brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.861
- Πόντοι
- 2.606
αρνί θα ψήσω
αρνί θα ψήσω
εγω τον ρωτησα με πμ οταν εφυγε ο γλ απο δωκαλα κι ο αλλος ο μαλακας αντι να πει στον τσομπανη γιατι κανεις κλωνους και με εκθετεις αφου εισαι μοντ εκανε τα παραπονα του σε σενα? αλλο κι αυτο παλι
Δεν εχω καμια αμφιβολια.αρνί θα ψήσω
Οχιποιοι ειναι αυτοι στον κυκλο ξερεις χασοδικη?
αρνί θα ψήσω
μακης μαυρομιχαλης(μαναβης) και θοδωρης παρασιδης μαθε μπαλιτσα για να μαθαινεις τι ποσταρεις
Δεν φανταζεσαι ΠΟΣΟ συμφωνω.παντως οποιος βγαζει πιεμ στον αφρο η πραγματα που του εχει εμπιστευτει καποιος προς τα εξω ανεξαρτητα αν στην πορεια τσακωθουν μεταξυ τους ειναι για κλωτσιες τελος
εγώ για σένα το κάνω να μην ταλαιπωρείσαι άδικα με την ζωή ;)
Γιατι, και τωρα που μου ειπες, νομιζεις οτι ξερω ποιοι ειναι αυτοι?μακης μαυρομιχαλης(μαναβης) και θοδωρης παρασιδης μαθε μπαλιτσα για να μαθαινεις τι ποσταρεις
καλα κι ο αλλος ο μαλακας αντι να πει στον τσομπανη γιατι κανεις κλωνους και με εκθετεις αφου εισαι μοντ εκανε τα παραπονα του σε σενα? αλλο κι αυτο παλι
πόσες πιθανότητες δίνεις να είσαι ο παπαζόλ μπέσα όμως
;)Γιατι, και τωρα που μου ειπες, νομιζεις οτι ξερω ποιοι ειναι αυτοι?
Να υποθεσω οτι ειναι τιποτα γνωστοι παοκτζηδες που μπηκαν στην κερκιδα του ολυμπιακου?
ο χαστουρας ?είμαι ο παλιός άντμιν ;)
Δεν βαριεσαι. Τι τωρα τι λιγο αργοτερα. Ξεμπερδεματα.εγώ για σένα το κάνω να μην ταλαιπωρείσαι άδικα με την ζωή ;)
το γοργον και χαριν εχειΔεν βαριεσαι. Τι τωρα τι λιγο αργοτερα. Ξεμπερδεματα.
Δεν βαριεσαι. Τι τωρα τι λιγο αργοτερα. Ξεμπερδεματα.
τοτε τα χε με την ροζυ δεν ηθελε να την αφησει χηραναι αλλά τότε το έκανες ολόκληρο θέμα
Mπερδεύεσαι. Εγω τοτε δεν ειπα απολυτως τιποτα και δεν αντεδρασα καν.ναι αλλά τότε το έκανες ολόκληρο θέμα
τοτε τα χε με την ροζυ δεν ηθελε να την αφησει χηρα