Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
για την ταμπακερα γλιτσα ομως δεν απαντας
ολα αυτα τυχαινανε σε μενα?
πως το εξηγεις?
επισης γτ με εθαβες?
δεν εχεις δωσει καμμια απαντηση σε αυτα
το να σε πω εγω μαλακα κ συ εμενα βλακα ή χαμουρα κτλ το μονο ευκολο...απαντησεις θελω.
σου απάντησα πριν 1000 ποστ....ποτέ δεν ασχολήθηκα με σένα σε πμ η ότι άλλο...τελεία

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φυσικα και τα ελεγες. αλλα προσπαθουσες με το γαντι μην εκτεθει η πουτανα γιατι ησουν κυριος και δεν ηθελες να τον βγαλεις στη σεντρα νομιζες οτι ηταν φιλος σου.
που να ηξερες τι οχετο εγραφε στα πμ το φιδι το διπροσωπο. ουτε μισο γραμμαριο ανδρισμο να τα λεει ανοιχτα.
ακόμα μιλάς γαμω το μουνι που σε πέταγε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ότι γελανε γελανε με τις μαλακιες του αλλά και συ αυτό που κάνεις στον ντιμμιτς είναι ατιμία βρήκες μετά τον μπολντη έναν νέο ηλίθιο να του πουλήσεις φιλία.δεν είναι σωστό μαν να αναμπαιζεις έτσι κάθε χαζό του σαιτ

μονο στο ξευτιλισμενο διπροσωπο μυαλο σου αυτα. εγω δεν λεω αλλα λογια μπροστα αλλα πισω.
οποιον συμπαθω το ξερει οποιον σιχαινομαι το ξερει. ανδρισμος λεγεται αγνωστη λεξη για μια πουτανα σαν εσενα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
φυσικα και τα ελεγες. αλλα προσπαθουσες με το γαντι μην εκτεθει η πουτανα γιατι ησουν κυριος και δεν ηθελες να τον βγαλεις στη σεντρα νομιζες οτι ηταν φιλος σου.
που να ηξερες τι οχετο εγραφε στα πμ το φιδι το διπροσωπο. ουτε μισο γραμμαριο ανδρισμο να τα λεει ανοιχτα.
αυτο ακριβως
εχω διασταυρωσει την πληροφορια του θαψιματος απο γλιτσα κ απο αλλα μελη
τωρα ο γλου λεει τα δικα του...οτι ειμαι ο χαζος του χωριου κτλ...οταν ενημερωνα δεν ημουν,ξαφνικα μεταμορφωθηκα σε βατραχο...
επισης ,ηταν κατατοπιστικοτατο το πμ της διοικησης του τι εστι γλιτσας.
να ναι καλα το Αφεντικο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μονο στο ξευτιλισμενο διπροσωπο μυαλο σου αυτα. εγω δεν λεω αλλα λογια μπροστα αλλα πισω.
οποιον συμπαθω το ξερει οποιον σιχαινομαι το ξερει. ανδρισμος λεγεται αγνωστη λεξη για μια πουτανα σαν εσενα.
στησου κι έρχομαι να σε γαμησω πουτανα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σου απάντησα πριν 1000 ποστ....ποτέ δεν ασχολήθηκα με σένα σε πμ η ότι άλλο...τελεία

την τελεια θα τη βαλω εγω οταν αποφασισω να βγαλω τα πμ. εσυ θα βαλεις την παυλα. στον κωλο σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτο ακριβως
εχω διασταυρωσει την πληροφορια του θαψιματος απο γλιτσα κ απο αλλα μελη
τωρα ο γλου λεει τα δικα του...οτι ειμαι ο χαζος του χωριου κτλ...οταν ενημερωνα δεν ημουν,ξαφνικα μεταμορφωθηκα σε βατραχο...
επισης ,ηταν κατατοπιστικοτατο το πμ της διοικησης του τι εστι γλιτσας.
να ναι καλα το Αφεντικο.

εχω ατενκτο ιστορικο παλμαρε πως οτι λεω ειναι καραντι και με αποδειξεις. το βιογραφικο μου μιλαει για μενα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αποδείξεις τύπου "αυτός μου είπε εκείνο" και "το έμαθα από τον άλλον" δεν είναι αποδείξεις γιατί είναι ο λόγος του ενός στον λόγο του άλλου και με τις συμμαχίες κλπ που υπάρχουν στο μπου πολύ απλά δεν υπάρχει αξιόπιστη μαρτυρία - λόγος

αυτές οι κατηγορίες αποδεικνύονται μόνο με ντοκουμέντα και ντοκουμέντα = πριντ σκριν από πμ των εμπλεκομένων

από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι του ακούει αλλά δεν σημαίνει ότι αποδεικνύεται

