jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.419
- Πόντοι
- 34.612
δεν αρπαζομαι
δεν γουσταρω νεοτερα μελη απο μενα να το παιζουν ιστορια
απλα πραγματα.
h νεολαια σημερα δεν σεβεται τους παλιοτερους > >
δεν αρπαζομαι
δεν γουσταρω νεοτερα μελη απο μενα να το παιζουν ιστορια
απλα πραγματα.
τωρα οχι...τοτε εκανα ολη την μπουρδελοκατασταση και τρεις ακομη φιλουςμπορεις να κανεις κ μενα?
της το χεις δειξει?
να ξερει τι χανει.
σωστο κ αυτοh νεολαια σημερα δεν σεβεται τους παλιοτερους > >
τα χεις γραψει στο βιογραφικο σου αυτα?τωρα οχι...τοτε εκανα ολη την μπουρδελοκατασταση και τρεις ακομη φιλους
Μην ακουτε τις μαλακιες ντιμιτς και εκτωρ
Τιμημενα μελη θεσσαλονθκης ηταν μονο το τρελο αγορι και ο μπλαστμπιτ...εγω ημουν ο τριτος λογω κριτικων το 2009...ολοι οι αλλοι εγιναν μετα...γενικα επαιζε πλυ απομονωση στα βορεια μελη...εγω εσπασα τον απομονωτισμο χαρη στις πολλες δημοσιες σχεσεις μου με αθηναικα μελη απο την παρουσια μου στο σαιτ εν γενει
Ο ντιμιτς σορυ που θα το πω πρωτη φορα δημοσια θα γινοταν τιμημενος απο μονος του του Αγίου πουτσου ανημερα
να πουμε κιολας οτι σχεδον ολοι οι πορνορεπορτερ κλαφτηκαν με πμ στον Αντισθενη για να παρουν τιτλοΟ ντιμιτς σορυ που θα το πω πρωτη φορα δημοσια θα γινοταν τιμημενος απο μονος του του Αγίου πουτσου ανημερα
εδω ειναιΕπισης σαν να ειδα τον βατραχο.
εθνικη συνταξηόταν κάποιος είναι τιμημένος τι παίρνει από το σάιτ ?
κερδίζει κάτι ?
η μοναδικη λαμπαδα 1.90 ειναι αυτη που θα εχωνα ευχαριστως στον κωλο σου να δεις το Αγιο ΦωςΟποτε ντιμιτς θα πρεπει να με ευγνωμονεις και να αναβεις μια λαμπαδα 1.90 μηκος καθε Κυριακή στην εκκλησία
εσένα ποιά η προσφορά σου στο σάιτ εκτός από αυτό το υπέροχο άβαταρ δηλαδή
τιποταόταν κάποιος είναι τιμημένος τι παίρνει από το σάιτ ?
κερδίζει κάτι ?
τιποτα
αχαριστη κι αλητισσα οταν σε εβριζαν εγω ετρεχα στον αντι να τους ριξει γουορνη μοναδικη λαμπαδα 1.90 ειναι αυτη που θα εχωνα ευχαριστως στον κωλο σου να δεις το Αγιο Φως
Αμα αντιγραφεις, θα σε γαμησω.εσένα ποιά η προσφορά σου στο σάιτ εκτός από αυτό το υπέροχο άβαταρ δηλαδή