Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
douka το ρεντμπουλ στη β ψυχιατρικη ποσο το χρεωνουν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
ilias dionusiou:
Παράθεση από: ανίκανος τριαντάρης στις 27/08/14, 13:01

Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!

καλα ρε τυπε απο το μπου κατεβαζεις τσοντες?

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ειμαι σε φαση ανακαλυψης 2 ακομα δρακων που διαγραφησαν απο τη διοικηση για μην μπορουν να διαβαστουν ουτε τα μηνυματα τους!!

Γαμαγε και εδερνε παλια το σαιτ  :rockon: το καταστρεψανε γλιτσας και σια.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
doyka τι λεει το ενστικτο σ για αποψε

τα μουνια που θελουν να γαμηθουν σε ποιο μαγαζι θα πανε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
τα μουνια που θελουν να γαμηθουν σε ποιο μαγαζι θα πανε
Δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς; Κάθε μέρα όλη μέρα ρωτάς για το πως θα γαμήσεις μπαρόβιες ελλεηνίδες  :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
περασε καιρος για να το αποδεχτω τυπε..τον πρωτο χρονο ημουν χαλια ουτε σεξ ουτε τπτ..αυτοκτονια δεν σκεφτηκα παντως..

πηδαω καργα ρε τυπε..και ξερεις κατι? λογω αυτου του συμβαντος εκοψα τις πορνες και εβγαλα ενα καρο γκομενες μετα..καμμια δεν καταλαβε τιποτα απο το προβλημα..

δυστυχως επρεεπ να το παθω για να καταλαβω οτι δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις μια γκομενα..ειχα συνηθησει στο ετοιμο και ευκολο

Βρεθηκε στο μεταιχμιο να γινει δρακος.... Για ενα χρονο δεν εκανε σεξ, κλειστικε στον εαυτο του. Αλλα τελευταια στιγμη, εστριψε το τιμονι... εκοψε μαχαιρι τις πορνες και εγινε κατακτητης!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εσύ αυτό κατάλαβες;  :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

Get a life, man.

Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Βρεθηκε στο μεταιχμιο να γινει δρακος.... Για ενα χρονο δεν εκανε σεξ, κλειστικε στον εαυτο του. Αλλα τελευταια στιγμη, εστριψε το τιμονι... εκοψε μαχαιρι τις πορνες και εγινε κατακτητης!

μου θυμιζει τον εαυτο μου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο level.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
μου θυμιζει τον εαυτο μου

Ρε φιλε μυθομανης εισαι; :think:

Απο που κι ως που σου θυμιζει τον εαυτο σου; Επαθες παραμορφωση στο πεος απο ιεροδουλη ή φορτωνεις αβερτα γκομενες; :think:

Ή σου θυμιζει τον εαυτο σου γιατι φανταζεσαι οτι θα μπορουσες να εισαι στη θεση του (μυθομανης δλδ);

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
eimai ψυχολαλα

κ ο νωντας το ιδιο ειναι

ο κοσνικ το ειχε πει παλια οτι ολοι μας ειμαστε λαλα αλλα την παλευουμε χωρις φαρμακα
Στο προφίλ δε λες ότι είσαι ο παλιός kosnik26;  :think:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Στο προφίλ δε λες ότι είσαι ο παλιός kosnik26;  :think:

;)

νωντας μεμος 3 λαλουν μπομπ πολσον λιντα αλβανιδα νταλλας τζοβανι οχι ο νωντας λαστφορλαιφ κοσνικ μηδας μεντιουμ ζανουσι τετραδιος

;)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Ώπα ρε φίλε, μου λες ότι είσαι κλώνος του Νώντα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
;)

νωντας μεμος 3 λαλουν μπομπ πολσον λιντα αλβανιδα νταλλας τζοβανι οχι ο νωντας λαστφορλαιφ κοσνικ μηδας μεντιουμ ζανουσι τετραδιος

;)
δοπα κανεις πολυ ασχημα που απομυθοποιεις καποια νικ
πρεπει να παρεις μαθηματα απο τον απολυτο που κανει την παπια και εχει αφησει το νικ απολυτο αρσενικο να περασει στο μυθο  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom