Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μπα υπαρχεις εσυ κ καλυπτεις τα κενα
τι να κλασω εγω.
βλακα κάθεσαι και γίνεσαι η ουρά της εκτορινας του πιο πουστικου νικ στο σάιτ  ένα νικ που η αξία του δεν είναι μεγαλύτερη από έναν κουβά σκατά και πουλάς το ενημερωτικό σου παρελθόν για να έχεις έναν και μοναδικό δήθεν φίλο ,μία γαμημενη αδερφαρα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μήπως μεταλάβαινες τακτικά εκείνη την περίοδο :)
του φερόταν με το γάντι λέει φυσικά αφού ήταν και φίλος με τον άλλον τον καθυστερημένο τον βασιλακη 13 που γαμαγε με το χαρτζιλίκι της γιαγιας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
βλακα κάθεσαι και γίνεσαι η ουρά της εκτορινας του πιο πουστικου νικ στο σάιτ  ένα νικ που η αξία του δεν είναι μεγαλύτερη από έναν κουβά σκατά και πουλάς το ενημερωτικό σου παρελθόν για να έχεις έναν και μοναδικό δήθεν φίλο ,μία γαμημενη αδερφαρα
οταν με μαχαιρωνες πισωπλατα ηταν καλα ομως ε?
εχω φιλους εξω που δεν εχουν καμμια σχεση με το μπου.
τελος,δικο μου το νικ,οτι θελω κανω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο ντιμιτς εχει ολοκληρο τον λαο του μπου απο πισω του να τον στηριζει για την αυθεντικοτητα του χαρακτηρα του και των ενημερωσεων του.

εσενα ΠΟΥ ειναι ο ΕΝΑΣ υποστηρικτης που μας εταξες? ξεβρακωτη μοναχικη κλασμενη πουτανα του διαδικτυου?
αν υπηρχε skynet θα εκανε χαρακιρι τον γενικο να μην εχεις ρευμα να ξεφτιλιζεσαι στο ιντερνετ ψευτη μοναχικε κλαψιαρη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οταν με μαχαιρωνες πισωπλατα ηταν καλα ομως ε?
εχω φιλους εξω που δεν εχουν καμμια σχεση με το μπου.
τελος,δικο μου το νικ,οτι θελω κανω.
ποιος ασχολήθηκε- σοβαρά τώρα- μαζί σου μαν;άλλη όρεξη δεν είχαμε....τα νικ μας απέχουν ενημερωτικά όσο απέχει ο ολυμπιακος από τον αχαρναικο σε ροστερ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον εναν που θα σε υποστηριξει ακομα περιμενουμε ρε πουτανα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο ντιμιτς εχει ολοκληρο τον λαο του μπου απο πισω του να τον στηριζει για την αυθεντικοτητα του χαρακτηρα του και των ενημερωσεων του.

