Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
το χα πει κ γω σε μια παλια γκομενα
ομοιως το σκυλομετανιωσα μετα
ασε που ρωταγε διαρκως χαζες ερωτησεις τι γινεται στο δωμα κτλ κτλ
ποτε ξανα αληθεια.
Emena η τελευταια μου σχεση με απαρατισε οταν πηρε γραμμη οτι εγαμησα την αντζελα007. Ειχε φαει σοκαρα :o :o , δεν ηθελε ουτε να με ακουμπισει και τσιριζε ολη την ωρα οτι οι φιλοι της δεν εχουν περασει ουτε καν εξω απο ρδελο.... (μαντεψτε ποιους τρακαρα μετα απο κατι μηνες να σουλατσαρει την Ιασωνος :tooth: )
Παντος δεν ξερω τι ειναι καλητερα να το πεις η οχι, δεν εχω κατασταλαξει ακομα...

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είστε σιχαμερά και γλοιώδη άτομα που κυλιέστε στο βούρκο της υποκρισίας. Η ζωή σας όλη είναι ένα ψέμα. Είμαι ίσα με 10 κλάσεις ανώτερος από εσάς. Ο πραγματικός άντρας δεν λέει ποτέ ψέματα σε μια γυναίκα, έχει τα αρχίδια να λέει πάντα την αλήθεια.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Στα αρχιδια μου(μας) ποσες κλασεις εισαι ανωτερος η κατωτερος απλα κανε την φαση σου, μην κρινεις ΚΑΙ σαλτα  γαμησου.... :grin: :birdman:
Αντε λακαμα πρωι πρωι

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Εγώ προσωπικά αν πετύχω σε μπουρδέλο άτομο που ξέρω τη γκόμενά του, της τον έχω δώσει κανονικά. Το ίδιο προτρέπω να κάνουν και όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Είμαστε σε πόλεμο με τα λαμόγια που έχουν γκόμενες και γαμάνε πουτάνες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
πίκερ έχω 5 γκόμενες, πες μου ποιες είναι οι πουτάνες που γαμάς να έρθω να τις ξεκωλιάσω  :grin:

και να είσαι και εκει να βλέπεις

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εγώ προσωπικά αν πετύχω σε μπουρδέλο άτομο που ξέρω τη γκόμενά του, της τον έχω δώσει κανονικά. Το ίδιο προτρέπω να κάνουν και όλοι οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες. Είμαστε σε πόλεμο με τα λαμόγια που έχουν γκόμενες και γαμάνε πουτάνες.
Αγορινα σε πολεμο εισαι με τον εαυτο σου :effemine:
πίκερ έχω 5 γκόμενες, πες μου ποιες είναι οι πουτάνες που γαμάς να έρθω να τις ξεκωλιάσω  :grin:

και να είσαι και εκει να βλέπεις
κατι θα ραγιζε μεσα του :2funny: :2funny:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
τυπε αν σταματησουν οι παντρεμένοι και αυτοι που εχουν γκομενες να γαμανε στις πουτανες δεν θα γαμας ουτε εσυ... τα 3/4 των μαγαζιων θα κλεισουν  :jerking: :jerking: :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ζigfried μη λες μαλακίες. Σε έρευνες που έχουν γίνει αλλού αλλά και σε ανάλογη ψηφοφορία στο site αυτό, τουλάχιστον το 55% των μπουρδελιάρηδων δηλώνει ότι ΔΕΝ έχει σχέση. Είμαστε έστω και λίγο περισσότεροι και είμαστε σε πόλεμο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μιλάμε μόνο για τους Έλληνες μπουρδελιάρηδες. Αν προσθέσεις και τους αλλοδαπούς συναγωνιστές, από τους οποίους σχεδόν κανένας δεν έχει σχέση, τότε το ποσοστό των μοναχικών μπουρδελιάρηδων ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.831
Πόντοι
5.006
Και μιλάμε μόνο για τους Έλληνες μπουρδελιάρηδες. Αν προσθέσεις και τους αλλοδαπούς συναγωνιστές, από τους οποίους σχεδόν κανένας δεν έχει σχέση, τότε το ποσοστό των μοναχικών μπουρδελιάρηδων ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.
τυπε τα πακια δεν εχουν σχεση?πεφτω από τα συννεφα τωρα!!!! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
Παντος δεν ξερω τι ειναι καλητερα να το πεις η οχι, δεν εχω κατασταλαξει ακομα...
εγω ειμαι πλεον απολυτα σιγουρος...δεν εχουν καμια δουλεια και δεν τις αφορα να ξέρουν για το παρελθόν μας και ιδιαιτερα για το σεξουαλικο (παρελθον μας)...το αντιθετο μονο προβληματα θα εφερνε....επιμενω σ αυτο οσο ελευθερα σκεπτωμενη, ακομπλεξαριστη και ωριμμη κι αν ειναι...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
Οι συναισθηματικα ανωριμοι ανθρωποι, απλως αγονται και φερονται χωρις καμια καταληξη, καλη ή κακη.
τεινω, αφου το θετεις ετσι, οτι πιο κοντα ειναι σε "αρνητικες" καταστασεις, μελλοντικα, παρα σε "θετικες"...αφου η συναισθηματικη ανωριμοτητα δεν οδηγεί μακροπροθεσμα σε ευτυχείς και "ισορροπημενες" καταστασεις

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.464
Πόντοι
366
και εκκολαπτομενος πουσταρδελακος και ρουφιανακος....οχι ρε πικερακο αυτο παει πολυ  :tickedoff:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ντοπα ειμαι αρρωστουλης.... θα ερθεις να μου φτιαξεις κοτοσουπα???

Εμένα με γράφει και ο νωντας και ο τσινας και ο μινας !!!

πραγματικα πιστευω πως δεν αξιζω τετοια μεταχείριση εδώ μεσα  >:(

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εμένα με γράφει και ο νωντας και ο τσινας και ο μινας !!!

πραγματικα πιστευω πως δεν αξιζω τετοια μεταχείριση εδώ μεσα   >:(
Θες προσοχη?..... ελα να μου φτιαξεις κοτοσουπα :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: οαχοαχοαχ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin:
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
να σε καλα! Ειμαι καμια βδομαδα ετσι!  πηρα μια δωδεκαδα κωλοχαρτα, κανανε φτερα. τωρα την εχω πεσει στα κοντομανικα :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom