dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Που τα εχεις δει αυτα δεν ξερω... Ελπιζω να μην περιμενεις να πας 40 για πιασεις γκομενα
+ 1βασικα αν δεν παντρευτεις μεχρι τα 30-32 τελειωσες στην ελλαδα εισαι σαν σκουπιδι
βασικα αν δεν παντρευτεις μεχρι τα 30-32 τελειωσες στην ελλαδα εισαι σαν σκουπιδι
Πρεπει να εχεις επαγγελμα και σχεση...
αυτην την εκφραση ''τα χουμε φτιαγμενα'' ή ''τα φτιαξαμε'' panta thn sixainomoyna apo paidiγαμο κ ισως παιδακι τι σχεση
σχεσεις κανουμε στο λυκειο
μην ξεχνας σε ποια χωρα ζεις
ντοπα θες να κανεις παιδια?γαμο κ ισως παιδακι τι σχεση
ποια εμπειρια ρε μαν
αυτην την εκφραση ''τα χουμε φτιαγμενα'' ή ''τα φτιαξαμε'' panta thn sixainomoyna apo paidi
να τα λεμε κ αυτα
γαμο κ ισως παιδακι τι σχεση
εναικ μετα τα χαλασαμε
τι τον κοροιδευεις τον ντοπα μπροστα στη μουρη του ρε τυπε?ολο το θρεντ μονος του το κραταει...
τι τον κοροιδευεις τον ντοπα μπροστα στη μουρη του ρε τυπε?ολο το θρεντ μονος του το κραταει...
στο χα πει οτι λιγοι θα ημαστε αυτοι που θα σε γηροκομησουμε εδω μεσα...αν δεν ημουν εγω, αθαφτος θα εμενες...σευχαριστω το εκτιμω
ειμαστε φιλοι
εσυ ρε μαν τον εθαψες :Sστο χα πει οτι λιγοι θα ημαστε αυτοι που θα σε γηροκομησουμε εδω μεσα...αν δεν ημουν εγω, αθαφτος θα εμενες...
στο χα πει οτι λιγοι θα ημαστε αυτοι που θα σε γηροκομησουμε εδω μεσα...αν δεν ημουν εγω, αθαφτος θα εμενες...