκτός κι αν θέλεις να χορεύεις συρτά και χασαποσέρβικα μέχρι τις 7 το πρωί
και μετά ... καληνύχτα ...

ti ηλικειες προτεινεις?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αμα δεν μαυρισεις λιγο, πως θα βρεις γκομενα ρε γιαλαμα.... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
μετραει πολύ το ηλιοκαμενο κορμι στις γκομενες να ξες  :woldman:
τυπε αμα μετραγε το μαυρισμα ο βας βας της ανιτας θα εχυνε ταλκ απο την αφυδατωση  :-

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παντως καμακια σε πλατειες και δρομους, δεν εχουν πλεον τυχη...

σε μπαρακια της περιοχης και με το αναλογο φερσιμο κατι μπορει να κατσει....

sostos

μονο για καμια χοντρη μεθυσμενη στο γκαζι που περιμενει το πρωτο μετρο ενω ρευεται το πιτογυρο που τσακισε πριν με την κολλητουλα της απο την φιλοσοφικη αθηνων

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
τυπε αμα μετραγε το μαυρισμα ο βας βας της ανιτας θα εχυνε ταλκ απο την αφυδατωση  :-
θελει το χρωμα του λατινου εραστη, όχι του αλβανου μπετατζή...είναι δυσκολο να το πετυχεις, αλλα αν εχεις πρόγραμμα τα γκομενακια θα σου γλειφουν την αρχιδοραφη μετα.... :orchestra:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
νωντα  το ιπποτακι γυρισε ελλαδα

Stories

Νέο!

Stories