Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οχι, αλλα με τη θεραπεια που εκανε (τωρα το κοψε το ενα χαπι) δεν ειχε καμια σεξουαλικη επιθυμια...πλεον τον βλεπω πιο ζωντανο και δραστηριο, γι αυτο και του κανα την προταση....αλλα ειναι διστακτικος...
απ το χερακι δεν προκειται να παρω κανεναν, αν το θελησει ο ιδιος, εχε καλως, αλλιως κριμα...

μια γερη δοση μουνοπανιας θα ταν οτι πρεπει, για να αφυπνιστει απο τη ρουτινα της καταθληπτικης ζωουλας του...
λιθιο κουμπωνε?  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι, αλλα με τη θεραπεια που εκανε (τωρα το κοψε το ενα χαπι) δεν ειχε καμια σεξουαλικη επιθυμια...πλεον τον βλεπω πιο ζωντανο και δραστηριο, γι αυτο και του κανα την προταση....αλλα ειναι διστακτικος...
απ το χερακι δεν προκειται να παρω κανεναν, αν το θελησει ο ιδιος, εχε καλως, αλλιως κριμα...

μια γερη δοση μουνοπανιας θα ταν οτι πρεπει, για να αφυπνιστει απο τη ρουτινα της καταθληπτικης ζωουλας του...
Ψυχολογικά ή καποια αλλη ασθενεια?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
δλδ ειναι μιζερος η απλα βαριεται
η καταθληψη με τη μιζερια και τη βαρεμαρα ειναι σχεδον συγκοινωνουντα δοχεια...

και γενικα του λειπουν εμπειριες.....ειναι 41 και ζει λες και ειναι γερος....υπνο το μεσημερι, κανα καφενειο με τους γερους, κανα περπατημα, αντε κανα στοιχημα στο νετ και μεχρι εκει...εχει και κανα δυο κολλητους, ο ενας ψιλο-αλκοολας κι αλλος με διαταραχη προσωπικοτητας -μου φαινεται διπολικη....
κι σ ολα αυτα εχει αγχωθει γιατι λεει, πως θα βρει καμια κοπελα για να παντρευτει;....(εδω ο κοσμος χανεται και νιμου ξυριζεται)

κι εδω ερχομαι εγω, να τον βγαλω απο αυτον τον ατερμονο κυκλο...να του δωσω καποια νεα ερεθισματα, κι αν γουσταρει εχε καλως, αλλιως ας συνεχισει "αυτο" που τον "ευχαριστει"...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
η καταθληψη με τη μιζερια και τη βαρεμαρα ειναι σχεδον συγκοινωνουντα δοχεια...

και γενικα του λειπουν εμπειριες.....ειναι 41 και ζει λες και ειναι γερος....υπνο το μεσημερι, κανα καφενειο με τους γερους, κανα περπατημα, αντε κανα στοιχημα στο νετ και μεχρι εκει...εχει και κανα δυο κολλητους, ο ενας ψιλο-αλκοολας κι αλλος με διαταραχη προσωπικοτητας -μου φαινεται διπολικη....
κι σ ολα αυτα εχει αγχωθει γιατι λεει, πως θα βρει καμια κοπελα για να παντρευτει;....(εδω ο κοσμος χανεται και νιμου ξυριζεται)

