Επισκέπτης
αντε να ρθει η καλοκαιρινη αδεια να ξημεροβραδυαζομαι ολη μερα εδω μεσα...ουα ουα
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
αντε να ρθει η καλοκαιρινη αδεια να ξημεροβραδυαζομαι ολη μερα εδω μεσα...ουα ουα
εχω ταμπουρθει...εχω κατεβασει τεντες, εχω κλεισει παντζουρια, παραθυρα και δεν εχω καμια επαφη με τον εξω (μολυσμενο) κοσμο....![]()
Και καλα δεν ξερεις τι θερμοκρασια εχει Αθηνα σαν τον αλλον που αλλαζει πλευρο και ειναι Αγγλιατι θερμοκρασια εχει αθηνα
Και καλα δεν ξερεις τι θερμοκρασια εχει Αθηνα σαν τον αλλον που αλλαζει πλευρο και ειναι Αγγλια
ο ενας πιο ναυαγιο απ'τον αλλον
τωρα με τη ζεστη τα στενα του μεταξιου θα αναδυουν μια καυστικη μυρωδια αναμεμειγμενης ψοφιλας με αμμωνια (απ την πολυ κατουρλιλα)...σο ρομαντικ (ουα ουα)!!!
δεν ξερω αν μπορω να ξαναγαμησω μεταξιτωρα με τη ζεστη τα στενα του μεταξιου θα αναδυουν μια καυστικη μυρωδια αναμεμειγμενης ψοφιλας με αμμωνια (απ την πολυ κατουρλιλα)...σο ρομαντικ (ουα ουα)!!!
![]()
![]()
![]()
λυθιο kai bou.com![]()
![]()
![]()
![]()
Και καλα δεν ξερεις τι θερμοκρασια εχει Αθηνα σαν τον αλλον που αλλαζει πλευρο και ειναι Αγγλια
ο ενας πιο ναυαγιο απ'τον αλλον
δεν ξερω αν μπορω να ξαναγαμησω μεταξι
kala ta lesδεν ξερω αν μπορω να ξαναγαμησω μεταξι
πολλη παρακμηγιατί τύπε ?
πολλη παρακμη
τη ριτα τη θελωγι'αυτο ψαχνεις στο 10αρικο τη Ριτα σαν παρτσακλο;η φολα με την Ιζαμπελα δε σε χαλασε
η γκομενα του διαχειριζεται πλεον το λογαριασμο του marios511. Παιδια ο Μαριος διαβαζει βιβλια και φαινεται να μας εχει περασει ολους σε μορωση στο τσατ θρεντ. Ακομα φαινεται οτι οι γνωσεις του για το Μεταξι εχουν ξεπερασει αυτες του θνητου νωντα.
πολλη παρακμη