dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
απηυδησες με τα καμακια αγορινα?
επραξες ορθα....
να τ προσεχεις ομως τα γλυφοκωλια
γτ?
επραξες ορθα....
επραξες ορθα....
ενα παλικαρι απο δω μεσαειχε καποτε πει: "πρωτα δαχτυλο, μετα στραπ ον και μετα αραπης".....
![]()
χαχαχα...πλεον ειναι απαξιωτικο ακομα και να σε κοιταξουν...αφου λεει να την πεφτεις αν σου δινει πρασινο φως κοζαρισμα η γκομενα
ε καμια δεν το κανει ουτε τα σαπακια
οποτε γαμησε τα ρε φιλε τι να κανω κ εγω
σα το μακη το στραπονιαρη μοιαζειden moiazei λιγο με τον τσακυ την κουκλα του σατανα
χαχαχα...πλεον ειναι απαξιωτικο ακομα και να σε κοιταξουν...
αλλα αυτες εχουν τον τροπο τους να σε σκαναρουν...και με μια φευγαλέα ματια τους σ εχουν σκαναρει απ πανω ως κατω...
σταρακο μονο γλωσσα μου εβαλε η κοπελα
οσες τριαντα φευγα τυχαινει να ξερω εχουν ψυχολογικα.....εχουν φρικαρει που δεν εκαναν οικογενεια....και η κλασικη καραμελα: δεν υπαρχουν αντρες, δεν μας την πεφτετε και κατι τετοια......ναι αυτο λεω ουτε κοιτανε πλεον για να τις πλησιασεις ολες με υφακι ειναι
οσες τριαντα φευγα τυχαινει να ξερω εχουν ψυχολογικα.....εχουν φρικαρει που δεν εκαναν οικογενεια....και η κλασικη καραμελα: δεν υπαρχουν αντρες, δεν μας την πεφτετε και κατι τετοια......
αλλα κι αυτες που βλεπω σε σχεση με φιλους, δεν ειναι και πολυ ισορροπημενες....
δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση....τι θα απογινει η κενωνια μας(χαιρομαι ομως για ολα αυτα
![]()
![]()
)
αρχιδια... αυτες κι αν ειναι ανισορροπες.....αν δεν θιγεται ευκολα ο εγωισμος σου, πεσιμο παντου κι οτι κατσει...les kalytera pipines 18 25
les kalytera pipines 18 25
αφου λεει να την πεφτεις αν σου δινει πρασινο φως κοζαρισμα η γκομενα
ε καμια δεν το κανει ουτε τα σαπακια
οποτε γαμησε τα ρε φιλε τι να κανω κ εγω
εχουν ομως καργα φρεσκαδουρα μουνακι.....ειναι ενα ισχυρα ελκυστικο κινητρο αυτο....Ειδικά τις κάτων των 22-23 , τις θεωρώ τελείως άνευ χρησιμότητας.
και τι παπούτσι παιχτημε τζινακι και λευκο μπλουζακι creme de la creme θα ερθεις παρεα;
μοκασινι καστορινο αγιοβαρβαριτικο με αγκραφα χρυσηκαι τι παπούτσι παιχτη