Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
dimmits, πολύ καλή τύπε
εκατσε το καλο που σου ειχα πει οτι κυνηγαω
εμμονή εχεις παθει με το κροσακι , καρφωνεσαι να της φας την δουλεια, ολο εκει στο νημα της εισαι μπας και δει χαρα η κωλοτρυπιδα σου.
ουτε καμαροτακι φιλιππινεζο δεν σε γαμαει σε μπαρκο
Τυπε από που ως που βρεθηκα εγω πολεμιος του γλιτσα;
Εγω δεν εχω παρει μεχρι σημερα μερος σε καμια τραμπουκα του τσατ και λεω να συνεχισω να το κανω αφου είμαι κατά στα ομαδικα σπορ
Τον γλιτσα τον εκραξα όταν εκανε μαλακιες και ξερει τον λογο, από εκει και περα είναι ένα συμπαθες νικ που κανει μονο χαβαλέ και ενημερώσεις...
Ποτε δεν καταλαβα τι παιζει στ αληθεια μαζι του και του την πεφτουν ομαδικα
siga μην φυγω εγω απο το σαιτ τυπε.....εχω πολλα ακομα να προσφερω στην ενημερωση.....εσυ καλυτερα να σωπασεις για πανταΑμα δεν απαντησει σε αυτο ο Εκτωρας θα αρχιζω να τον κραζω χειροτερα απο τον γλιτσα... Μας πουλησε πολυ ασχημα ο στρατηγος του κωλου! Αχρηστος, ουτε ενα φαντασμα δε μπορει να διωξει απ το σαιτ! Σκατοεπαρχιωτες!
siga μην φυγω εγω απο το σαιτ τυπε.....εχω πολλα ακομα να προσφερω στην ενημερωση.....εσυ καλυτερα να σωπασεις για παντα
καθαρση προσφερα βασικα απο κοπρανα που το μολυναν......ειμαι σαν την χλωρινη για το σαιτ.....οπου πεφτω διαλυω τα σκατα και την βρωμιαΜας πληροφορησε ο Ντιμιτς τι προσεφερες ως τωρα...
Να φτιαξεις κλωνο "ακουαφόρτες"καθαρση προσφερα βασικα απο κοπρανα που το μολυναν......ειμαι σαν την χλωρινη για το σαιτ.....οπου πεφτω διαλυω τα σκατα και την βρωμια
Να φτιαξεις κλωνο "ακουαφόρτες"
φιλε πινεις ναρκωτικα; Ποιος στρατηγος; Μου δειχνεις ένα ποστ μου να τραμπουκιζω τον γλιτσα... Το άλλο το σκατοεπερχιωτες για μενα παει;;; μηπως με περνας για κανεναν άλλο;Αμα δεν απαντησει σε αυτο ο Εκτωρας θα αρχιζω να τον κραζω χειροτερα απο τον γλιτσα... Μας πουλησε πολυ ασχημα ο στρατηγος του κωλου! Αχρηστος, ουτε ενα φαντασμα δε μπορει να διωξει απ το σαιτ! Σκατοεπαρχιωτες!
akoma me κλωνους ασχολεισαι;ειπαμε μην τον παραθετετε καν.....αμα εχει αρχιδια να μπει με το νικ του το παλιοφιλε πινεις ναρκωτικα; Ποιος στρατηγος; Μου δειχνεις ένα ποστ μου να τραμπουκιζω τον γλιτσα... Το άλλο το σκατοεπερχιωτες για μενα παει;;; μηπως με περνας για κανεναν άλλο;
Μα με λεει στρατηγο και επαρχιωτη... Να μη μαθω αν με περναει για αλλον;akoma me κλωνους ασχολεισαι;ειπαμε μην τον παραθετετε καν.....αμα εχει αρχιδια να μπει με το νικ του το παλιο
στρατηγος του κωλου ειναι η εκτορινα
ιεχωβας εσυ
κωλοεπαρχιωτης που θα τονε γαμησει εγω
παμε παρακατω τωρα να συζητησουμε πως θελετε να τον γαμησω στα τεσσερα,στο ορθιο,ιεραποστολικα;να του ριχνω και σκαμπιλακια στον πωπουλη;
επιτελουςκαι ετσι για την ιστορια για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλιοι
δεν εκανα ποτε κλωνο για να βρισω συγκεκριμενα κανεναν εδω οποιον ηθελα τον εβριζα με το οριτζιναλ
δεν εβρισα ποτε κανεναν απροκλητα και δεν ξεκινησα εγω κανεναν καυγα
αλλοι ξεκινησαν με την ανοχη των μοντς και του αντμιν να βριζουν μανες και σπιτια και γω απαντησα αναλογα μερικες δε φορες ουτε καν αναλογα
κλωνοι χρησιμοποιηθηκαν για απαντηση οταν ο γαμημενος μοντ ζερο τολερανς πηγε και μουταρε εμενα που με βριζαν δυο και αφησε αυτους να αλωνιζουν επειδη ηταν φιλαρακια του και αν εχει αρχιδια αντρικα να ρθει απο δω να μου πει με ποιο σκεπτικο ενεργησε ετσι
δεν ηττηθηκα ποτε σε καμια διαμαχαη πολυ απλα γιατι ειχα το δικαιο με το μερος μου και τα σκουπιδια καθαρισαν εστω και αργα απο το σαιτ και λιγα ακομα κατακαθια θα φυγουν και αυτα
με αφησαν επιτηδες να φανω σαν ηττημενος κανοντας το νικ μου να ειναι δηθεν μη μουταρισμενο οπως θα ηταν το αντρικιο αλλα πουστικα κλειδωσαν τον λογαριασμο να μην μπορω να λογκαρω
τελος ειμαι εδω μονο για την ενημερωση και τα ρεπορταζ μου,για καποιους λιγους που εκτιμω και για ολους τους αλλους αν μεν δεν με πειραζουν δεν τους πειραζω και γω αν δε μου χωνονται θα τους γαμω την μανα και ευχαριστως ξαναπαιρνω και τον πουλο απο το σαιτ αλλα δεν θα ανεχτω μαλακιες.....καμια αποκατασταση σχεσης με την διοικηση και κανενα συγχωροχαρτι σε κανεναν ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ τον τροπο που με διωξαν απλα εφαρμοζω το δογμα το σαιτ ανηκει στα μελη του και στους ενημερωτες(φυσικα σαν επιχειρηση ανηκει καπου αλλα εμεις το χρησιμοποιουμε σαν μεσο εκφρασης αν δεν μας θελουν και δεν μας εχουν αναγκη θα γεμιζουν τις σελιδες με μπανερακια μονο)
ωραιοςεκανα εντιτ