st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
κοιτα μη φας ξυλο γιατι οι κορυδαλιωτες δεν ειναι σαν τους φλωρους που σκανε γκαζιμοκασινι καστορινο αγιοβαρβαριτικο με αγκραφα χρυση
κοιτα μη φας ξυλο γιατι οι κορυδαλιωτες δεν ειναι σαν τους φλωρους που σκανε γκαζιμοκασινι καστορινο αγιοβαρβαριτικο με αγκραφα χρυση
τυπε λες να την πεσω σε καμια ελλεεινιδα με κωλαρα που δειχνει οτι ειναι μονη αλλα ο γκομενος της (σβερκατος γυμναστηριακιας με τατουαζ μανικι) να εχει παει εκεινη την ωρα τουαλετα και με το που γυρισει και με δει να της μιλαω να με παει εξω απο το μαγαζι καροτσακι και να με πεταξει στον σκουπιδοτενεκε και να βγω εξω με κωλοχαρτα και μπανανοφλουδες κολλημενες στο κουτελο;κοιτα μη φας ξυλο γιατι οι κορυδαλιωτες δεν ειναι σαν τους φλωρους που σκανε γκαζι
τυπε λες να την πεσω σε καμια ελλεεινιδα με κωλαρα που δειχνει οτι ειναι μονη αλλα ο γκομενος της (σβερκατος γυμναστηριακιας με τατουαζ μανικι) να εχει παει εκεινη την ωρα τουαλετα και με το που γυρισει και με δει να της μιλαω να με παει εξω απο το μαγαζι καροτσακι και να με πεταξει στον σκουπιδοτενεκε και να βγω εξω με κωλοχαρτα και μπανανοφλουδες κολλημενες στο κουτελο;
δοπα ρωτησα ενα παλιο μου συμμαθητη που το εχει πολυ με το καμακι και τα μουνια (οταν εγω διαβαζα στο σχολειο αυτος ειχε παπι GLX και μαλλι φραχτη) και μου ειπε οτι πολυ καλο μερος ειναι η πλατεια ελευθερια στη νικαια οπου κυκλοφορουν τα πιο δεκτικα μουνια με απιστευτες πατουρες.
το σαββατο το βραδακι θα ειμαι εκει με τζινακι και λευκο μπλουζακι creme de la creme θα ερθεις παρεα;
τυπε εγω δεν εκανα τετοια γιατι μικρος μου ειχαν πει οτι αμα φιλαω στο στομα κοριτσια θα παω στην κολασηΤύπε πουλί στο Γυμνάνιο είχα GLX με κινητήρα και μπουκάλες ASTREA και χρυσοκάρτελη σέμπρινγκ.
Kαι φόρτωνα όσες συμμαθήτριες είχα βγάλει βυζιά,πατούσα φρένο και ένιωθα τα βυζιά στην πλάτη μου
Αυτές καταλάβαιναν τη φάση και γελούσαν,γούσταραν τα ξεκωλοπορνίδια.
Τα είχα φτιάξει και με μία που έκανε πολλάαπό μικρή,οπότε τα είχαμε "φτιάξει" σχεδόν όλη η παρέα μου μαζί της.
Από φάτσα μέτρια,αλλά σώμα και βυζιά,απίστευτα.
Ευτυχώς στο Λύκειο σοβαρεύτηκα και έγραψα καλά και πανελλήνιες.
τυπε εγω δεν εκανα τετοια γιατι μικρος μου ειχαν πει οτι αμα φιλαω στο στομα κοριτσια θα παω στην κολαση
μονο διαβασμα και τις κυριακες κατηχητικο και μετα μπαλα στην πλατεια της εκκλησιας
με κοριτσια εβγαιναν μονο οι αλητες τοτε :-
αμα δεν μαυρισεις λιγο, πως θα βρεις γκομενα ρε γιαλαμα....δεν βγαινω απο το σπιτι μονο για δουλειες
Με τέτοιες ηλικίες, είχα πρόβλημα όταν ήμουν στην ηλικία τους!!!!
Μετά εννοείται δεν ασχολήθηκα ποτέ ξανά.
Ειδικά τις κάτων των 22-23 , τις θεωρώ τελείως άνευ χρησιμότητας.
Εκτός κι αν θέλεις να χορεύεις συρτά και χασαποσέρβικα μέχρι τις 7 το πρωί
και μετά ... καληνύχτα ...
τυπε αμα μετραγε το μαυρισμα ο βας βας της ανιτας θα εχυνε ταλκ απο την αφυδατωση :-αμα δεν μαυρισεις λιγο, πως θα βρεις γκομενα ρε γιαλαμα....![]()
![]()
![]()
![]()
μετραει πολύ το ηλιοκαμενο κορμι στις γκομενες να ξες![]()
παντως καμακια σε πλατειες και δρομους, δεν εχουν πλεον τυχη...
σε μπαρακια της περιοχης και με το αναλογο φερσιμο κατι μπορει να κατσει....
θελει το χρωμα του λατινου εραστη, όχι του αλβανου μπετατζή...είναι δυσκολο να το πετυχεις, αλλα αν εχεις πρόγραμμα τα γκομενακια θα σου γλειφουν την αρχιδοραφη μετα....τυπε αμα μετραγε το μαυρισμα ο βας βας της ανιτας θα εχυνε ταλκ απο την αφυδατωση :-
αν ηταν το πουλι βιολι θα το παιζανε πολλοιτυπε αμα μετραγε το μαυρισμα ο βας βας της ανιτας θα εχυνε ταλκ απο την αφυδατωση :-
καταντιανωντα το ιπποτακι γυρισε ελλαδα
καταντια
He didnt have what it takes
πρεπει να σαι πολυ σκληρος για να αντεξειςγια ποιο λογο λες δεν τα καταφερε εξω?
εξυπνος ειναι κ μορφωμενος
τι εφταιξε
πρεπει να σαι πολυ σκληρος για να αντεξεις
Εξω δε θα βρεις τιποτα ετοιμο και ευκολο