zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ενστασεις...h ektorina ειναι ενα νικ χωρις καμια αξια στον ιστοτοπο τωρα μιλας με πορνορεπορτερ κανονικο......στασου σ αυτο το υψος οταν μιλαμε μαζι....μπηκα ειπα ενα γεια και εφυγα για μια ολοκληρη μερα κααθως δεν ειχα να πω κατι επι της ουσιας εγραψα κανα δυο κριτικες και ενημερωσεις μονο
μετα εστειλε πμ στον χρησιμο ηλιθιο ντιμμιτς οτι δηθεν ειχα κανει κλωνο και τον εβριζα ενω φυσικα δεν ειχα κανει κατι τετοιο αν και επρεπε μαλλον και παραλληλα αρχισε να διαδιδει ενα σωρο φαντασιωσεις οτι πηγα και κλαφτηκα διπλα οτι εκανα κονε μ αυτους που απλα δεν ισχυουν
διπλα εγραφα κανονικα για να ενημερωνω τους συντοπιτες μου ως οφειλα οπως ο αντιστασιακος που επι χουντας ομιλουσε απο deutche welle και bbc
κανενα κονε και καμια εξαγορα
εκανα και ενα και μοναδικο ποστ οχι κλαψας αλλα τοποθετησης δημοσιας επειδη απλα εδω δεν μπορουσα να το κανω καθως ημουν παντελως αποκλεισμενος και εσεις μουνακια δεν βοηθησατε ποτε και αφηστε τα σαπια για μειλ και πμ....το μονο που εκανε ο αγιος ηταν να βαλει ενα μνμ που ελεγε οτι αποχωρω οικειοθελως απο μοντ γιατι δεν θελω σχεσεις επαγγελματικες με το μοντερεσιον τημ του σαιτ και τις οποιες φυσικα δεν θα εχω ποτε ξανα...τιποτα αλλο...και η εκκληση μου εγινε αμεσως δεκτη ενω ακομη παροτι αποκλεισμενος απο τον διαζωσης διαλογο ειχα θεση μοντ στο ΧΧΧ θρεντ
δεν ηταν λοιπον ξηλωμα αλλα αποχωρηση
σε μια βδομαδα θα ημουν ξανα πισω αν ηθελα απλα επρεπε να γινει ενα ξεκαθαρισμα που δεν εγινε και δεν επεδιωξα να γινει και εφυγα...ο κωδικος μου ξαναλειτουργησε πολυ νωριτερα απο οσο νομιζετε εσεις
εν ολιγοις εισαι μαζι μου και συ και ο αγιος η απεναντι μου;να ξερω τι αντιομετωπιση θα τυχετε στο μελλον
1. Εγω δεν εκανα τιποτα άλλο από το να σε φερω σε επαφη με τον αγιο μετα από πρσκληση του σισιες και επειδή σε πηγαινα και μονο.
2. Ο αγιος σου ειχε πει να συνταξεις μια επιστολή όπως την θελεις και να την ποσταρει, ακριβως όπως τις δικες μου πραγμα που δεν εκανες.
3. Τις παρτιδες που ειχες εσυ με το σαιτ δεν μπορουσε να τις ξερει κανενας μας.
4. Για το τι εγινε με τον ντιμιτς κλπ. εδώ και μερες προσπαθω να πω ότι ΔΕΝ εχω αποψη.
5. Ποσο μαζι σου μπορω να είμαι όταν σου λεω τι πρεπει να κανεις και τα κανεις σκατα;;;; Ξερεις ποσο διαφορετικα θα μπορουσες να γραφεις σημερα;
Διάλεξες λαθος δρομο και το χειροτερεύεις με κάθε ποστ...