ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ο ραοποαου βρήκε γκομενετο;
ο γλου βρηκε τσιπα? μπα
Ο ραοποαου βρήκε γκομενετο;
θα χουμε άφθονο χρόνο
η επανασταση του ρενε λαλικΣου τα έχω ξαναγράψει. Την "νύχτα των κρυστάλλων" του Bou, τήρησες μια πολύ μεσοβέζικη στάση σε σχέση με το "αξίωμα" που διέθετες, και κατόπιν σε κάθε επίμαχη κουβέντα, καμωνόσουν τον Ελβετό, με απαντήσεις του τύπου : Δεν ξέρω - Δεν είδα - Δεν άκουσα - Είμαι αμέτοχος - Είμαι ουδέτερος - Δεν είμαι αρμόδιος για τέτοια θέματα, κλπ. Έπειτα, σε "ξήλωσαν" για χάρη ενός παράφρονα, χωρίς να έχουν κανένα ενδοιασμό για τα όσα έχεις προσφέρει, εξύβρισες σκαιότατα, σε εξύβρισαν απείρως σκαιότατα, και τέλος σε εκπαραθύρωσαν κακήν-κακώς. Και τώρα που ξαναμπαίνεις μετά από τόσο καιρό, αναλώνεσαι στο να πλακώνεσαι με τον Έκτορα και τον Τζιτζιφρίγκο, και για τα υπόλοιπα κάνεις και πάλι τον Ελβετό.
Ε! Σε όλη αυτή την ιστορια βρίσκω την στάση σου περίεργη (αν όχι αδόκιμη). Γνώμη μου.
Σου τα έχω ξαναγράψει. Την "νύχτα των κρυστάλλων" του Bou
να τα λεμε κ αυτα
αμα φυγεις, θα φαρμακωθω...παιδια πιστευω ειμαι αγαπητο προσωπο εδω μεσα
βγηκες καθολου το Σαβ/κο ή παρακολουθουσες την γειτονια απο τις γριλιες?παιδια πιστευω ειμαι αγαπητο προσωπο εδω μεσα
βγηκες καθολου το Σαβ/κο ή παρακολουθουσες την γειτονια απο τις γρυλιες?
ti einai oi grylies
θα την μπουκωσεις την δικια σου σημερα?μολις ξυρισα την καραπουτσακλαρα μου...εχω τοσο μαλακο δερμα....
θα την λουσω μιλαμεθα την μπουκωσεις την δικια σου σημερα?
ολο μεσα στο στομα?
θα την λουσω μιλαμε
μολις ξυρισα την καραπουτσακλαρα μου...εχω τοσο μαλακο δερμα....