Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
στο μρ μαλακας ποσταρουν τον αριθμο μου HELP
άστο..
μπορεί να το δει κάνα πιπίνι και να θέλει ραντεβού
στο μρ μαλακας ποσταρουν τον αριθμο μου HELP
type φοβασαι μην σε παρει κανενας με φωνη βαθια και καυλιαρικη;στο μρ μαλακας ποσταρουν τον αριθμο μου HELP
τυπε μπορει να τον παρει καμια ζαβαρα μεσα στη νυχτα και να του λεει πες μου οτι εισαι ατριχος. τελος. :Stype φοβασαι μην σε παρει κανενας με φωνη βαθια και καυλιαρικη;
παλιοδιαβολε που σαι συ ρε μαλακα;άστο..
μπορεί να το δει κάνα πιπίνι και να θέλει ραντεβού
τυπε μπορει να τον παρει καμια ζαβαρα μεσα στη νυχτα και να του λεει πες μου οτι εισαι ατριχος. τελος. :S
παλιοδιαβολε που σαι συ ρε μαλακα;
type φοβασαι μην σε παρει κανενας με φωνη βαθια και καυλιαρικη;
tyΟχι εσεις ειστε ιος που ζει στο σαιτ. Αλλα προσφερετε σε εμας τους φιλους και θαυμαστες σας. :-*
Έχετε γειά, κύριε.
κάτσε ρε παράκμα, μέχρι να φύγεις
για πες, γιατί τον έστειλες τον τράβελερ?
τυπε η νοικαρισσα μου που ειναι μοδιστρα μου εχει πει οτι απο τοτε που οι γυναικες εβαλαν τα στριγκ και τα ταγκα και τα μαγκα εχει ψοφησει απο τη βρωμα γιατι οι καβαλοι των παντελονιων που φερνουν οι δημοσιες μητρες για επιδιορθωση βρωμοκοπανε ψαριλα, μουνιλα και σκατιλα. οι παλιες κιλοτες εκαναν δουλεια... :SΠιο πολυ εκτιμησες το "ιος" το ξερω. ;)
Ντοπα αν ησουν πατερας και ειχες μεγαλη κορη θα κοιταζες οταν σηκωνεται απ' τα καθισματα αν αφησε σημαδι απ' τα μουνοζουμα της;
Εγω θα της ελεγα συνεχεια με βραχνη φωνη "εκει καθεσαι;" και αν φορουσε κανα κολλητο θα της ελεγα δυστροπα "με αυτο θα κατσεις στον καναπε;" και θα ετριβα καθε φορα τη θεση με εφημεριδα πριν κατσω.
τυπε η νοικαρισσα μου που ειναι μοδιστρα μου εχει πει οτι απο τοτε που οι γυναικες εβαλαν τα στριγκ και τα ταγκα και τα μαγκα εχει ψοφησει απο τη βρωμα γιατι οι καβαλοι των παντελονιων που φερνουν οι δημοσιες μητρες για επιδιορθωση βρωμοκοπανε ψαριλα, μουνιλα και σκατιλα. οι παλιες κιλοτες εκαναν δουλεια... :S