και ετσι για την ιστορια για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι
δεν εκανα ποτε κλωνο για να βρισω συγκεκριμενα κανεναν εδω οποιον ηθελα τον εβριζα με το οριτζιναλ
δεν εβρισα ποτε κανεναν απροκλητα και δεν ξεκινησα εγω κανεναν καυγα
αλλοι ξεκινησαν με την ανοχη των μοντς και του αντμιν να βριζουν μανες και σπιτια και γω απαντησα αναλογα μερικες δε φορες ουτε καν αναλογα
κλωνοι χρησιμοποιηθηκαν για απαντηση οταν ο γαμημενος μοντ ζερο τολερανς πηγε και μουταρε εμενα που με βριζαν δυο και αφησε αυτους να αλωνιζουν επειδη ηταν φιλαρακια του και αν εχει αρχιδια αντρικα να ρθει απο δω να μου πει με ποιο σκεπτικο ενεργησε ετσι
δεν ηττηθηκα ποτε σε καμια διαμαχαη πολυ απλα γιατι ειχα το δικαιο με το μερος μου και τα σκουπιδια καθαρισαν εστω και αργα απο το σαιτ και λιγα ακομα κατακαθια θα φυγουν και αυτα
με αφησαν επιτηδες να φανω σαν ηττημενος κανοντας το νικ μου να ειναι δηθεν μη μουταρισμενο οπως θα ηταν το αντρικιο αλλα πουστικα κλειδωσαν τον λογαριασμο να μην μπορω να λογκαρω
τελος ειμαι εδω μονο για την ενημερωση και τα ρεπορταζ μου,για καποιους λιγους που εκτιμω και για ολους τους αλλους αν μεν δεν με πειραζουν δεν τους πειραζω και γω αν δε μου χωνονται θα τους γαμω την μανα και ευχαριστως ξαναπαιρνω και τον πουλο απο το σαιτ αλλα δεν θα ανεχτω μαλακιες.....καμια αποκατασταση σχεσης με την διοικηση και κανενα συγχωροχαρτι σε κανεναν ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον τροπο που με διωξαν απλα εφαρμοζω το δογμα το σαιτ ανηκει στα μελη του και στους ενημερωτες(φυσικα σαν επιχειρηση ανηκει καπου αλλα εμεις το χρησιμοποιουμε σαν μεσο εκφρασης αν δεν μας θελουν και δεν μας εχουν αναγκη θα γεμιζουν τις σελιδες με μπανερακια μονο)
υγ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ...δεν με εβγαλαν απο αυτην την μαλακια το μισομοντεριλικι επειδη βριστηκα με τον ντουντ,το σεναριο ηταν να με κρατησουν λιγο εκτος και μετα να επανελθω σαν να μην συνεβαινε τιποτα οταν ξεκλειδωθει το νικ μου εξου και φαινομουν απο την μια μουτ και απο την αλλη κανονικα μοντ στις συλλογες.....ο λογος που εψαχνα εναν να γινει το στομα μου και να μιλησει πχ τον αγιο ηταν ακριβως για να διωξω απο πανω μου και αυτον τον τιτλο κατι που εκανα εγω με την γνωστη δημοσια δηλωση και να κοψω εγω πρωτος καθε αλλη σχεση εξαρτησης με ενα σαιτ που επισημα δεν με στηριξε οπως και οταν επρεπε αλλα προτιμησε να μεροληπτησει υπερ υβριστων μαναδων κλπ κλπ....συνεπως μονος μου αυτοαποκαθηλωθηκα απο μια θεση που ετσι κι αλλιως ηταν απλα μια παγιδα για μενα στην οποια επεσα παλια και φταιει ενας αλλος γαμημενος μοντ ο γκαστεζ το φιλαρακι της εκτορινας