You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.083
- Πόντοι
- 96
Ημαρτον!!Τυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..εποχη 2005..ημουν διακοπες μ τους δικους μου σε καποιο παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου! Εκει γνωρισα μια κοπελα 20 ετων που ηταν μπαργουμαν σε ημιυπαιθριο μπαρακι του χωριου..με τα πολλα κανονισαμε να την βγαλω φωτος λεγοντας της οτι εργαζομουνα σε διαφημιστικη εταιρεια και θα την βοηθουσα να κανει καριερα στην Αθηνα! να σημειωσω εδω οτι η κοπελα τα ειχε με τον τυπο που ειχε το μπαρ..παμε στον Βολο σε οτελ οπου την βγαζω γυμνη αρκετες φωτος..να μην τα πολυλεω εφαρμοσα την κλασσικη τεχνικη η καθεσαι η τυπωνω τις φωτο και τις πεταω σαν φειγ βολαν σε ολο το χωριο! καθησε να την πηδηξω και μετα καταστρεψαμε την καρτα μνημης..γυρισαμε στο χωριο και νομιζα οτι ολα ηταν καλα! ημουν τοσο ηλιθιος που το ιδιο βραδυ πηγα ανετος και ωραιος στο μπαρ!!! μιλαμε για την αποθεωση της ηλιθιοτητος..περιμενα να σχολασει θεωρωντας οτι μπορω να την ξαναγαμησω..η πουτανα ομως ειχε πει οτι ημουν αδερφη ξεφωνημενη..μαλλον τοπε ωστε να ειναι καλυμμενη αν τυχον εβγαζα καμμια "βρωμα' εγω για το τι ειχε γινει μεταξυ μας..κατα τις 3 και ενω ειχαν φυγει ολοι οι πελατες βλεπω να κλεινουν την πορτα του μπαρ και ερχονται 3 τυποι εκ των οποιων ο ενας ηταν ο δικος της και μου λενε..τι καλο και ομορφο παιδι που εισαι ρε Νεστωρακο! και αρχισαν να με χαιδευουν στην πλατη!! στην αρχη δεν καταλαβα τι γινοτανε ωσπου ενιωσα το χερι του να κατεβαινει πιο χαμηλα!! λεω ωπα τι τρεχει εδω? μου λενε ελα θα παμε μπουζουκια τωρα και μετα βολτα με το βανακι οπου εχω και στρωμα μεσα..η γκομενα εβλεπε και ειχε ενα σαδιστικο χαμογελο..αρχισαν και οι αλλοι τα κομπλιμεντα του στυλ τι γλυκο παιδακι εισαι κλπ..τυποι καταλαβα που το πηγαινανε και τα ειχα παιξει..πηγαινα να σηκωθω να φυγω και δεν με αφηναν! ενω ημουν ετοιμος να κτυπηθω επαιξα το τελευταιο χαρτι! τους λεω θαρχομουν παιδια για βολτα αλλα εχω καποιο προβλημα σοβαρο με την καρδια μου και πρεπει αυριο να παω για εξετασεις! ευχαριστως τυς λεω αυριο βραδυ να ερθω να παμε βολτα! τυποι ευτυχως ενας απο τους βλαχους το πιστεψε και ετσι γλυτωσα!! το πουτανακι ειχε πει οτι ειμαι πουστης και οτι γουσταρα τα παιδια ωστε να με εκδικηθει! προσοχη λοιπον στις γκομενες ειδικα αν τις εχετε γαμησει με πλαγιο τροπο! ειναι πολυ εκδικητικες και θα σας την φερουν!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
Τύπε μια απορία μου έμεινε επειδή ο τίτλος λέει για βιασμό παρά φύσιν.
Κατά φύσιν πως θα μπορούσαν να σε βιάσουν αλήθεια;
τυπε το πιστευεις η οχι εχει συμβει! εδω φαινεται καθαρα ποσο επικινδυνο ειναι να ειναι κανεις απειρος και νεαρος!Ουτε μια τρολια της προκοπης ρε πουστη μου
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δηλαδη μετα από βιασμο που εκανες εσυ, πηγες το βραδυ για ποτο στο μαγαζι του γκομενου του θυματος και αντι να σε γαμησουν ασαλιωτα σου εκαναν καμακι...τυπε το πιστευεις η οχι εχει συμβει! εδω φαινεται καθαρα ποσο επικινδυνο ειναι να ειναι κανεις απειρος και νεαρος!
Για να εχετε μια πληρη εικονα, το μπαρ ηταν ημιυπαθριο δηλαδη ειχε μαντρα γυρω γυρω, πορτα σιδερενια περιπου οπως των γηπεδων αλλα δεν ειχε οροφη..δεν ηταν δηλαδη beach bar ..οσοι εχετε παει Πηλιο θα ξερετε πως ειναι κει τα μπαρακια..
ακου τι ειχε γινει..η γκομενα δεν τολμησε να πει οτι την πηδηξα..αντιθετα ειπε οτι ημουν αδερφη για να ειναι καλλυμενη αν μιλουσα εγω! σατανικο μυαλο η γκομενα, ετσι?? τωρα αν δεν το πιστευεςι δικαιωμα σου!Δηλαδη μετα από βιασμο που εκανες εσυ, πηγες το βραδυ για ποτο στο μαγαζι του γκομενου του θυματος και αντι να σε γαμησουν ασαλιωτα σου εκαναν καμακι...
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
του αλεξ του φαινεται βαρετο το θρεντ, ολο τα ιδια και τα ιδια λεει, αντε λεει βαζουμε και κανα εμοτικον για πλουραλισμο....απαξιωτικα ολα αυτα μεν αλλα δεν μας ειπε κατι καινουριο....λες κι ανακαλυψε τη πυριτιδα.....ωστοσο μπαινει να δει τι γραφεται....δεν εχει καταλαβει οτι γραφουμε επειδη γουσταρουμε (κι οτι παπαρια γουσταρουμε), και οχι για την ακροαματικοτητα ή για την αρχοντομουτσουναρα του....
οσο γι αυτο που λες περι βιασμου, να ξερεςι οτι αν η γκομενα ανεβει σε δωματιο γαμιστρωνας και γδυθει κιολας τοτε δεν συνιστα βιασμο το σεξ που θα επακολουθησει..Δηλαδη μετα από βιασμο που εκανες εσυ, πηγες το βραδυ για ποτο στο μαγαζι του γκομενου του θυματος και αντι να σε γαμησουν ασαλιωτα σου εκαναν καμακι...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τυπε πες και το χωριο μπορει να βρει το τυχερό του εκει ο λιλαςΤυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..εποχη 2005..ημουν διακοπες μ τους δικους μου σε καποιο παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου! Εκει γνωρισα μια κοπελα 20 ετων που ηταν μπαργουμαν σε ημιυπαιθριο μπαρακι του χωριου..με τα πολλα κανονισαμε να την βγαλω φωτος λεγοντας της οτι εργαζομουνα σε διαφημιστικη εταιρεια και θα την βοηθουσα να κανει καριερα στην Αθηνα! να σημειωσω εδω οτι η κοπελα τα ειχε με τον τυπο που ειχε το μπαρ..παμε στον Βολο σε οτελ οπου την βγαζω γυμνη αρκετες φωτος..να μην τα πολυλεω εφαρμοσα την κλασσικη τεχνικη η καθεσαι η τυπωνω τις φωτο και τις πεταω σαν φειγ βολαν σε ολο το χωριο! καθησε να την πηδηξω και μετα καταστρεψαμε την καρτα μνημης..γυρισαμε στο χωριο και νομιζα οτι ολα ηταν καλα! ημουν τοσο ηλιθιος που το ιδιο βραδυ πηγα ανετος και ωραιος στο μπαρ!!! μιλαμε για την αποθεωση της ηλιθιοτητος..περιμενα να σχολασει θεωρωντας οτι μπορω να την ξαναγαμησω..η πουτανα ομως ειχε πει οτι ημουν αδερφη ξεφωνημενη..μαλλον τοπε ωστε να ειναι καλυμμενη αν τυχον εβγαζα καμμια "βρωμα' εγω για το τι ειχε γινει μεταξυ μας..κατα τις 3 και ενω ειχαν φυγει ολοι οι πελατες βλεπω να κλεινουν την πορτα του μπαρ και ερχονται 3 τυποι εκ των οποιων ο ενας ηταν ο δικος της και μου λενε..τι καλο και ομορφο παιδι που εισαι ρε Νεστωρακο! και αρχισαν να με χαιδευουν στην πλατη!! στην αρχη δεν καταλαβα τι γινοτανε ωσπου ενιωσα το χερι του να κατεβαινει πιο χαμηλα!! λεω ωπα τι τρεχει εδω? μου λενε ελα θα παμε μπουζουκια τωρα και μετα βολτα με το βανακι οπου εχω και στρωμα μεσα..η γκομενα εβλεπε και ειχε ενα σαδιστικο χαμογελο..αρχισαν και οι αλλοι τα κομπλιμεντα του στυλ τι γλυκο παιδακι εισαι κλπ..τυποι καταλαβα που το πηγαινανε και τα ειχα παιξει..πηγαινα να σηκωθω να φυγω και δεν με αφηναν! ενω ημουν ετοιμος να κτυπηθω επαιξα το τελευταιο χαρτι! τους λεω θαρχομουν παιδια για βολτα αλλα εχω καποιο προβλημα σοβαρο με την καρδια μου και πρεπει αυριο να παω για εξετασεις! ευχαριστως τυς λεω αυριο βραδυ να ερθω να παμε βολτα! τυποι ευτυχως ενας απο τους βλαχους το πιστεψε και ετσι γλυτωσα!! το πουτανακι ειχε πει οτι ειμαι πουστης και οτι γουσταρα τα παιδια ωστε να με εκδικηθει! προσοχη λοιπον στις γκομενες ειδικα αν τις εχετε γαμησει με πλαγιο τροπο! ειναι πολυ εκδικητικες και θα σας την φερουν!
zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Δεν το χεις ρ φιλε στο τρολαρισμα...ακου τι ειχε γινει..η γκομενα δεν τολμησε να πει οτι την πηδηξα..αντιθετα ειπε οτι ημουν αδερφη για να ειναι καλλυμενη αν μιλουσα εγω! σατανικο μυαλο η γκομενα, ετσι?? τωρα αν δεν το πιστευεςι δικαιωμα σου!
Προσπαθησε την επομενη παραπανω. Ξεκινάς την ιστορια περιγράφοντας ένα ποινικο αδίκημα, μετα το οποιο οι μισοι σε ψαχνουν να σε συλλαβουν και οι αλλοι μισοι να σε φυτεψουν και εσυ πηγες εκει που θα σ εβρισκαν στανταρ και σου εκανε καμακι ο ψιλοκωλομπαρας γκομενος της κοπελας...
παραθαλασσιο οπως παμε στον δρομο για Τσαγκαραδα τυπε! ονομα δεν μπορω να πω για ευνοητους λογους!τυπε πες και το χωριο μπορει να βρει το τυχερό του εκει ο λιλας
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
λες να ναι αυτος το μουνιπαντως σε ξεμουνιασε με τον αλεξακο και πηγες στα αζητητα ;)
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Τυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..εποχη 2005..ημουν διακοπες μ τους δικους μου σε καποιο παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου! Εκει γνωρισα μια κοπελα 20 ετων που ηταν μπαργουμαν σε ημιυπαιθριο μπαρακι του χωριου..με τα πολλα κανονισαμε να την βγαλω φωτος λεγοντας της οτι εργαζομουνα σε διαφημιστικη εταιρεια και θα την βοηθουσα να κανει καριερα στην Αθηνα! να σημειωσω εδω οτι η κοπελα τα ειχε με τον τυπο που ειχε το μπαρ..παμε στον Βολο σε οτελ οπου την βγαζω γυμνη αρκετες φωτος..να μην τα πολυλεω εφαρμοσα την κλασσικη τεχνικη η καθεσαι η τυπωνω τις φωτο και τις πεταω σαν φειγ βολαν σε ολο το χωριο! καθησε να την πηδηξω και μετα καταστρεψαμε την καρτα μνημης..γυρισαμε στο χωριο και νομιζα οτι ολα ηταν καλα! ημουν τοσο ηλιθιος που το ιδιο βραδυ πηγα ανετος και ωραιος στο μπαρ!!! μιλαμε για την αποθεωση της ηλιθιοτητος..περιμενα να σχολασει θεωρωντας οτι μπορω να την ξαναγαμησω..η πουτανα ομως ειχε πει οτι ημουν αδερφη ξεφωνημενη..μαλλον τοπε ωστε να ειναι καλυμμενη αν τυχον εβγαζα καμμια "βρωμα' εγω για το τι ειχε γινει μεταξυ μας..κατα τις 3 και ενω ειχαν φυγει ολοι οι πελατες βλεπω να κλεινουν την πορτα του μπαρ και ερχονται 3 τυποι εκ των οποιων ο ενας ηταν ο δικος της και μου λενε..τι καλο και ομορφο παιδι που εισαι ρε Νεστωρακο! και αρχισαν να με χαιδευουν στην πλατη!! στην αρχη δεν καταλαβα τι γινοτανε ωσπου ενιωσα το χερι του να κατεβαινει πιο χαμηλα!! λεω ωπα τι τρεχει εδω? μου λενε ελα θα παμε μπουζουκια τωρα και μετα βολτα με το βανακι οπου εχω και στρωμα μεσα..η γκομενα εβλεπε και ειχε ενα σαδιστικο χαμογελο..αρχισαν και οι αλλοι τα κομπλιμεντα του στυλ τι γλυκο παιδακι εισαι κλπ..τυποι καταλαβα που το πηγαινανε και τα ειχα παιξει..πηγαινα να σηκωθω να φυγω και δεν με αφηναν! ενω ημουν ετοιμος να κτυπηθω επαιξα το τελευταιο χαρτι! τους λεω θαρχομουν παιδια για βολτα αλλα εχω καποιο προβλημα σοβαρο με την καρδια μου και πρεπει αυριο να παω για εξετασεις! ευχαριστως τυς λεω αυριο βραδυ να ερθω να παμε βολτα! τυποι ευτυχως ενας απο τους βλαχους το πιστεψε και ετσι γλυτωσα!! το πουτανακι ειχε πει οτι ειμαι πουστης και οτι γουσταρα τα παιδια ωστε να με εκδικηθει! προσοχη λοιπον στις γκομενες ειδικα αν τις εχετε γαμησει με πλαγιο τροπο! ειναι πολυ εκδικητικες και θα σας την φερουν!
για να υπαρξει ποινικο αδικημα πρεπει να υπαρξει καταγγελια..αλλωστε ειπαμε, με την θεληση της ανεβηκε στην γαμιστρωνα..παλι τα ιδια θα σου εξηγω..οσο για το οτι ξαναπηγα εκει..ειπαμε..η αποθεωση της ηλιθιοτητος..Δεν το χεις ρ φιλε στο τρολαρισμα...
Προσπαθησε την επομενη παραπανω. Ξεκινάς την ιστορια περιγράφοντας ένα ποινικο αδίκημα, μετα το οποιο οι μισοι σε ψαχνουν να σε συλλαβουν και οι αλλοι μισοι να σε φυτεψουν και εσυ πηγες εκει που θα σ εβρισκαν στανταρ και σου εκανε καμακι ο ψιλοκωλομπαρας γκομενος της κοπελας...