ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
εγω το βλεπω ρε μια χαρα παιζει
Ο μπολντομάστορας πού χάθηκε τύπε;
Μόνο η γοργόνα θα μπορεί να αναλάβει την υπόθεση...
εγω το βλεπω ρε μια χαρα παιζει
να μας πει κι ο δουκας τη γνωμη του ως πιο εμπειρος (και λογω ηλικιας)
θα σε γαμησει κρύψουκοιτα κατι συμπτωσεις, εμφανιστηκε και ο αρκανης ο εξαφανισμενος
παραλια λεπτοκαριας....υποθεστε ποιος ειναι ο εικονιζομενος?
http://[URL unfurl="true"]www.opengeek.net/images/ogeek/weird/the-weird-and_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Πολιτικος;
Γινεται πιο σφιχτο το μουνι, αλλα λιγοτερο ελαστικο, ατροφει καπως, το ιδιο και η αντρικη πουτσα, συρρικνωνεται. Το μουναχειλα αρχιζουν να κρεμονται, σα φιλεταρισμενη σαρδελα καπως, αυτο ομως τα κανει βεντουζαρουν στον πουτσο, προκαλωντας μια ωραια αισθηση.
θα σε γαμησει κρύψου
exeis gamhsei kypraiko moyni
ξεκωλιαρα πορνη θα σε γαμαω οσο ζωαν δεν ησουν ηλιθιος δεν θα καρφωνοσουν με τους κλωνους σου. εκλαψες σημερα που δεν σε γουσταρει κανεις?
ριξε μια ψευτικη κριτικη
κυπρια απο παγκρατι?
εισαι ατριχος;Ντοπα στα Εξαρχεια τα γκομενακια φορανε πολυ κοντα τζην σορτσακια και απο μεσα μαυρα κολαν. Ψαχνουν για γκομενο αυτη την εποχη.
εισαι ατριχος;
στο τσατ ψαχνεις τον γαμια σου;Δεν εχεις φιλους εκτος τσατ ρουμ ετσι;
στο τσατ ψαχνεις τον γαμια σου;
θα γραψω για το ποσο καλα μου καταπινες το χοντρο καυλι και ρουφουσες το σπερμα μου στον λαιμο σου με βουλιμιαπεριμενουμε κριτικη. διαβασε καμια απο διπλα και γραψε μας
θα γραψω για το ποσο καλα μου καταπινες το χοντρο καυλι και ρουφουσες το σπερμα μου στον λαιμο σου με βουλιμια
Πριν ξαναρχισει να ποσταρει εγραψε κριτικη. Για να γλειψει τη διαχειριση. Τοσο γλοιωδης ειναι.
σκασε ηλιθιαΠριν ξαναρχισει να ποσταρει εγραψε κριτικη. Για να γλειψει τη διαχειριση. Τοσο γλοιωδης ειναι.
ξεβρακωτος ρομπας. ειχε τις κριτικες για να κραταει αναστημα τωρα δεν εχει ουτε αυτες που αποδειχτηκαν ψευτικες. σκουπιδι περιφερομενο που το φτυνουν ολοι δεν τον καταδεχεται ουτε ενας χρηστης.