dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ολοι μ αγαπανε γιατι ειμαι παιδι μαλαμα...εσυ εισαι ενα σκουπιδι...
pleon eimaste exthroi
ολοι μ αγαπανε γιατι ειμαι παιδι μαλαμα...εσυ εισαι ενα σκουπιδι...
αφου δεν μπορεις χωρις εμενα...κλαιγοντας θα με παρακαλας παλι..pleon eimaste exthroi
en ta xero ta paidia oyte kih en exoyme antalaxikane kati na moy milisei o nonta kai o tsina kai o mina kai ta ntoyme filoC
en ta xero ta paidia oyte kih en exoyme antalaxi
γιατι ειναι μουνοσκυλοropao giati de mou milaei o mina ?
το ξεκινησες υπουλα απο χθες ρωτωντας επιτηδες γιατι τσακωνομουν με Πανα για να καταληξεις τελικα σε ποστ του αχαχουχα.
Στην αρχη σου απαντησα καλοπροαιρετα γτ δεν ηξερα οτι το πας υπουλα το θεμα.
Μετανιωνω εξ αρχης που απαντησα γτ προφανως εισαι φιδι κολοβο.
βλεπω, κοβεις φλεβα με ποιους κ γτ τσακωθηκα στο παρελθον.
αληθεια γτ?
νομιζεις εν ετη 2016 νοιαζει πια κανεναν με ποιους κ γτ τσακωθηκα εγω?
κ στην τελικη εσενα τι σε νοιαζει?Διαιτητη σε βαλαμε?
Κ αφου μυγιαζομαι γτ παλι ασχολεισαι κ πεφτεις στο δικο μου επιπεδο.?
Δυστηχως το μειονεκτημα σε ενα δημοκρατικο φορουμ ειναι να ανεχομαστε κ νικ σαν εσενα που γουσταρουν ανακατοσουρα κ να κανουνε το κομματι τους με τον Α ή Β τροπο.
Το αν εχω τα τσεκια ή το θαρρος κτλ να βρισω ή να αντιμετωπισω τυπακια σαν εσενα, το χω αποδειξει πολλακις στο παρελθον κ δεν με νοιαζει αν κ ποσο μου το αναγνωρισεις εσυ..χεστηκα κιολας.
Οταν ξανα-αποκτησεις τα αρχιδια κ μας πεις με ποιο νικ εγραφες εδω παλια,τοτε ισως ξανα-ασχοληθω μαζι σου.
αφου δεν μπορεις χωρις εμενα...κλαιγοντας θα με παρακαλας παλι..
Εισαι φαντασιοπληκτος και κομπλεξικος. Δεν ξερω απο που να το πιασω αυτο το παραληρημα! Παρεξηγηθηκες χωρις λογο και μου προσαπτεις οτι οι κουβεντες μου ηταν μερος καποιου σχεδιου που κατεστρωσα εναντιον σου!
Και αυτο αφου σου εδωσα εξηγησεις. Τρεις παραγραφους εγραψα μηπως και ολο το ζητημα ηταν απλη παρεξηγηση. Σπανιο για εμενα να δωσω τοση σημασια και θα επρεπε να το εκτιμησεις.
Προφανως ομως αρπαζεσαι για δικους σου λογους, ειτε σε ενοχλησε που τραβηξα τα βρακια του τσομπανη πριν λιγες μερες, ειτε λογω συμπλεγματικης προσωπικοτητας, σε πειραξε που ονομασα "ιστορικο μελος" καποιον με τον οποιο ειχατε πριν απο χρονια τσακωθει....
Ηθελα και να σε ρωτησω μηπως θυμασαι το προφιλ του πλεζουρα αλλα καλυτερα που δεν το εκανα γιατι μπορει να σε ειχε βρισει στην τριτη δημοτικου και να ειχαμε δραματα τωρα.
Αυτα και χεσε μας πολυ ασχοληθηκα.
αριστερα εγω δεξια ο ραυπαυ πισω ο νωντας
οταν αποκτησεις αρχιδια κ μας πεις με ποιο νικ εγραφες εδω, ελα να ξαναμιλησουμεΕισαι φαντασιοπληκτος και κομπλεξικος. Δεν ξερω απο που να το πιασω αυτο το παραληρημα! Παρεξηγηθηκες χωρις λογο και μου προσαπτεις οτι οι κουβεντες μου ηταν μερος καποιου σχεδιου που κατεστρωσα εναντιον σου!
Και αυτο αφου σου εδωσα εξηγησεις. Τρεις παραγραφους εγραψα μηπως και ολο το ζητημα ηταν απλη παρεξηγηση. Σπανιο για εμενα να δωσω τοση σημασια και θα επρεπε να το εκτιμησεις.
Προφανως ομως αρπαζεσαι για δικους σου λογους, ειτε σε ενοχλησε που τραβηξα τα βρακια του τσομπανη πριν λιγες μερες, ειτε λογω συμπλεγματικης προσωπικοτητας, σε πειραξε που ονομασα "ιστορικο μελος" καποιον με τον οποιο ειχατε πριν απο χρονια τσακωθει....
Ηθελα να σε ρωτησω μηπως θυμασαι το προφιλ του πλεζουρα αλλα καλυτερα που δεν το εκανα γιατι μπορει να σε ειχε βρισει στην τριτη δημοτικου και να ειχαμε δραματα τωρα.
Αυτα και χεσε μας πολυ ασχοληθηκα.
στασιμος? χλωμο...καπου θα οδηγησει ολο αυτο...δεν θα μεινει ετσι...
οταν αποκτησεις αρχιδια κ μας πεις με ποιο νικ εγραφες εδω, ελα να ξαναμιλησουμε
ευχαριστως να σε χεσω γτ το αξιζεις πραγματικα.
αλλα αλλη στιγμη γτ εκανα 2 ωρες βαρη κ δεν εχω την δυναμη ουτε να σε κλασω προς το παρων.
οταν αποκτησεις αρχιδια κ μας πεις με ποιο νικ εγραφες εδω, ελα να ξαναμιλησουμε
ευχαριστως να σε χεσω γτ το αξιζεις πραγματικα.
αλλα αλλη στιγμη γτ εκανα 2 ωρες βαρη κ δεν εχω την δυναμη ουτε να σε κλασω προς το παρων.
την ξαναειδα τις προαλλες...μιλαμε για τρελο πατουρι, αλλα ειμαι καλα με την δικια μου τωρα...ποσες φορες την επαιξες σκεφτοντας την πρωην σου ? τωρα που εισαι με την αρκουδα γκριζλι
γλειφεις τον κοσμο
την ξαναειδα τις προαλλες...μιλαμε για τρελο πατουρι, αλλα ειμαι καλα με την δικια μου τωρα...
ειμαι σιγουρα οτι παλι σε εγραψε στην μούνα της και δεν σου μιλησε
ειχαμε ενα τυπικο χαιρετισμο τυπε..ειμαι σιγουρα οτι παλι σε εγραψε στην μούνα της και δεν σου μιλησε
ειχαμε ενα τυπικο χαιρετισμο τυπε..