εσενα ΠΟΥ ειναι ο ΕΝΑΣ υποστηρικτης που μας εταξες? ξεβρακωτη μοναχικη κλασμενη πουτανα του διαδικτυου?
αν υπηρχε skynet θα εκανε χαρακιρι τον γενικο να μην εχεις ρευμα να ξεφτιλιζεσαι στο ιντερνετ ψευτη μοναχικε κλαψιαρη
πουτανα εσύ μπουκωνε όλα τα εκατοστά της ψωλαρας μου και κάνε γάργαρα το σπέρμα στην στοματική σου κοιλότητα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ποιος ασχολήθηκε- σοβαρά τώρα- μαζί σου μαν;άλλη όρεξη δεν είχαμε....τα νικ μας απέχουν ενημερωτικά όσο απέχει ο ολυμπιακος από τον αχαρναικο σε ροστερ
οι μισες σου κριτικες ειναι για τσοντες της Σειρινας
οι αλλες ή για την ιδια πουτανα που γαμουσες στα επαρχιακα τσαρδια στην νιοστη ( την εβγαζες κ κορυφη,ενω ηταν φολες) ή φεϊκ κ καποιες μετρημενες στα δαχτυλα του ποδιου ρεαλ.
θενκς Γκοντ που απεχουμε ενημερωτικα
εγω δεν στελνω παιδια μεσα στο λιοπυρι να γαμησουν φανταστικες πουτανες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οι μισες σου κριτικες ειναι για τσοντες της Σειρινας
οι αλλες ή για την ιδια πουτανα που γαμουσες στα επαρχιακα τσαρδια στην νιοστη ( την εβγαζες κ κορυφη,ενω ηταν φολες) ή φεϊκ κ καποιες μετρημενες στα δαχτυλα του ποδιου ρεαλ.
θενκς Γκοντ που απεχουμε ενημερωτικα
εγω δεν στελνω παιδια μεσα στο λιοπυρι να γαμησουν φανταστικες πουτανες.
είσαι ηλίθιος δεν ξανασχολουμαι μαζί σου μέχρι και μόνος σου εγραφές ότι εχασες τον δρόμο την άλλη φορά και δεν έβρισκες το μπουρδέλο σε εστελνα πύλη και πηγαινες καλαμπακα κοντευες να βρεθείς και γιαννενα..εγώ σου φταιω αν η πουτανα της ήρθε περίοδος;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν ξέρω τι έχει συμβεί με τις μπουρδελοενημερώσεις αλλά σαν νικ από αυτά που έχω δει πάντα ήταν ξηγημένος και ειδικά με τα παιδιά που γράφαν παλιά στο σπαμ έστω και ως ημίαιμος μοντ άπλωνε τις φτερούγες του και κουρνιάζαμε από κάτω :grouphug:
τίποτα δεν έχει συμβεί και η εκτορινα κωλομπινα εκτορινα το ξέρει απλά βρήκε ένα παιχνίδι να παίζει και έναν χρήσιμο ηλίθιο που τσιμπαει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
είσαι ηλίθιος δεν ξανασχολουμαι μαζί σου μέχρι και μόνος σου εγραφές ότι εχασες τον δρόμο την άλλη φορά και δεν έβρισκες το μπουρδέλο σε εστελνα πύλη και πηγαινες καλαμπακα κοντευες να βρεθείς και γιαννενα..εγώ σου φταιω αν η πουτανα της ήρθε περίοδος;
οταν υποτιθεται ειχε τσεχα στο Καρδιτσης,εβρισκα την σαπια γκρανυ γερμανιδα
ουκ ολιγες φορες ελεγες για ανοικτο καταστημα στην πυλης με Ελλη στις επαλξεις κ ηταν κλειστο κ ερημωμενο
αλλα ντι αλλων στα προγραμματα κ στις τιμες επισης...
για το Χ κανα 2 φορες σε επιασα αλλα ελεγες κ αλλα εβρισκα...wtf man?
αντε τραβα γαμησου τωρα κ το δρομο μια φορα τον εχασα...δεν φταιω εγω εαν τα γκαβαδια στα Τρικαλα χωνουν τις πινακιδες στον κωλο τους.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ουκ ολιγες φορες ελεγες για ανοικτο καταστημα στην πυλης με Ελλη στις επαλξεις κ ηταν κλειστο κ ερημωμενο
αντε τραβα γαμησου τωρα κ το δρομο μια φορα τον εχασα...δεν φταιω εγω εαν τα γκαβαδια στα Τρικαλα χωνουν τις πινακιδες στον κωλο τους.
μπα....και γιατί δεν τα ελεγες τότε αυτά;μουγκος ήσουν στο σάιτ;εκεί είναι το φόρουμ γραψτα....πες σήμερα τζιελ είσαι λάθος εγώ πήγα και ήταν κλειστά πχ έφαγα πόρτα.... Τώρα μας τα λες εννιά μήνες μετά;και αδίκημα να ταν θα χε παράγραφει...άσε ρε φίλε σε τα μας τα πουλάς;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το μαθαμε και αυτο. δεν φταιει η ενημερωση που ειναι φεηκ αλλα ερχεται περιοδος στην πουτανα.
ο πικερ της ενημερωσης.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το μαθαμε και αυτο. δεν φταιει η ενημερωση που ειναι φεηκ αλλα ερχεται περιοδος στην πουτανα.
ο πικερ της ενημερωσης.
εσύ είπαμε συνέχισε το τσιμπουκωμα και το γλειφοκωλι και μην μιλάς για πράγματα που δεν έχεις ασχοληθεί ποτε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δομημενος με επιχειρηματα λογος. τον εχεις καταγαμησει τον ξεφτιλα. γελανε και οι πετρες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μπα....και γιατί δεν τα ελεγες τότε αυτά;μουγκος ήσουν στο σάιτ;εκεί είναι το φόρουμ γραψτα....πες σήμερα τζιελ είσαι λάθος εγώ πήγα και ήταν κλειστά πχ έφαγα πόρτα.... Τώρα μας τα λες εννιά μήνες μετά;και αδίκημα να ταν θα χε παράγραφει...άσε ρε φίλε σε τα μας τα πουλάς;
ποτε δεν ειναι αργα.
κ το χω αναφερει στα επαρχιακα θρεντ..εχω 20000 ποστ δεν μπορω να κατσω να ψαχνω ενα ενα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δομημενος με επιχειρηματα λογος. τον εχεις καταγαμησει τον ξεφτιλα. γελανε και οι πετρες
ότι γελανε γελανε με τις μαλακιες του αλλά και συ αυτό που κάνεις στον ντιμμιτς είναι ατιμία βρήκες μετά τον μπολντη έναν νέο ηλίθιο να του πουλήσεις φιλία.δεν είναι σωστό μαν να αναμπαιζεις έτσι κάθε χαζό του σαιτ

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
για την ταμπακερα γλιτσα ομως δεν απαντας
ολα αυτα τυχαινανε σε μενα?
πως το εξηγεις?
επισης γτ με εθαβες?
δεν εχεις δωσει καμμια απαντηση σε αυτα
το να σε πω εγω μαλακα κ συ εμενα βλακα ή χαμουρα κτλ το μονο ευκολο...απαντησεις θελω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποτε δεν ειναι αργα.
κ το χω αναφερει στα επαρχιακα θρεντ..εχω 20000 ποστ δεν μπορω να κατσω να ψαχνω ενα ενα...

φυσικα και τα ελεγες. αλλα προσπαθουσες με το γαντι μην εκτεθει η πουτανα γιατι ησουν κυριος και δεν ηθελες να τον βγαλεις στη σεντρα νομιζες οτι ηταν φιλος σου.
που να ηξερες τι οχετο εγραφε στα πμ το φιδι το διπροσωπο. ουτε μισο γραμμαριο ανδρισμο να τα λεει ανοιχτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom