Επισκέπτης
Αβραμάκο όλο παράπονα έχεις!!!καλα εσενα εκαναν γουορν;
ενω αλλους μαλακες...τους αφηνουν ελευθερους... :-
Αβραμάκο όλο παράπονα έχεις!!!καλα εσενα εκαναν γουορν;
ενω αλλους μαλακες...τους αφηνουν ελευθερους... :-
λάθος απάντηση.Η αδυναμία μου!!! :-* :-*
Μήπως διαμένεις και Θεσσαλονίκη;!
Που θα πάει θα μάθω!!!λάθος απάντηση.
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.
μεγαλο λαθος...τι θα πει αντρας κ γυναικα;
Αστείο ήταν!!!μη στενοχωριεσαι...δε λεω για σενα
μην δείχνεις ποτέ τις αδυναμίες σου γιατί θα σε πατήσουν ;)Που θα πάει θα μάθω!!!
λάθος απάντηση.
ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.
Και να φας χυλόπιτα από γκομενάρα αξίζει τον κόπο,αλλά να φας χυλόπιτα από μπάζο,εεεε όχι!!!μηπως εισαι ο αδερφος μου??????????? εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τον κραζω για τα μπαζα που παει και βρισκει!!!! οοοολα τα αλεθει λεμε!!!! (ο μαμιας μη χεσω)
Και να φας χυλόπιτα από γκομενάρα αξίζει τον κόπο,αλλά να φας χυλόπιτα από μπάζο,εεεε όχι!!!
Υποτιμά τον εαυτό του δηλαδή εεεεε;!μακαρι να τρωγε χυλοπιτες απο τα μπαζα. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι τους τον δινει! και ειναι και ομορφοπαιδο γαμωτο!!!!!!!!!
μπατσος στα αρχιδια του αδερφου σου εισαι;μακαρι να τρωγε χυλοπιτες απο τα μπαζα. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι τους τον δινει! και ειναι και ομορφοπαιδο γαμωτο!!!!!!!!!
Υποτιμά τον εαυτό του δηλαδή εεεεε;!
Να μου τον γνωρίσεις μοιάζουμε!!!
μπατσος στα αρχιδια του αδερφου σου εισαι;
ασε να γαμαει οτι γουσταρει
λογαριασμο θα σου δινει;
Πότε θα κανονίσουμε με τον αδερφό σου για καφέ να τα πούμε τα ομορφόπαιδα για τις προτιμήσεις μας;!πολυ! ειναι της αποψης καλυτερα μπαζο και στο χερι παρα μουναρα και καρτερι!!!
ξεκολλατεεεεεεεε!!!! και οι θεες εχουν ψυχη!
αλλοι που δεν γαμανε γιατι δεν καταδεχονται κατι λιγοτερο απο 2μετρη ρωσσιδα ειναι καλυτεροι;πολυ! ειναι της αποψης καλυτερα μπαζο και στο χερι παρα μουναρα και καρτερι!!!
ξεκολλατεεεεεεεε!!!! και οι θεες εχουν ψυχη!
Πρόσεξε μην την γαμήσεις πολύ και σε μαζεύει κανένα ασθενοφόρο με υπερκόπωσηΠότε θα κανονίσουμε με τον αδερφό σου για καφέ να τα πούμε τα ομορφόπαιδα για τις προτιμήσεις μας;!
ενω αλλοι που δεν γαμανε γιατι δεν καταδεχονται να γαμανε τουλαχιστον 2μετρη ρωσσιδα ειναι καλυτεροι;
Θα προσπαθήσουμε μελλοντικά!!!παπαζολ δεν θελω να του κανεις παρηγορια και συμπαρασταση!!!! hunting ωραιας γκομενας θελω να κανετε!
τα εχω παρει τωρα.καλα ειπαμε οχι και ετσι! αλλα τις προαλλες μου κουβαλησε ενα πραγμα... αλλο πραγμα!
ωραιο σωμα μεν αλλα απο φατσα.... σαν το ανεκδοτο (το κεφαλακι δεν το βουταμε μεσα στο νερο εεεε???)
παπαζολ δεν θελω να του κανεις παρηγορια και συμπαρασταση!!!! hunting ωραιας γκομενας θελω να κανετε!
Ολοι γαμησαμε μπαζα,αστον να κανει την δουλεια του ανεβαινει λεβελ και αργοτερα θα ξερει να γαμαει καλα και τις ψωνισμενες ελλεεινιδες.μακαρι να τρωγε χυλοπιτες απο τα μπαζα. αυτο που μου τη δινει ειναι οτι τους τον δινει! και ειναι και ομορφοπαιδο γαμωτο!!!!!!!!!
Αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις ή αν μπαζώσεις θα μπαζώνεις μία ζωή;!Ολοι γαμησαμε μπαζα,αστον να κανει την δουλεια του ανεβαινει λεβελ και αργοτερα θα ξερει να γαμαει καλα και τις ψωνισμενες ελλεεινιδες.
Τα μπαζα αλλωστε κανουν τα καλυτερα γαμησια συνηθως