raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.860
- Πόντοι
- 5.006
ξυριζεις και κωλοχαραδρα τυπε?δεν σε δυσκολευει?pou na deis thn kolara moy
ξυριζεις και κωλοχαραδρα τυπε?δεν σε δυσκολευει?pou na deis thn kolara moy
:S :Spou na deis thn kolara moy
ξυριζεις και κωλοχαραδρα τυπε?δεν σε δυσκολευει?
δεν βαζεις μηχανη εκει ρε τυπε...είναι ντεϊντζερους... :Sμε την ξυριστικη ειχα μαγκωσει δερμα μεταξυ αρχιδιων και βασης πεους, εκανε πληγη....ξυριζομουν για να παω καταθετικη-τσαρκαδα....ξενερωσα και δεν πηγα
με την ξυριστικη ειχα μαγκωσει δερμα μεταξυ αρχιδιων και βασης πεους, εκανε πληγη....ξυριζομουν για να παω καταθετικη-τσαρκαδα....ξενερωσα και δεν πηγα
prin πας σε τανες δεν κανει να ξυριζεσαι
αφου δεν κατρακυλησε κανα αρχιδι στη μπανιερα, καλα την εβγαλα...δεν βαζεις μηχανη εκει ρε τυπε...είναι ντεϊντζερους... :S
αφου δεν κατρακυλησε κανα αρχιδι στη μπανιερα, καλα την εβγαλα...
επειτα πηρα μια πιο safe μηχανουλα για τετοια εγχειρηματα
εβαζα ενα ειδικο ματζουνι-ασπιδα για αφτερ σεϊβ, και δε με πιανε τιποταprin πας σε τανες δεν κανει να ξυριζεσαι
δεν μου χει τυχεικυπρια εχεις γαμησει
δεν μου χει τυχει
γαμιονται οι τσιμπριες? τι λεει η εμπειρια σου, μαγε του ξυραφιου
εδω του τα σπαει κυριολεκτικα ρε μαν... :Sσαν την πρωην μου ένα πραμα...
δοπα, εχω διαπιστωσει οτι 42+ ανεξαρτητου εθνικοτητης, αν ειναι και μονες ή χωρισμενες, γαμιουνται χωρις πολλα σουξου μουξου...σε ψηνουν αυτες οι ηλικιες ή τις θεωρεις σαπιομουνες?δεν ξερω γιγαντακο
δοπα, εχω διαπιστωσει οτι 42+ ανεξαρτητου εθνικοτητης, αν ειναι και μονες ή χωρισμενες, γαμιουνται χωρις πολλα σουξου μουξου...σε ψηνουν αυτες οι ηλικιες ή τις θεωρεις σαπιομουνες?
ετερον εκατερονεδω του τα σπαει κυριολεκτικα ρε μαν... :S
ναι αλλα ηταν μουναρα η πρωην...της εκανες κ γλυφωκωλι/
τεσπα παω να φαω.
οντως ρε πστ μου... παιζει γενικα μια ελλειψη ελαστικοτητας στη μουνα τους....σαπιες
μονο αν εισαι 20-25 ξερω εγω