Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και ετσι για την ιστορια για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι

δεν εκανα ποτε κλωνο για να βρισω συγκεκριμενα κανεναν εδω οποιον ηθελα τον εβριζα με το οριτζιναλ

δεν εβρισα ποτε κανεναν απροκλητα και δεν ξεκινησα εγω κανεναν καυγα

αλλοι ξεκινησαν με την ανοχη των μοντς και του αντμιν να βριζουν μανες και σπιτια και γω απαντησα αναλογα μερικες δε φορες ουτε καν αναλογα

κλωνοι χρησιμοποιηθηκαν για απαντηση οταν ο γαμημενος μοντ ζερο τολερανς πηγε και μουταρε εμενα που με βριζαν δυο και αφησε αυτους να αλωνιζουν επειδη ηταν φιλαρακια του και αν εχει αρχιδια αντρικα να ρθει απο δω να μου πει με ποιο σκεπτικο ενεργησε ετσι

δεν ηττηθηκα ποτε σε καμια διαμαχαη πολυ απλα γιατι ειχα το δικαιο με το μερος μου και τα σκουπιδια καθαρισαν εστω και αργα απο το σαιτ και λιγα ακομα κατακαθια θα φυγουν και αυτα

με αφησαν επιτηδες να φανω σαν ηττημενος κανοντας το νικ μου να ειναι δηθεν μη μουταρισμενο οπως θα ηταν το αντρικιο αλλα πουστικα κλειδωσαν τον λογαριασμο να μην μπορω να λογκαρω

τελος ειμαι εδω μονο για την ενημερωση και τα ρεπορταζ μου,για καποιους λιγους που εκτιμω και για ολους τους αλλους αν μεν δεν με πειραζουν δεν τους πειραζω και γω αν δε μου χωνονται θα τους γαμω την μανα και ευχαριστως ξαναπαιρνω και τον πουλο απο το σαιτ αλλα δεν θα ανεχτω μαλακιες.....καμια αποκατασταση σχεσης με την διοικηση και κανενα συγχωροχαρτι σε κανεναν ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον τροπο που με διωξαν απλα εφαρμοζω το δογμα το σαιτ ανηκει στα μελη του και στους ενημερωτες(φυσικα σαν επιχειρηση ανηκει καπου αλλα εμεις το χρησιμοποιουμε σαν μεσο εκφρασης αν δεν μας θελουν και δεν μας εχουν αναγκη θα γεμιζουν τις σελιδες με μπανερακια μονο)

υγ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ...δεν με εβγαλαν απο αυτην την μαλακια το μισομοντεριλικι επειδη βριστηκα με τον ντουντ,το σεναριο ηταν να με κρατησουν λιγο εκτος και μετα να επανελθω σαν να μην συνεβαινε τιποτα οταν ξεκλειδωθει το νικ μου εξου και φαινομουν απο την μια μουτ και απο την αλλη κανονικα μοντ στις συλλογες.....ο λογος που εψαχνα εναν να γινει το στομα μου και να μιλησει πχ τον αγιο ηταν ακριβως για να διωξω απο πανω μου και αυτον τον τιτλο κατι που εκανα εγω με την γνωστη δημοσια δηλωση και να κοψω εγω πρωτος καθε αλλη σχεση εξαρτησης με ενα σαιτ που επισημα δεν με στηριξε οπως και οταν επρεπε αλλα προτιμησε να μεροληπτησει υπερ υβριστων μαναδων κλπ κλπ....συνεπως μονος μου αυτοαποκαθηλωθηκα απο μια θεση που ετσι κι αλλιως ηταν απλα μια παγιδα για μενα στην οποια επεσα παλια και φταιει ενας αλλος γαμημενος μοντ ο γκαστεζ το φιλαρακι της εκτορινας

Αρχίζω να καταλαβαίνω τους λόγους για την τραμπούκα σε billy13 και dude007 :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
[quote author=ZeroTolerance link=action=profile;u=1140 date=1430122089]
gl

You have received a warning for recent conduct on our message board. Please follow the link below for more information:

[/quote]ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΟΡΝ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΨΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οπως δεν ξεχνω και πως εφυγε ο φιλος μου ο κοσνικ.....εγω τους φιλους δεν τους πουλαω παλιομαλακα και ξερεις εσυ σε ποιον αναφερομαι....και αυτους που με τις λιωμενες σολες και τις φωτογραφικες ανα χειρας τους εβγαλες ψωμακι και παντεσπανακι.....μαλακα που δεν μιλας κιολας αλλα δεν εχεις μουτρα να μιλησεις τι να πεις;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.071
Πόντοι
2.606
Το αίμα βάφτηκε κόκκινο  :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

μου λειπει το θρεντ της βιβης/ελενης ρε τυπε!! ειχε σασπενς, καταδιωξεις, συνωμοσιολογια, αγωνια, γιατρους, νταβατζηδες, ξυλο!!
τωρα εχει μονο αγαπουληδες οπου και να δεις

Επισκέπτης
μου λειπει το θρεντ της βιβης/ελενης ρε τυπε!! ειχε σασπενς, καταδιωξεις, συνωμοσιολογια, αγωνια, γιατρους, νταβατζηδες, ξυλο!!
τωρα εχει μονο αγαπουληδες οπου και να δεις
πηρα την ιζαμπελα ονλαιν τωρα που ηρθα πιρφορισταν

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.071
Πόντοι
2.606
Φαντάσου να πας με μικρή πουτσα σ αυτο το θεριό  :grin:

Stories