το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
δεν ξερω αν τα πανε απλυτα οι ανεπροκοπες η αν εχει ποτισει το υφασμα απο τα μουνο-κωλοζουμα τους αλλα μιλαμε για μποχα απο οτι μου εχει πει :SΑπλυτα της τα πανε;
δεν ξερω αν τα πανε απλυτα οι ανεπροκοπες η αν εχει ποτισει το υφασμα απο τα μουνο-κωλοζουμα τους αλλα μιλαμε για μποχα απο οτι μου εχει πει :SΑπλυτα της τα πανε;
Μετά από ένα λίτρο λικέρ μαρασίνο σε δυο γουλιές
για να ξεμπλοκάρω, μετά από τσιγάρα και σκέψη
αποφασίζω να αποσυρθώ οριστικά από το νετ
και να ζητήσω συγνώμη από όλους σας
ευχαριστώντας πάλι όλους σας.
Κοινώς...το παίρνω πάνω μου (κι αυτό).
Επιθυμώ οποιοσδήποτε που δεν γουστάρω
και με συναντά, να κάνει ότι δεν με ξέρει
και να το κάνει και πειστικά.
Η ατμόσφαιρα στο κεφάλι μου είναι πολύ τεταμένη
λόγω της πάθησής μου την οποία κάνατε χειρότερη
κι αν κάνετε το λάθος έστω να μου μιλήσετε
θα το μετανιώσετε πικρά. Μην το επιχειρήσετε καν.
Αυτό είναι το αντίτιμο και είναι για πάντα.
Πρέπει να πάω παρακάτω.
Θα πατήσω στα κεφάλια σας αν μπείτε μπροστά μου.
Είμαι ο γαστρεντερίαση, έτσι με γνωρίσατε
κι όχι ότι δεν το ξέρατε.
Καλή συνέχεια.
δεν ξερω αν τα πανε απλυτα οι ανεπροκοπες η αν εχει ποτισει το υφασμα απο τα μουνο-κωλοζουμα τους αλλα μιλαμε για μποχα απο οτι μου εχει πει :S
τυπε οι σχεσεις γονιων - τεκνων περνανε μεγαλη κριση στις μερες μας :SΗ δικια μου ιστορια ειχε και αιμομιξια μεσα.
τυπε οι συναδελφοι σου στο αμερικα εχουν ξεφυγει εντελως :SΘα ημουν πολυ πορνογερος αν ειχα κορη. Ολο θα συνοφρυωνομουν και θα γκρινιαζα χωρις αφορμη γιατι θα ηθελα να τη γαμησω.
τυπε οι συναδελφοι σου στο αμερικα εχουν ξεφυγει εντελως :S
http://www.protothema.gr/world/article/562249/upothesi-sok-pateras-paristane-ton-16hrono-online-gia-na-peisei-tin-kori-tou-na-tou-steilei-gumnes-fotografies/]Υπόθεση-σοκ: Πατέρας παρίστανε τον 16χρονο online για να πείσει την κόρη του να του στείλει γυμνές φωτογραφίες[/url]
Ε βεβαια. Τα εσωρουχα εξυπηρετουν συγκεκριμενους σκοπους. Μας φαγανε οι μοδες...τυπε η νοικαρισσα μου που ειναι μοδιστρα μου εχει πει οτι απο τοτε που οι γυναικες εβαλαν τα στριγκ και τα ταγκα και τα μαγκα εχει ψοφησει απο τη βρωμα γιατι οι καβαλοι των παντελονιων που φερνουν οι δημοσιες μητρες για επιδιορθωση βρωμοκοπανε ψαριλα, μουνιλα και σκατιλα. οι παλιες κιλοτες εκαναν δουλεια... :S
Α εχετε ξεφυγει τελειως μερικοι.Ειπε μια ηθοποιος σε συνεντευξη οτι οταν λειπουν οι γονεις της κοιμαται στο κρεββατι τους το διπλο και ετσι μου ηρθε η εμπνευση για τους λεκεδες απο μουνοζουμα.
Καλα οσοι εχετε αδελφες σιγουρα εχετε κατσει σε σημειο υγρο.
της εχω ριξει το ενοικιο 50% και δεν ξερει τι λεει απο τη χαρα της οποτε με βλεπειΥ.Γ. Ωραια θεματα συζητησης ανοιγετε με την νοικαρισσα σου.
Και καθεστε και συζητατε για μουνίλα επειδη της εριξες 50% το ενοικιο?της εχω ριξει το ενοικιο 50% και δεν ξερει τι λεει απο τη χαρα της οποτε με βλεπει
Τι παθηση εχει ο χοντρος; θυρεοειδη;
Α εχετε ξεφυγει τελειως μερικοι.
Ψάξε μέσα στο σπίτι σου, και θα βρεις την απάντηση.
Πηγαινε φανταρος πρωτα νιανιαρο και μετα ελα να πεις τη γνωμη σου.
Θρασος το παιδαρελι να μιλαει!
Το πρόβλημα βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου. Αυτό μας έχει μπλέξει !
Εφαγες ριπορτ! Βριζει και σπιτια ο αληταρας!
και γω δεν εχω γραψει τιποταεσυ εχεις γραψει κριτικες για μπουρδελα κ ο φρογκ για μασαζ κ βιζιτες παλια
το μονο αυθεντικο παρασιτο του σαιτ ειμαι εγω