brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.861
- Πόντοι
- 2.606
παταγες τα κουμπια πιο γρηγορα κι απο τον μπετοβενMπερδεύεσαι. Εγω τοτε δεν ειπα απολυτως τιποτα και δεν αντεδρασα καν.
παταγες τα κουμπια πιο γρηγορα κι απο τον μπετοβενMπερδεύεσαι. Εγω τοτε δεν ειπα απολυτως τιποτα και δεν αντεδρασα καν.
θετοντας συνεπως διαχωριστικες γραμμες στα μελη σε μελη πρωτης και δευτερης γραμμης κατι που εμενα δεν μ αρεσε αφου εγω εμενα πλεον μονο για το τσατ
παταγες τα κουμπια πιο γρηγορα κι απο τον μπετοβεν
Kι εσυ μπερδευεσαι. Εγω ρουφιανοκουμπα δεν παταω.παταγες τα κουμπια πιο γρηγορα κι απο τον μπετοβεν
εγω τον ρωτησα με πμ οταν εφυγε ο γλ απο δω
δεν μου στειλε ετσι στο ασχετο
αναμεσα σε αλλα ,ανεφερε κ αυτο...
τεσπα,ειπαμε τελος.
στα παλια φρουτακια αν τα θυμασαι μαγκωναμε οδοντογλυφιδα στο κουμπι για να μην το παταμε ολη την ωραKι εσυ μπερδευεσαι. Εγω ρουφιανοκουμπα δεν παταω.
Δεν νομίζω μυστη μου
Ο Έκτορας και ο Άγγελος Αναστασιάδης γεννήθηκαν θυμωμένοι και παρεξηγημενοι
Δεν επαιζα φρουτακια ποτέ.στα παλια φρουτακια αν τα θυμασαι μαγκωναμε οδοντογλυφιδα στο κουμπι για να μην το παταμε ολη την ωρα
Nαι αλιμονο. Εχω κουραστει να πηγαινω σε κηδειες απο ραντεβου θανατου.με το μπινελίκι εκτονώνεται κανείς μαν είναι εργαλείο αποφυγής πιο δυσάρεστων καταστάσεων όπως πχ ραντεβού θανάτου
Nαι αλιμονο. Εχω κουραστει να πηγαινω σε κηδειες απο ραντεβου θανατου.
απο που σου μεινε το κουσουρι τοτε?Δεν επαιζα φρουτακια ποτέ.
Δεν επαιζα φρουτακια ποτέ.
κάνε εσύ το βήμα και θα είμαι μαζί σου
Κουσούρια μπορει να εχω πολλά. Αλλά ρουφιανιά και πουστιρλίκι δεν ειναι μεσα σε αυτα.απο που σου μεινε το κουσουρι τοτε?
Οχι τύπε, δεν θελω κανενας να μπαινει σε καμια διαμαχη για παρτη μου. Μην ξεβολευεσαι.πρεπει να σου ζητησει συγγνωμη ο χασοδικης γιατι σου εριξε σκαγια να σε βαλει στη διαμαχη
απο που σου μεινε το κουσουρι τοτε?
-Έχεις δικαίωμα να μην μιλήσεις, ό,τι πεις μπορεί και θα χρησιμοποιηθεί εναντίον σου στο δικαστήριο. Έχεις δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης, αν δεν μπορείς να προσλάβεις δικηγόρο το κράτος θα βρει ένα για' σένα με έξοδά του. Κατάλαβες όσα σου είπα;Κουσούρια μπορει να εχω πολλά. Αλλά ρουφιανιά και πουστιρλίκι δεν ειναι μεσα σε αυτα.
κανένα θέμα και με εκτορα αν δεν είναι αυτός κομιστής των πμ
Κουσούρια μπορει να εχω πολλά. Αλλά ρουφιανιά και πουστιρλίκι δεν ειναι μεσα σε αυτα.
έστειλες εσύ το πμ;εκατσες να συζητας το παραληρημα του ψευτη γλου και συ σημερα. αναποδες ορεξεις ειχες