κι εδω ερχομαι εγω, να τον βγαλω απο αυτον τον ατερμονο κυκλο...να του δωσω καποια νεα ερεθισματα, κι αν γουσταρει εχε καλως, αλλιως ας συνεχισει "αυτο" που τον "ευχαριστει"...
ξερω κ γω ιδια σχεδον περιπτωση μονο που ο δικος μου ειναι 43 ετων...
υπνο απαραιτητως το μεσημερι,καφενειο,εφημεριδα,ανεργος,κανα Κινο,τσιπουρο πολυ ακομη κ στο σπιτι,παππουδιστικες συνηθειες κτλ.
χαλι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
λιθιο κουμπωνε?  :grin:
οχι ενα ρυμθμιστη της ντοπαμινης επαιρνε μαζι μ ενα αντικαταθληπτικο, ηπιο, οχι αυτα τα ssri
Ψυχολογικά ή καποια αλλη ασθενεια?
ψυχολογικα κατα βασει, και μια ελαφρα ψυχωσουλα
υπηρξε μια διασταση μεταξυ του ψυχολογου και του ψυχιατρου...ο ψυχολογος ειπε οτι η περιπτωση του μπορει να αντιμετωπιστει χωρις ψυχωσικα φαρμακα, με γνωσιακη θεραπεια, και μ ενα ηπιο αντικαταθληπτικο, σαν κι αυτο που δινουν οταν κοβεις το καπνισμα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι ενα ρυμθμιστη της ντοπαμινης επαιρνε μαζι μ ενα αντικαταθληπτικο, ηπιο, οχι αυτα τα ssriψυχολογικα κατα βασει, και μια ελαφρα ψυχωσουλα
υπηρξε μια διασταση μεταξυ του ψυχολογου και του ψυχιατρου...ο ψυχολογος ειπε οτι η περιπτωση του μπορει να αντιμετωπιστει χωρις ψυχωσικα φαρμακα, με γνωσιακη θεραπεια, και μ ενα ηπιο αντικαταθληπτικο, σαν κι αυτο που δινουν οταν κοβεις το καπνισμα
Χωρις να ειμαι ειδικος, μαλλον δεν πρεπει να εχει κατι αδιορθωτο. Συνεχισε σαν καλος φιλος την προσπαθεια. :thumbsup:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ξερω κ γω ιδια σχεδον περιπτωση μονο που ο δικος μου ειναι 43 ετων...
υπνο απαραιτητως το μεσημερι,καφενειο,εφημεριδα,ανεργος,κανα Κινο,τσιπουρο πολυ ακομη κ στο σπιτι,παππουδιστικες συνηθειες κτλ.
χαλι.
αντε πες κι οτι στο χωρια λιγο πολυ οι επιλογες του ειναι και ψιλοπεριορισμενες....
εδω στην Αθηνα??? τοσα θα μπορουσε να κανει...

του πα, για πλακα να παει να γραφτει mma  :grin:...μου λεει "τι ειναι αυτο?"
του λεω σουπερ ειναι μαζευει και πολλα γκομενακια, ελευθερων ηθων....πηγαινε θα φας καλα  :grin:  :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αντε πες κι οτι στο χωρια λιγο πολυ οι επιλογες του ειναι και ψιλοπεριορισμενες....
εδω στην Αθηνα??? τοσα θα μπορουσε να κανει...

του πα, για πλακα να παει να γραφτει mma  :grin:...μου λεει "τι ειναι αυτο?"
του λεω σουπερ ειναι μαζευει και πολλα γκομενακια, ελευθερων ηθων....πηγαινε θα φας καλα  :grin:  :2funny:
εχει 40-50 χιλ. κοσμο εδω πανω,δεν το λες κ χωριο.
υπαρχουν επιλογες,αλλα ειναι ιδια περιπτωση με τον δικο σου,χωρις βεβαια τα ψυχολογικα...κ ολη μερα φοραει φορμες κ αθλητικα γτ βαριεται να φορεσει τζιν κτλ...μιλαμε για καθε μερα. :huh:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.931
Πόντοι
5.006
επαναλαμβανω και ενισχυω αυτο που ειπε γνωστος μεντορας της κλωνολογιας του σαϊτ, ο μπενι ΔΕΝ ειναι ο βατραχος.
καποιος αλλος μουνης ειναι, που παριστανει τον βατραχο....

δεν αποκλειω να ειναι ή αλλος ενας κλωνος του γλιτσα για να αποπροσανατολισει και να εκτρεψει τα μαζικα πυρα που δεχεται τελευταια. ή κλωνος του παρακμα...
μπορει να ναι κι ενα αλλο μελος του παρελθοντος, που γνωριζει επι του βατράχιου υφους.....ο φρογκ ξανα λεω δεν ειναι....μην τσιμπατε μ αυτα που γραφει...το υφος του ειναι ξεκαθαρα επιτηδευμενο....κοινως προσποιητο, σαν τις τανες  που ριχνουν ψευτικα βογγητα
του γλιτσα ειναι κλωνος..να πατησω το ρουφιανοκουμπο?  :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom