dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Μπα βαριεμαι. Εσυ τι θα κανεις αποψε;
σπιτι
αυτα ειναι για 20-25 οχι για μας
Μπα βαριεμαι. Εσυ τι θα κανεις αποψε;
με το κουστουμακι που την πεφτει σε ραντομ γκομενες περιξ της ομονοιας;Ειμαι ο βαψομαλλιας με το βαλιτσακι. Η πιο καλτ φυσιογνωμια της πιατσας.
με το κουστουμακι που την πεφτει σε ραντομ γκομενες περιξ της ομονοιας;
εχω πετυχει πανω απο 50 φορες σε διαφορους δρομους του κεντρου, μεσηλικα βαψομαλλια με καραφλαζ, κουστουμαρισμενο με ενα δερματινο χαρτοφυλακα στο χερι να την πεφτει σε ραντομ περαστικες γκομενες, απο 18αρες φοιτητριες μεχρι 60χρονα κουγκαρ και με 99,99% αποτυχια καθως οι γκομενες ξινιζουν τα μουτρα τους και τον προσπερνουν σαν να ειναι αορατοςΚοστουμι φοραω το βραδυ. τη μερα ντυνομαι σπορ.
γυρισε ο λιακος?
τι να σου πωnonta pes moy gia to eksoteriko
εχω πετυχει πανω απο 50 φορες σε διαφορους δρομους του κεντρου, μεσηλικα βαψομαλλια με καραφλαζ, κουστουμαρισμενο με ενα δερματινο χαρτοφυλακα στο χερι να την πεφτει σε ραντομ περαστικες γκομενες, απο 18αρες φοιτητριες μεχρι 60χρονα κουγκαρ και με 99,99% αποτυχια καθως οι γκομενες ξινιζουν τα μουτρα τους και τον προσπερνουν σαν να ειναι αορατος
καποια μερα που θα τον ξαναπετυχω θελω να του μιλησω, να του υποβαλω τα σεβη μου και να του πω:
[size=40pt]ε, εισαι και πολυ καλτ τυπος δικε μου[/size]
Αυτο που κλειδωνει τη μηχανη.
poio petalo douka?
Τσακωμος μοστοσυκλετιστη και οδηγου, κατεβαινει ο μοτοσυκλετιστης με κρανος και το πεταλο στο χερι. Βγες εξω ρε! κοτκοτκοτ ο οδηγος!
Γενικα η αλιονα δεν αφηνει να την γλυψεις
αλλα εμενα μ αφησε τελευταια φορα
όχι μαλάκας ήταν να πλακωθεί με τύπο που φοράει κράνος και κρατάει πέταλο (που δεν ξέρω τι έιναι το πέταλο) στο χέρι