ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ήταν καλό παιδί ναι
πουτανα δε γλυτωνεις οπου και αν τρυπωνεις
ήταν καλό παιδί ναι
δεν ξερω τι με επιασε...ανταλαξαμε κανα δυο βαριες κουβεντες και εγινε το κακο χωρις να το παρω πρεφα...ήταν καλό παιδί ναι
εσύ ρουφά αλβανικό σπέρμα και πάρε την πρωτεινη σουπουτανα δε γλυτωνεις οπου και αν τρυπωνεις
εσύ ρουφά αλβανικό σπέρμα και πάρε την πρωτεινη σου
Εγω κοιμαμαι παντα το μεσημερι γνωμη σου
Εχω καθιερωσει ενα ομολογουμενως ηλιθιο προγραμμα που προβλεπει 2 ωρες υπνο το απογευμα και 4 το βραδυ.το βράδυ μπορείς να κοιμηθείς μετά;
Εχω καθιερωσει ενα ομολογουμενως ηλιθιο προγραμμα που προβλεπει 2 ωρες υπνο το απογευμα και 4 το βραδυ.
Συνηθως αυτο μεταφραζεται σε υπνο 5-7 το απογευμα και 3-7 το βραδυ.
Για μενα παντα οι πιο παραγωγικες ωρες ηταν οι μεταμεσονυκτιες.ναι τύπε μη παραγωγικό, όταν δουλεύεις, δεν το περίμενα από έναν δεξιό αυτό. Πραγματικά με άφησες έκπληκτο.
Φαντάσου εγώ που ψιλοαριστερίζω, δεν κοιμάμαι ποτέ το μεσημέρι, εκτός αν είμαι κομμάτια, για να ξυπνήσω νωρίς, διότι οι πρωϊνές ώρες είναι οι πιο παραγωγικές.
Ρε μπας και είμαι νεοφιλελεύθερος και δεν το ομολογώ στον εαυτό μου ο μαλάκας ;
ε πες μας εσυ τοτε μωρη στρεμπα, που δε γελαει κανεις μαζι σου εδω μεσαΒγήκε κι ο χαζος ο στάρνταστ και κάνει τον κλωνολογο ναουμε γελάει ο κοσμος
Για μενα παντα οι πιο παραγωγικες ωρες ηταν οι μεταμεσονυκτιες.
Φαντασου οτι για τις πανελληνιες αλλά και στο πανεπιστημιο, διαβαζα παντα 12 το βραδυ με 7 το ξημερωμα.
Εχω διαλυσει το βιολογικο μου ρολόι απο πιτσιρικάς και τωρα δεν διορθωνεται οσο μεγαλωνω. Μαλλον χειροτερευει.
Το δεξιος που κολλαει???????????
O καθενος χρειαζεται διαφορετικο χρονο στον υπνο για να μπορεσει να λειτουργει. Αλλος 3 ωρες, αλλος 7, αλλος 10.εγώ απορώ πως την παλεύουν κάτι τύποι που κοιμούνται 3-4 ώρες τη μέρα..
και λέμε πάντα όχι περιστασιακά
Να ξερεις πως ο βατραχος ετσι ηταν παλια στο νημα. Αθωος οπως και ο benny. Ο νωντας δημιουργησε αυτο που βρηκες.ε πες μας εσυ τοτε μωρη στρεμπα, που δε γελαει κανεις μαζι σου εδω μεσα
O καθενος χρειαζεται διαφορετικο χρονο στον υπνο για να μπορεσει να λειτουργει. Αλλος 3 ωρες, αλλος 7, αλλος 10.
Εχει να κανει με ποση ευκολια μπορει να φτασει στην φαση rem.
Ειναι αυτο που λεμε ποιοτικος υπνος.
Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα ισορροπειας η καλου οργανισμου.δεν το ήξερα αυτό
άρα υποθέτω πως κάποιος που χρειάζεται λιγότερο ΄ύπνο έχει περισσότερο ισορροπημένο οργανισμό