You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.756
ilias dionusiou:
Παράθεση από: ανίκανος τριαντάρης στις 27/08/14, 13:01
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
καλα ρε τυπε απο το μπου κατεβαζεις τσοντες?
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
Ειμαι σε φαση ανακαλυψης 2 ακομα δρακων που διαγραφησαν απο τη διοικηση για μην μπορουν να διαβαστουν ουτε τα μηνυματα τους!!
Γαμαγε και εδερνε παλια το σαιτ
το καταστρεψανε γλιτσας και σια.
Γαμαγε και εδερνε παλια το σαιτ
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς; Κάθε μέρα όλη μέρα ρωτάς για το πως θα γαμήσεις μπαρόβιες ελλεηνίδεςτα μουνια που θελουν να γαμηθουν σε ποιο μαγαζι θα πανε
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Δεν έχεις κάτι άλλο να ασχοληθείς; Κάθε μέρα όλη μέρα ρωτάς για το πως θα γαμήσεις μπαρόβιες ελλεηνίδες![]()
![]()
![]()
file γτ με μισεις?
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Εσύ αυτό κατάλαβες;file γτ με μισεις?
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Get a life, man.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
περασε καιρος για να το αποδεχτω τυπε..τον πρωτο χρονο ημουν χαλια ουτε σεξ ουτε τπτ..αυτοκτονια δεν σκεφτηκα παντως..
πηδαω καργα ρε τυπε..και ξερεις κατι? λογω αυτου του συμβαντος εκοψα τις πορνες και εβγαλα ενα καρο γκομενες μετα..καμμια δεν καταλαβε τιποτα απο το προβλημα..
δυστυχως επρεεπ να το παθω για να καταλαβω οτι δεν ειναι δυσκολο να βγαλεις μια γκομενα..ειχα συνηθησει στο ετοιμο και ευκολο
Βρεθηκε στο μεταιχμιο να γινει δρακος.... Για ενα χρονο δεν εκανε σεξ, κλειστικε στον εαυτο του. Αλλα τελευταια στιγμη, εστριψε το τιμονι... εκοψε μαχαιρι τις πορνες και εγινε κατακτητης!
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Εσύ αυτό κατάλαβες;![]()
![]()
![]()
Get a life, man.
Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Βρεθηκε στο μεταιχμιο να γινει δρακος.... Για ενα χρονο δεν εκανε σεξ, κλειστικε στον εαυτο του. Αλλα τελευταια στιγμη, εστριψε το τιμονι... εκοψε μαχαιρι τις πορνες και εγινε κατακτητης!
μου θυμιζει τον εαυτο μου
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο level.Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο level.
ρωτα κ τον νωντα που με ξερει
καπως ετσι ηταν η ζωη μου για 10 χρονια
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
μου θυμιζει τον εαυτο μου
Ρε φιλε μυθομανης εισαι;
Απο που κι ως που σου θυμιζει τον εαυτο σου; Επαθες παραμορφωση στο πεος απο ιεροδουλη ή φορτωνεις αβερτα γκομενες;
Ή σου θυμιζει τον εαυτο σου γιατι φανταζεσαι οτι θα μπορουσες να εισαι στη θεση του (μυθομανης δλδ);
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Γιατί έτσι ρε φίλε;καπως ετσι ηταν η ζωη μου για 10 χρονια
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Γιατί έτσι ρε φίλε;
eimai ψυχολαλα
κ ο νωντας το ιδιο ειναι
ο κοσνικ το ειχε πει παλια οτι ολοι μας ειμαστε λαλα αλλα την παλευουμε χωρις φαρμακα
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.894
- Πόντοι
- 5.827
Στο προφίλ δε λες ότι είσαι ο παλιός kosnik26;eimai ψυχολαλα
κ ο νωντας το ιδιο ειναι
ο κοσνικ το ειχε πει παλια οτι ολοι μας ειμαστε λαλα αλλα την παλευουμε χωρις φαρμακα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Στο προφίλ δε λες ότι είσαι ο παλιός kosnik26;![]()
;)
νωντας μεμος 3 λαλουν μπομπ πολσον λιντα αλβανιδα νταλλας τζοβανι οχι ο νωντας λαστφορλαιφ κοσνικ μηδας μεντιουμ ζανουσι τετραδιος
;)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Έχεις πάει το τρολλάρισμα σε άλλο level.
Κάτσε ρε τύπε... Ακόμα δε σου'πε που άρχισε να ξυρίζει το μουνάκι του.
Μην βιάζεσαι...
Ένα ένα.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
δοπα κανεις πολυ ασχημα που απομυθοποιεις καποια νικ;)
νωντας μεμος 3 λαλουν μπομπ πολσον λιντα αλβανιδα νταλλας τζοβανι οχι ο νωντας λαστφορλαιφ κοσνικ μηδας μεντιουμ ζανουσι τετραδιος
;)
πρεπει να παρεις μαθηματα απο τον απολυτο που κανει την παπια και εχει αφησει το νικ απολυτο αρσενικο να περασει στο μυθο :-