Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
Κοστουμι φοραω το βραδυ. τη μερα ντυνομαι σπορ.
εχω πετυχει πανω απο 50 φορες σε διαφορους δρομους του κεντρου, μεσηλικα βαψομαλλια με καραφλαζ, κουστουμαρισμενο με ενα δερματινο χαρτοφυλακα στο χερι να την πεφτει σε ραντομ περαστικες γκομενες, απο 18αρες φοιτητριες μεχρι 60χρονα κουγκαρ και με 99,99% αποτυχια καθως οι γκομενες ξινιζουν τα μουτρα τους και τον προσπερνουν σαν να ειναι αορατος
καποια μερα που θα τον ξαναπετυχω θελω να του μιλησω, να του υποβαλω τα σεβη μου και να του πω:

[size=40pt]ε, εισαι και πολυ καλτ τυπος δικε μου[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Τσακωμος μοστοσυκλετιστη και οδηγου, κατεβαινει ο μοτοσυκλετιστης με κρανος και το πεταλο στο χερι. Βγες εξω ρε! κοτκοτκοτ ο οδηγος!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εχω πετυχει πανω απο 50 φορες σε διαφορους δρομους του κεντρου, μεσηλικα βαψομαλλια με καραφλαζ, κουστουμαρισμενο με ενα δερματινο χαρτοφυλακα στο χερι να την πεφτει σε ραντομ περαστικες γκομενες, απο 18αρες φοιτητριες μεχρι 60χρονα κουγκαρ και με 99,99% αποτυχια καθως οι γκομενες ξινιζουν τα μουτρα τους και τον προσπερνουν σαν να ειναι αορατος
καποια μερα που θα τον ξαναπετυχω θελω να του μιλησω, να του υποβαλω τα σεβη μου και να του πω:

[size=40pt]ε, εισαι και πολυ καλτ τυπος δικε μου[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αυτοι ειναι οι λεγομενοι νωντοτυποι! :rockon:

Αυτο που κλειδωνει τη μηχανη.
poio petalo douka?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Τσακωμος μοστοσυκλετιστη και οδηγου, κατεβαινει ο μοτοσυκλετιστης με κρανος και το πεταλο στο χερι. Βγες εξω ρε! κοτκοτκοτ ο οδηγος!

όχι μαλάκας ήταν να πλακωθεί με τύπο που φοράει κράνος και κρατάει πέταλο (που δεν ξέρω τι έιναι το πέταλο) στο χέρι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom