gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και συ πιο ομορφα για τους γερμανους....βλαχογερμανε ηρεμησε
και συ πιο ομορφα για τους γερμανους....βλαχογερμανε ηρεμησε
Πρόσεξε μην την γαμήσεις πολύ και σε μαζεύει κανένα ασθενοφόρο με υπερκόπωση
καποιο απο τα γνωστα κλωναρια...εσυ ποιος μαλακας εισαι κ δεν εφαγες ακομα μπαν;
Καποια στιγμη τελειωνει το μπαζωμα..αλλα μελλοντικα ισως να χρειαστει παλι κανα ψιλομπαζωματακιΑν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις ή αν μπαζώσεις θα μπαζώνεις μία ζωή;!![]()
Iδού η απορία!!!![]()
καποιοι ομως μενουν στο μπαζωμα και δεν γινονται ποτε εργολαβοιΚαποια στιγμη τελειωνει το μπαζωμα..αλλα μελλοντικα ισως να χρειαστει παλι κανα ψιλομπαζωματακι![]()
Επιλογη τους ειναι..καποιοι ομως μενουν στο μπαζωμα και δεν γινονται ποτε εργολαβοι
Πηγες να ψωνισεις πουτσες?τι έγινε ρε παιδιάααα???? :o :o :o :o :o :o :o :o
σταδιάλα, είπα κι εγώ να βγω μια βόλτα και έγινε της πουτάνας, τα καλύτερα χάνω ρε πούτη μου![]()
![]()
![]()
![]()
Πηγες να ψωνισεις πουτσες?
καλα ειπαμε οχι και ετσι! αλλα τις προαλλες μου κουβαλησε ενα πραγμα... αλλο πραγμα!![]()
![]()
ωραιο σωμα μεν αλλα απο φατσα.... σαν το ανεκδοτο (το κεφαλακι δεν το βουταμε μεσα στο νερο εεεε???)
παπαζολ δεν θελω να του κανεις παρηγορια και συμπαρασταση!!!! hunting ωραιας γκομενας θελω να κανετε!![]()
![]()
![]()
μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω μια πολύ όμορφη στο πρόσωπο αγελάδα;
ααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαααχαχαχα
Προτιμώ τη φράση "Τσολιάς στο σώβρακο του".μπατσος στα αρχιδια του αδερφου σου εισαι;
ασε να γαμαει οτι γουσταρει
λογαριασμο θα σου δινει;
Για τις αγελαδες έχουμε τον μπουλάκο!μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω μια πολύ όμορφη στο πρόσωπο αγελάδα;
βγάλε φωτο τη φάτσα της (μόνο) και βγάλ'την στο κλαρί στο φέισμπουκ![]()
σε κρεοπωλείο θα πιάσω λιγότερα;
νόμιζα ότι τα λεφτά θα ήταν πιο δελεαστικά, αλλά ναι, φυσικά, μπορείς με αυτήν να βγάλεις και το χειμώνα![]()
![]()
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τρέχω για αποτρίχωση μαλλιά μανι-πιντι και πίλινγκ, και απανταω...
το βράδυ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω μια πολύ όμορφη στο πρόσωπο αγελάδα;