st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
τον πιστευω ειναι καλο παιδιδεν ειχε παει..απο το παραθυρο κοιτουσε το απεναντι διαμερισμα...
τον πιστευω ειναι καλο παιδιδεν ειχε παει..απο το παραθυρο κοιτουσε το απεναντι διαμερισμα...
Τυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων!
και γιατι δεν αλλαζε τσιμουχες και στο ξεκωλο την φιλη του που φωτογραφηθηκε τσιτσιδι?Διαφωνώ μαζί σου φίλε μου αλλα γενικά να προσέχεις, πχ μια φίλη του αδερφού μου παραλίγο να πάθει κατι παρόμοιο και ο αδερφός μου τον βρήκε τον τύπο και του άλλαξε τσιμούχες
που να βγαινεις τυπε... :-ραο που θα το πας το αισθημα το πασχα?
και καλη εβδομαδα Αλεξ αν μετρας την πρωτη μερα της εβδομαδος απο την Κυριακη! πολλοι λενε οτι η εβδομαδα κανονικα ξεκινα κυριακηΚαλη Κυριακη σε ολους!!!
θελω να σε παρω απο πισωκαι καλη εβδομαδα Αλεξ αν μετρας την πρωτη μερα της εβδομαδος απο την Κυριακη! πολλοι λενε οτι η εβδομαδα κανονικα ξεκινα κυριακη
πες το ονομα του χωριου τυπε, για να σε πιστεψω.. ;)Ρε παιδιά ο τύπος λέει αλήθεια. Μόλις μου τηλεφώνησε ένας από τους τρεις του μπαρ.Θα τοεπιβεβαιώσει κ ο ίδιος μόλις εγγραφεί στο
bou
Καλη Κυριακη σε ολους!!!
αφησος?πες το ονομα του χωριου τυπε, για να σε πιστεψω.. ;)
εψες ειχε το βανιλα σκαι στο αντ1...ο τομ κρουζ γαμουσε τρομερα μουνια (πενελοπε κρουζ και καμερον ντιαζ) και μετα το ατυχημα εγινε σαν τον κουασιμοδο και τον ειχαν στην απ εξω...dikos moy ;)
ειπες οτι πηγε να παθει κατι παρομοιο..αρα φωτογραφηθηκε γυμνη.αρα τι ειναι αν δεν ειναι πουτανακι/ με το συμπαθειο δλδ! :SΟ αδερφός μου δεν γαμάει πουτανάκια ποτέ
στη τελευταια σχεση που ειχα, τα σαββατα σπανια εβγαινα, κι αν εβγαινα πηγαινα για μασα....μετα απο ενα διαστημα η δικια μου σταματησε να με πριζει, γιατι ηξερε οτι ηταν ματαιο, και εβγαινε με τις φιλες τηςdikos moy ;)