όλοι οι γνωστοί μου γύρω στα 40 με 45 κρεμπεδιαζουν μικρούλες για πλάκα.check your statistics againΠαντρεμενες πηδας πιο ευκολα γιατι υπαρχει εχεμυθεια. Αλλα αν μιλαμε για εργενηδες ανω των 35 η δυσκολια αυξανεται. Ο μεσος ορος ηλικιας γαμου για την ελλεϊνιδα ειναι τα 32. Αρχιζει λοιπον να λιγοστευει η δεξαμενη των διαθεσιμων γυναικων και απο τις δυο μεριες. Οι μικρες, 18-25, δεν σε θελουν γιατι εισαι μεγαλος. Και αυτες που ειναι κοντα στην ηλικια σου δεν σε θελουν γιατι ειναι παντρεμενες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πολυ χοντρα.....εχεις κανει χοντρα πραματα πιστευωνομιζω τι λες
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Άλεξ πριν λίγο βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου γράμμα από το δικηγόρο ότι παραιτείται της υπόθεσής μου :S
Πρώτο ραντεβού είχαμε την προηγούμενη Τετάρτη,προσκόμισα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών μου,μου είπε ότι έχω καταφανώς δίκιο,αλλά στο γράμμα γράφει ότι θα πάει 4 βδομάδες άδεια και καλύτερα την υπόθεσή μου να την αναλάβει άλλος δικηγόρος.
Καλά την Τετάρτη δεν ήξερε ο μπάμιας ότι θα πάει 4 βδομάδες άδεια;
Μάλλον έκλασε καρτόφελν ο τύπος...
Σκέψου ότι θα κινηθώ εναντίον μεγαλοεταιρείας,που η Giant του Γιάγκου Δράκου,ήταν μια τρίχα από τα αρχίδια της συγκεκριμένης και η καταγγελία μου έχει παίξει ήδη στην εφημερίδα.:S
Υ.Γ.Σου γράφω από την χώρα της Νομπελίστα Ειρήνης μέρκελ
Πρώτο ραντεβού είχαμε την προηγούμενη Τετάρτη,προσκόμισα όλα τα αποδεικτικά στοιχεία των ισχυρισμών μου,μου είπε ότι έχω καταφανώς δίκιο,αλλά στο γράμμα γράφει ότι θα πάει 4 βδομάδες άδεια και καλύτερα την υπόθεσή μου να την αναλάβει άλλος δικηγόρος.
Σκέψου ότι θα κινηθώ εναντίον μεγαλοεταιρείας,που η Giant του Γιάγκου Δράκου,ήταν μια τρίχα από τα αρχίδια της συγκεκριμένης και η καταγγελία μου έχει παίξει ήδη στην εφημερίδα.:S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τι παπάρες υπαρχουν ρε φιλε. Αλλοι θα σκοτωναν για να εχουν υποθεση τοσο πιασάρικη.Άλεξ πριν λίγο βρήκα στο γραμματοκιβώτιό μου γράμμα από το δικηγόρο ότι παραιτείται της υπόθεσής μου :S
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Τι παπάρες υπαρχουν ρε φιλε. Αλλοι θα σκοτωναν για να εχουν υποθεση τοσο πιασάρικη.
και αν σου στείλει κανένας ραβασάκι τύπου ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι εσύ και όσοι αγαπάς γι αυτό κανόνισε να μην αγγίξεις την υπόθεση γιατί
τι κάνεις ?
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Τι παπάρες υπαρχουν ρε φιλε. Αλλοι θα σκοτωναν για να εχουν υποθεση τοσο πιασάρικη.
Δεν πιστεύω να έπεσα σε διαπλεκόμενο που να τους έριξε και καμία ειδοποίηση για τις προθέσεις μου ή τα στοιχεία που έχω.. :-
θέλω να πω υπάρχει προστασία από την αστυνομία η και αυτό δουλεύει όπως το υπόλοιπο δημόσιο της ελλάδας ?
δλδ την έκατσες
Γερμανικό δημόσιο τύπε και ο δικηγόρος ορισμένος από το κράτος.
Τώρα ή θα πρέπει να μου ορίσουν άλλον ή πρέπει να βρω ιδιωτικό που να μην μασάει..
Υ.Γ.Αν σε λίγες μέρες σταματήσει απότομα η παρουσία μου στο bou και με βρουν
με τίποτα πατάτες σφηνωμένες στο λαιμό,να ξέρετε ότι δε θα ναι ατύχημα :S
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε, ποιος θα απειλησει τον δικηγορο για την υποθεση του? Σιγα δηλαδη.και αν σου στείλει κανένας ραβασάκι τύπου ξέρω τι έκανες πέρυσι το καλοκαίρι εσύ και όσοι αγαπάς γι αυτό κανόνισε να μην αγγίξεις την υπόθεση γιατί
τι κάνεις ?
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Dikoume, που είσαι man ?
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Έλεος,στο νέο υπερχλιδάτο δικηγορικό γραφείο που με ανέλαβε, η πιο άχημη βοηθός ήταν έτσι
Η γραμματέας περπατούσε μπροστά μου κουνώντας την κωλάρα της μέσα στο ταγέρ μέχρι να με πάει στο χώρο αναμονής και μου ήρθε να ρίξω το φάκελο κάτω και να αρχίσω να χειροκροτάω συγκινημένος.
Πριν την επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να έχω ρίξει κανά δυο, μπας και μπορέσω να συγκεντρωθώ σε όσα θα μου λένε για την υπόθεση.
Η γραμματέας περπατούσε μπροστά μου κουνώντας την κωλάρα της μέσα στο ταγέρ μέχρι να με πάει στο χώρο αναμονής και μου ήρθε να ρίξω το φάκελο κάτω και να αρχίσω να χειροκροτάω συγκινημένος.
Πριν την επόμενη συνάντηση θα φροντίσω να έχω ρίξει κανά δυο, μπας και μπορέσω να συγκεντρωθώ σε όσα θα μου λένε για την υπόθεση.
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Dikoume, που είσαι φίλε ?
Λύσε το ζουρλομανδύα και έλα στην παρέα μας
Λύσε το ζουρλομανδύα και έλα στην παρέα μας
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
η μπιλιω13 τύπε μου;Να΄το το παλικάρι μας !!!
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
η μπιλιω13 τύπε μου;
Εννοείται μύστη. Του τον ανέθρεψε η άλλη η κουζινόπουστα η τσατσοαγαπουλιάρα