ενω ολως τυχαιως δεν υπαρχει ουτε ενας να υποστηριξει τον ξεφτιλα εστω στα λογια χωρις αποδειξεις.
ενω υπαρχουν πολλοι να υποστηριξουν τη βρωμια που ζεχνει απο μεσα του.
κανε τις αναγωγες σου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αποδείξεις τύπου "αυτός μου είπε εκείνο" και "το έμαθα από τον άλλον" δεν είναι αποδείξεις γιατί είναι ο λόγος του ενός στον λόγο του άλλου και με τις συμμαχίες κλπ που υπάρχουν στο μπου πολύ απλά δεν υπάρχει αξιόπιστη μαρτυρία - λόγος

αυτές οι κατηγορίες αποδεικνύονται μόνο με ντοκουμέντα και ντοκουμέντα = πριντ σκριν από πμ των εμπλεκομένων

από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι του ακούει αλλά δεν σημαίνει ότι αποδεικνύεται
οταν λαμβανεις πμ απο μελη ,αλλα κ απο το κοντρολ που ειναι αυστηρα για προσωπικη μου χρηση κ μου ζητανε να μην εκθεσω νικ κτλ,δεν θα κανω ποτε σκρινσοτ για να πεισω εσενα ή το καθενα...μου αρκει σε μενα κ μονο η πληροφορια.Ειδικα οταν σε ενημερωνει κ το κοντρολ που λεει κ ο Εκτωρ.
για τα προηγουμενα ομως μιλησα με ντουκουμεντα με συγκεκριμενα τσαρδια κ πουτανες.
μην βιαζεσαι να ανεβεις στην υπερταχεια του γλιτσα γτ θα εκτροχιαστεςι κ συ γρηγορα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
την τελεια θα τη βαλω εγω οταν αποφασισω να βγαλω τα πμ. εσυ θα βαλεις την παυλα. στον κωλο σου.
ποια πμ ρε ανυπαρκτη πορνη;θες να σε γαμησω;αυτο που με παρακαλαγες στα πμ και με ρωταγες αν θα γουσταρα να γαμησω το κωλαρακι σου το ατριχο και τετοια;θες να τα βγαλω κι εγω στην φορα;τοτε που μου λεγες οτι κανεις καλο λαρυγγατο και με παρεπεμπες σε μελη που το επιβεβαιωνουν

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Ασχετο
Μετα απο χρονια ξαναακουσα το kill em all
Κ σεληνιαστηκα
Four horsemen are getting nearer :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ποια πμ ρε ανυπαρκτη πορνη;θες να σε γαμησω;αυτο που με παρακαλαγες στα πμ και με ρωταγες αν θα γουσταρα να γαμησω το κωλαρακι σου το ατριχο και τετοια;θες να τα βγαλω κι εγω στην φορα;τοτε που μου λεγες οτι κανεις καλο λαρυγγατο και με παρεπεμπες σε μελη που το επιβεβαιωνουν
ποιος ρε τυπε; ο εχτορας ο καραμπουζουκλης; θες και τα λες αυτα η σου ξεφευγουνε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ετσι ειναι και οι ενημερωσεις του στα τσαρδια. τον παραδιδω στη χλευη του φορουμ. τα συμπερασματα δικα σας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όχι έτσι κι αλλιώς εγώ αναφέρθηκα σε πμ των εμπλεκομένων πχ γλ ή δικό σου

τα πμ άλλων μελών μπορεί να είναι λόγια του αέρα, χαλασμένο τηλέφωνο, τρολαρίσματα, εμπάθειες κλπ
dimmits
Τιμημένος
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος

Φύλο: Άντρας

Προφίλ  Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: gl στις: 17/03/16, 16:04 »
« Έχετε προωθήσει ή απαντήσει σε αυτό το μήνυμα. »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση  ΑπάντησηΑπάντηση  Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή 
καλως ηρθε μαν
Δεν πολυ μπαινω πια στο σαιτ,αλλα χαιρομαι που ξαναγυρισες.Εδω ανηκεις...
τα λεμε μαν. Hi

μετα αρχισε το γλεντι απο εκτορινα αφου θελετε πμ θα τα βγαλω ολα εδω φορα παρτιδα....και του αντι....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ετσι ειναι και οι ενημερωσεις του στα τσαρδια. τον παραδιδω στη χλευη του φορουμ. τα συμπερασματα δικα σας.
θες να βγαλω το πμ που με παρακαλας να σε γαμησω αν ερθω αθηνα;θες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ενταξει καλο παιδι ο εκτορινας παιδια αλλα γουσταρει ιδρωμενο αντρικο κωλο να γλειφει και καρφωματα στον επικλινη παγκο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπραβο απεδειξε μας οτι ο ντιμιτς ηταν τζεντλεμαν πριν μαθει τις πουστιες σου.
αν δεν ησουν ηλιθιος δεν θα ησουν πουτανα ρεζιλεμενη θα μου πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom