st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
Καλη Κυριακη σε ολους!!!
Καλη Κυριακη σε ολους!!!
οτι ειναι για διαγραφη εδω το ριχνουν
μπραδερινι, δεν μου κανει καθολου εντυπωση...mas kseftilise o admin
εχεις απολυτο δικιο ..ημουν σχετικα μικρος τοτε 24 ετων, αλλα νομιζα ο βλακας οτι την ειχα στο χερι και θα ξανακαθοτανε..επικινδυνη βλακεια που ευτυχως δεν την πληρωσα ακριβα! :S
ειναι το νουμερο που φοραγε στην ομαδα ραγκμπυ στο πανεπιστημιο στο μασσατσουσετςΝέστωρ, τί συμβολίζει το 86 στο προφίλ σου, μια και γεννήθηκες το '81? (2005-24=1981)
ειναι το νουμερο που φοραγε στην ομαδα ραγκμπυ στο πανεπιστημιο στο μασσατσουσετς
11 anoigoyn afta k 12 mazevei ton proto kosmo
του αλεξ του φαινεται βαρετο το θρεντ, ολο τα ιδια και τα ιδια λεει, αντε λεει βαζουμε και κανα εμοτικον για πλουραλισμο....απαξιωτικα ολα αυτα μεν αλλα δεν μας ειπε κατι καινουριο....λες κι ανακαλυψε τη πυριτιδα.....ωστοσο μπαινει να δει τι γραφεται....δεν εχει καταλαβει οτι γραφουμε επειδη γουσταρουμε (κι οτι παπαρια γουσταρουμε), και οχι για την ακροαματικοτητα ή για την αρχοντομουτσουναρα του....
μπολντης νομιζω 5-6 σειρα
παλια που δεν ειχε τοσα πολλα στουντιακια, γαμουσαμε τοπ μουνια στα μπουρδελακια!
στη τελευταια σχεση που ειχα, τα σαββατα σπανια εβγαινα, κι αν εβγαινα πηγαινα για μασα....μετα απο ενα διαστημα η δικια μου σταματησε να με πριζει, γιατι ηξερε οτι ηταν ματαιο, και εβγαινε με τις φιλες της
μπραδερινι, δεν μου κανει καθολου εντυπωση...
οταν αφηναν για μεγαλο διαστημα στο απυροβλητο ατομα που κατ εξακολουθηση εβριζαν μαναδες, κρανια, νεκρους και ζωντανους, και αντιθετα, τον βατραχο τον στειλαν μια και εξω χωρις προιδοποιηση....αυτο λεει πολλα...
το σπαμ θρεντ γι "αυτους" ειναι η χωματερη του σαϊτ, ο σκοπιδοτοπος...ναυαγια, χαμενες ψυχες, προβληματικοι, αποκληροι, ετοιμοθανατα νικς, ολοι εδω
Ναι αλλα δυστυχως απο τοτε που επεστρεψε ο γλιτσας υποβαθμιστηκε.
σκαρφιστηκε νεα ιστορια τωρα μπας και του δωσει κανεις σημασια και του μιλησει. χειροτερος απο τον αχ;χουχα εχει καταντησει. ικετευει για σημασια
έχω από όλα αλλά γουσταρω να γαμαω τον κωλαρακο της εκτορινας τραβας κάνα ζόρι;μήπως θες και συ να φας καμία πουτσα;Γιατι το κανει αυτο στον εαυτο του; :-
Δεν εχει φιλους; Οικογενεια;
Γιατι το κανει αυτο στον εαυτο του; :-
Δεν εχει φιλους; Οικογενεια;
πάλι εδώ παλιοχαμουρα;αμα ειχε το παραμικρο θα επεστρεφε στο σαιτ που τον εξευτελισε για να τον εξευτελιζει και αλλο? ποιος φυσιολογικος με αξιοπρεπεια το κανει αυτο.
τυπε το ψιλοβαρεθηκα το αβαταρ σου...πάλι εδώ παλιοχαμουρα;