Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
λάθος απάντηση.
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

μηπως εισαι ο αδερφος μου??????????? εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τον κραζω για τα μπαζα που παει και βρισκει!!!! οοοολα τα αλεθει λεμε!!!! (ο μαμιας μη χεσω)

Επισκέπτης
μηπως εισαι ο αδερφος μου??????????? εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τον κραζω για τα μπαζα που παει και βρισκει!!!! οοοολα τα αλεθει λεμε!!!! (ο μαμιας μη χεσω)
Και να φας χυλόπιτα από γκομενάρα αξίζει τον κόπο,αλλά να φας χυλόπιτα από μπάζο,εεεε όχι!!! :headbang:

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και να φας χυλόπιτα από γκομενάρα αξίζει τον κόπο,αλλά να φας χυλόπιτα από μπάζο,εεεε όχι!!! :headbang:

μακαρι να τρωγε χυλοπιτες απο τα μπαζα. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι τους τον δινει! και ειναι και ομορφοπαιδο γαμωτο!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
μακαρι να τρωγε χυλοπιτες απο τα μπαζα. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι τους τον δινει! και ειναι και ομορφοπαιδο γαμωτο!!!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Υποτιμά τον εαυτό του δηλαδή εεεεε;! :think:
Να μου τον γνωρίσεις μοιάζουμε!!! :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μπατσος στα αρχιδια του αδερφου σου εισαι;
ασε να γαμαει οτι γουσταρει
λογαριασμο θα σου δινει;

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
Υποτιμά τον εαυτό του δηλαδή εεεεε;! :think:
Να μου τον γνωρίσεις μοιάζουμε!!! :2funny: :2funny:

πολυ! ειναι της αποψης καλυτερα μπαζο και στο χερι παρα μουναρα και καρτερι!!!

ξεκολλατεεεεεεεε!!!! και οι θεες εχουν ψυχη!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Πότε θα κανονίσουμε με τον αδερφό σου για καφέ να τα πούμε τα ομορφόπαιδα για τις προτιμήσεις μας;! :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

αλλοι που δεν γαμανε γιατι δεν καταδεχονται κατι λιγοτερο απο 2μετρη ρωσσιδα ειναι καλυτεροι;

marioannou

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πότε θα κανονίσουμε με τον αδερφό σου για καφέ να τα πούμε τα ομορφόπαιδα για τις προτιμήσεις μας;! :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρόσεξε μην την γαμήσεις πολύ και σε μαζεύει κανένα ασθενοφόρο με υπερκόπωση

Khia

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1
ενω αλλοι που δεν γαμανε γιατι δεν καταδεχονται να γαμανε τουλαχιστον 2μετρη ρωσσιδα ειναι καλυτεροι;

καλα ειπαμε οχι και ετσι! αλλα τις προαλλες μου κουβαλησε ενα πραγμα... αλλο πραγμα!  :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο σωμα μεν αλλα απο φατσα.... σαν το ανεκδοτο (το κεφαλακι δεν το βουταμε μεσα στο νερο εεεε???)

παπαζολ δεν θελω να του κανεις παρηγορια και συμπαρασταση!!!! hunting ωραιας γκομενας θελω να κανετε!  :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα ειπαμε οχι και ετσι! αλλα τις προαλλες μου κουβαλησε ενα πραγμα... αλλο πραγμα!  :2funny: :2funny: :2funny:

ωραιο σωμα μεν αλλα απο φατσα.... σαν το ανεκδοτο (το κεφαλακι δεν το βουταμε μεσα στο νερο εεεε???)

παπαζολ δεν θελω να του κανεις παρηγορια και συμπαρασταση!!!! hunting ωραιας γκομενας θελω να κανετε!  :2funny: :2funny: :2funny:
τα εχω παρει τωρα.
τις ιδιες μαλακιες μου λεει και η δικια μου αδερφη
τι ζορι τραβατε με το  ποιες γαμαμε;η μια ειναι ασχημη,η αλλη ξινη η τριτη χαζη κτλ
λες και εμεις δεν το ξερουμε

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ολοι γαμησαμε μπαζα,αστον να κανει την δουλεια του ανεβαινει λεβελ και αργοτερα θα ξερει να γαμαει καλα και τις ψωνισμενες ελλεεινιδες.
Τα μπαζα αλλωστε κανουν τα καλυτερα γαμησια συνηθως

Επισκέπτης
Ολοι γαμησαμε μπαζα,αστον να κανει την δουλεια του ανεβαινει λεβελ και αργοτερα θα ξερει να γαμαει καλα και τις ψωνισμενες ελλεεινιδες.
Τα μπαζα αλλωστε κανουν τα καλυτερα γαμησια συνηθως
Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις ή αν μπαζώσεις θα μπαζώνεις μία ζωή;! :grin: :think:
Iδού η απορία!!!  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom