Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
γλιτσα ποιον συμπαθεις πιο πολυ εδω μεσα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.886
Πόντοι
5.006
σου κανα μια ερωτηση γαμω το σαπιο κρανιο σου......παλιοκτηνοβατη.....μαλακοκαυλη

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
εγώ πάντως με ένα 500ευρω το μήνα μπορώ να ενημερώνω το σάιτ για νέες αφίξεις και επιδόσεις από κοπέλες της πόλης μου   :grin:
ένσημα δεν θέλω  :birdman:

Φιλικές τιμές στον Βόλο...

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..εποχη 2005..ημουν διακοπες μ τους δικους μου σε καποιο παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου! Εκει γνωρισα μια κοπελα 20 ετων που ηταν μπαργουμαν σε ημιυπαιθριο μπαρακι του χωριου..με τα πολλα κανονισαμε να την βγαλω φωτος λεγοντας της οτι εργαζομουνα σε διαφημιστικη εταιρεια και θα την βοηθουσα να κανει καριερα στην Αθηνα! να σημειωσω εδω οτι η κοπελα τα ειχε με τον τυπο που ειχε το μπαρ..παμε στον Βολο σε οτελ οπου την βγαζω γυμνη αρκετες φωτος..να μην τα πολυλεω εφαρμοσα την κλασσικη τεχνικη η καθεσαι η τυπωνω τις φωτο και τις πεταω σαν φειγ βολαν σε ολο το χωριο! καθησε να την πηδηξω και μετα καταστρεψαμε την καρτα μνημης..γυρισαμε στο χωριο και νομιζα οτι ολα ηταν καλα! ημουν τοσο ηλιθιος που το ιδιο βραδυ πηγα ανετος και ωραιος στο μπαρ!!! μιλαμε για την αποθεωση της ηλιθιοτητος..περιμενα να σχολασει θεωρωντας οτι μπορω να την ξαναγαμησω..η πουτανα ομως ειχε πει οτι ημουν αδερφη ξεφωνημενη..μαλλον τοπε ωστε να ειναι καλυμμενη αν τυχον εβγαζα καμμια "βρωμα' εγω για το τι ειχε γινει μεταξυ μας..κατα τις 3 και ενω ειχαν φυγει ολοι οι πελατες βλεπω να κλεινουν την πορτα του μπαρ και ερχονται 3 τυποι εκ των οποιων ο ενας ηταν ο δικος της και μου λενε..τι καλο και ομορφο παιδι που εισαι ρε Νεστωρακο! και αρχισαν να με χαιδευουν στην πλατη!! στην αρχη δεν καταλαβα τι γινοτανε ωσπου ενιωσα το χερι του να κατεβαινει πιο χαμηλα!! λεω ωπα τι τρεχει εδω? μου λενε ελα  θα παμε μπουζουκια τωρα και μετα βολτα με το βανακι οπου εχω και στρωμα μεσα..η γκομενα εβλεπε και ειχε ενα σαδιστικο χαμογελο..αρχισαν και οι αλλοι τα κομπλιμεντα του στυλ τι γλυκο παιδακι εισαι κλπ..τυποι καταλαβα που το πηγαινανε και τα ειχα παιξει..πηγαινα να σηκωθω να φυγω και δεν με αφηναν! ενω ημουν ετοιμος να κτυπηθω επαιξα το τελευταιο χαρτι! τους λεω θαρχομουν παιδια για βολτα αλλα εχω καποιο προβλημα σοβαρο με την καρδια μου και πρεπει αυριο να παω για εξετασεις! ευχαριστως τυς λεω αυριο βραδυ να ερθω να παμε βολτα! τυποι ευτυχως ενας απο τους βλαχους το πιστεψε και ετσι γλυτωσα!! το πουτανακι ειχε πει οτι ειμαι πουστης και οτι γουσταρα τα παιδια ωστε να με εκδικηθει! προσοχη λοιπον στις γκομενες ειδικα αν τις εχετε γαμησει με πλαγιο τροπο! ειναι πολυ εκδικητικες και θα σας την φερουν!  :hi:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
75.026
Πόντοι
41.129
Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη  :2funny:  :2funny:  εποχη 2005  :jerking: :jerking:

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
που πηγες κ εμπλεξες μαστορα !!
ημουν τοσο ηλιθιος που ξαναπηγα στο μπαρ!! ενταξει ημουν μικρος τοτε αλλα δεν παυει νανταν ηλιθιοτητα..θα μπορουσαν και να με κτυπαγανε..

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
Για Μπιλλυ και Ντουν υπαρχουν πολλα παιδια, που χωρις να τους γνωριζουν προσωπικα, τους υπερασπιστηκαν. Ειπαν, ενταξει δεν ξερω τι διαφορες εχετε, αλλα πρεπει να σταματησει το μπουλινγκ. Και οι δυο τους ειχαν μεγαλη συνεισφορα στην κοινοτητα του σαιτ (χωρις επισημες σχεσεις με τη διοικηση, μοντεριλικια, υπαλληλικια). Ειδικα ο Ντουντ ηταν κινητος θησαυρος.

Για το γλιτσα βρεθηκε εστων ΕΝΑΣ να πει, φτανει ρε παιδια μη βαρατε αλλο; Και αυτος χρησιμος ηταν...; Ουτε τον θυμουνται οι επαρχιωτες και οι χρηστες εκτος τσατ ρουμ.
ναι επισημα δεν ειχε, αλλα για να ειμαστε αντικειμενικοι, θα πρεπει να πουμε οτι οι "επικριτες του", τον ειχαν κατηγορησει για παρασκηνιακα παρε-δωσε με τη διοικηση, για "κλαψουρισματα", για ασκηση πιεσης για μεροληπτικη θεση υπερ καποιων και μπαναρισματα σε συγκεκριμενα ατομα, με τα οποια δεν τα πηγαινε καλα...κι αλλα τετοια  ;)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Τυποι καλημερα. Η ιστορια που θα σα διηγηθω ειναι 100% αληθινη και την δημοσιευω προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! οι γυναικες ειναι πολυ εκδικητικες..εποχη 2005..ημουν διακοπες μ τους δικους μου σε καποιο παραθαλασσιο χωριο του Πηλιου! Εκει γνωρισα μια κοπελα 20 ετων που ηταν μπαργουμαν σε ημιυπαιθριο μπαρακι του χωριου..με τα πολλα κανονισαμε να την βγαλω φωτος λεγοντας της οτι εργαζομουνα σε διαφημιστικη εταιρεια και θα την βοηθουσα να κανει καριερα στην Αθηνα! να σημειωσω εδω οτι η κοπελα τα ειχε με τον τυπο που ειχε το μπαρ..παμε στον Βολο σε οτελ οπου την βγαζω γυμνη αρκετες φωτος..να μην τα πολυλεω εφαρμοσα την κλασσικη τεχνικη η καθεσαι η τυπωνω τις φωτο και τις πεταω σαν φειγ βολαν σε ολο το χωριο! καθησε να την πηδηξω και μετα καταστρεψαμε την καρτα μνημης..γυρισαμε στο χωριο και νομιζα οτι ολα ηταν καλα! ημουν τοσο ηλιθιος που το ιδιο βραδυ πηγα ανετος και ωραιος στο μπαρ!!! μιλαμε για την αποθεωση της ηλιθιοτητος..περιμενα να σχολασει θεωρωντας οτι μπορω να την ξαναγαμησω..η πουτανα ομως ειχε πει οτι ημουν αδερφη ξεφωνημενη..μαλλον τοπε ωστε να ειναι καλυμμενη αν τυχον εβγαζα καμμια "βρωμα' εγω για το τι ειχε γινει μεταξυ μας..κατα τις 3 και ενω ειχαν φυγει ολοι οι πελατες βλεπω να κλεινουν την πορτα του μπαρ και ερχονται 3 τυποι εκ των οποιων ο ενας ηταν ο δικος της και μου λενε..τι καλο και ομορφο παιδι που εισαι ρε Νεστωρακο! και αρχισαν να με χαιδευουν στην πλατη!! στην αρχη δεν καταλαβα τι γινοτανε ωσπου ενιωσα το χερι του να κατεβαινει πιο χαμηλα!! λεω ωπα τι τρεχει εδω? μου λενε ελα  θα παμε μπουζουκια τωρα και μετα βολτα με το βανακι οπου εχω και στρωμα μεσα..η γκομενα εβλεπε και ειχε ενα σαδιστικο χαμογελο..αρχισαν και οι αλλοι τα κομπλιμεντα του στυλ τι γλυκο παιδακι εισαι κλπ..τυποι καταλαβα που το πηγαινανε και τα ειχα παιξει..πηγαινα να σηκωθω να φυγω και δεν με αφηναν! ενω ημουν ετοιμος να κτυπηθω επαιξα το τελευταιο χαρτι! τους λεω θαρχομουν παιδια για βολτα αλλα εχω καποιο προβλημα σοβαρο με την καρδια μου και πρεπει αυριο να παω για εξετασεις! ευχαριστως τυς λεω αυριο βραδυ να ερθω να παμε βολτα! τυποι ευτυχως ενας απο τους βλαχους το πιστεψε και ετσι γλυτωσα!! το πουτανακι ειχε πει οτι ειμαι πουστης και οτι γουσταρα τα παιδια ωστε να με εκδικηθει! προσοχη λοιπον στις γκομενες ειδικα αν τις εχετε γαμησει με πλαγιο τροπο! ειναι πολυ εκδικητικες και θα σας την φερουν!  :hi:
και για πες μας τωρα τι θελεις να σου πουμε ρε τυπε ποσο μ@λ@κ@ς εισαι που ξαναπηγες στο bar?
αφου ξερεις σε τετοιες περιπτωσεις πυροβολαμε και την κανουμε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
τωρα το κατα ποσο ειναι αντικειμενικα ολα αυτα δεν ειμαι σε θεση να το βεβαιωσω, αλλα τουλαχιστον νομιζω οτι ετσι δεν μεροληπτουμε....ολονων τ "απλυτα" στη φορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom