brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.194
- Πόντοι
- 2.606
βρηκες γκόμενοΜπραμπούλη εγώ βαριέμαι να χειριστώ τον δικό μου και έχω χαθεί τελευταια, σιγα μην χειριζομαι και του Αλεξ.
βρηκες γκόμενοΜπραμπούλη εγώ βαριέμαι να χειριστώ τον δικό μου και έχω χαθεί τελευταια, σιγα μην χειριζομαι και του Αλεξ.
Μη λες μαλακίεςβρηκες γκόμενο
log in , log out ,log in , log out ,log in , log out ,log in , log out ,log in , log out ,log in , log out ,log in , log out ,log in , log out
Στην Ελλαδα 30 ειναι πολυ καλη ηλικια διοτι και εισαι ακομα νεος αλλα ειναι πιθανοτερο να εχεις δικο σου σπιτι, αμαξι, μια ασφαλεια, κτλ.ta 35 ειναι η ταφοπλακα του αντρα για γκομενες ισως κ τα 30
Να μεινεις με την Ροζυ.Ριξε μου και μια καταρα τωρα ;)
Αυτο ειναι καταρα για εκεινη.Να μεινεις με την Ροζυ.
Αυτο ειναι καταρα για εκεινη.
Στην Ελλαδα 30 ειναι πολυ καλη ηλικια διοτι και εισαι ακομα νεος αλλα ειναι πιθανοτερο να εχεις δικο σου σπιτι, αμαξι, μια ασφαλεια, κτλ.
έλα με τον κωλό εσύ υποστρατηγεΠεριμενε να γυρισει ο στρατηγος μας και θα πεσει η πανστρατια πανω σου!!! Οτι λεει ο Εκτορας το πραγματοποιει! Θα σε διαλυσουμε!
έλα με τον κωλό εσύ υποστρατηγε
beatiaγλίτσα τι μουσική ακούς περισσότερο
κλαρίνα η μπίτια cafe del mar φαση ?
Στην Ελλαδα 30 ειναι πολυ καλη ηλικια διοτι και εισαι ακομα νεος αλλα ειναι πιθανοτερο να ζεις με τη μανα σου και να εισαι ανεργοςεχεις δικο σου σπιτι, αμαξι, μια ασφαλεια,κτλ.
Εγώ κοντεύω 45.
Γαμάω αβέρτα.
Και παντρεμένες γκόμενες , τις γαμάω πιο εύκολα απ ό,τι γαμάνε άλλοι ανύπαντροι.
Συνάντηση με συμμαθήτριά μου από reunion , μετά από 20+ χρόνια.
Πρώτη συναντηση έξω από πηδηχτρώνα.
Μόνο καλησπέρα είπαμε , πήγαμε στο δωμάτιο και η επόμενη κουβέντα που είπε ,
ήταν ... Αχ ...
γιατι μπορεσατζι ελ γιατι γυρισες