Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.894
Πόντοι
5.827
Όλοι λιώνουν στις παραλίες και έχει πέσει νέκρα στο σάιτ;  :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
τυπε εγω περασα απο σχολη 6 χρονια + 2 χρονια το πρωτο μεταπτυχιακο + 1 χρονο το δευτερο μεταπτυχιακο = 9 χρονια πανεπιστημιο και δε γαμησα καμια φοιτητρια
ειμαι προμπλεμ τσαιλντ πιστευεις;

Εσυ δεν εισαι 25 χρονων;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
γκαζι σημερα θα σταζουν

αλλα το πραγματικο σταξιμο θα ειναι παραλιακη -ακανθους ,ναλου και τα υπολοιπα στην παραλια ,εκει θα σταζουν μουνια και χυσια

Παραλιακη ρε τυπε ποιο Γκαζι

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
βαρεσα πολλους κ υπηρχαν φασεις που σκεφτηκα να βγαλω ξιφολογχη η κανα μαχαιρι που αλοιφαμε τη μαρμελαδα

Οι ανωτεροι σου τι εκαναν; Οι καυγαδες απαγορευονται στο στρατο και εμπλεκομενοι τιμωρουνται με φυλακιση ακομα και στρατοδικειο!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τι ισοπεδωτικές μαλακίες ειναι αυτές ρε;
Σε μια χώρα που έχει σπουδάσει ένα ΤΕΙ και η κουτσή Μαρία,βγάλαμε όλες τις φοιτήτριες-όλες τις γυναίκες από 18-24 προβληματικές;

Υπήρχε πιο καλό πράγμα από όταν είμασταν ξενοιαστοι φοιτητές και λιώναμε επί μέρες στο ακάποτο γαμήσι;
Ούτε σκοτούρες,ούτε υποχρεώσεις,μόνο πούτσα;

Όποιος υπήρξε φοιτητής και δεν τα έχει ζήσει αυτά,απορώ τι θυμάται από τα φοιτητικά χρόνια...

Εννοειται ρε φιλε! Αυτους τους πολυημερους μαραθωνιους σεξ με την πουτσα καγκελο και διαφορετικα πιπινια να ουρλιαζουν με λαγνικη υστερια αντιθετη με την αθωοτητα των προσωπων τους, μεχρι που κατερρεα εξαντλημενος και χορτασμενος, χωρις επιθυμιες (νιρβανα), εχω να θυμαμαι. Αν δεν τα ειχα ζησει αυτα δεν θα ειχα κουραγιο για την υπολοιπη ζωη, ειναι σιγουρο!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Ντοπα στο σαιτ ειχε μπει ανικανος δρακος και ζηταγε συμβουλες και τον λυποντουσαν ολοι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ilias dionusiou:
Παράθεση από: ανίκανος τριαντάρης στις 27/08/14, 13:01

Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!

καλα ρε τυπε απο το μπου κατεβαζεις τσοντες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom