brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.706
- Πόντοι
- 2.606
τυπε τι να λεει αραγε τωρα στον επομενο για την προηγουμενη της σχεσηθα περασει και αυτη η σκηνη μπροστα απο τα ματια του λιγα λεπτα πριν αφησει τουτο το κοσμο
τυπε τι να λεει αραγε τωρα στον επομενο για την προηγουμενη της σχεσηθα περασει και αυτη η σκηνη μπροστα απο τα ματια του λιγα λεπτα πριν αφησει τουτο το κοσμο
ημουν καθολα κυριος τυπε...αν με θαβει, ειναι τερμα καριολα...τυπε τι να λεει αραγε τωρα στον επομενο για την προηγουμενη της σχεση
τυπε αν μαθεις οτι το εκανε διατιθεμαι να την τιμωρησω οπως της αξιζειημουν καθολα κυριος τυπε...αν με θαβει, ειναι τερμα καριολα...
παντως κατα διαστηματα ανεβαζει κατι φωτο στο φουμπου η καριολα, που τραβαω τα βυζια μου...τυπε αν μαθεις οτι το εκανε διατιθεμαι να την τιμωρησω οπως της αξιζει
τυπε θα σε πειραζε να τραβηξουμε λιγο και μεις τα δικα μας?παντως κατα διαστηματα ανεβαζει κατι φωτο στο φουμπου η καριολα, που τραβαω τα βυζια μου...
αλλα νταξει εγω ειμαι μια χαρα με την δικια μου τωρα...
κατσε καλα ρετυπε θα σε πειραζε να τραβηξουμε λιγο και μεις τα δικα μας?
τσουπαο κωλο σου χει δωσει αυτη
μαλλον ουτε αυτη σε βλεπει σοβαρα
η πεθερουλα αλλα λεειμαλλον ουτε αυτη σε βλεπει σοβαρα
βγηκες ή στα εφερανEfaga souvlakia
στειλε λινκ τυπε το φεισμπουκ και σου υποσχομαι δεν θα τραβηξω τα βυζια μου ,τωρα για καμια παχια δεν σου εγγυωμαικατσε καλα ρε
ε ισα ισα τοτε επρεπε να ειχε δωσει...αφου εγκρινει και η μαμαη πεθερουλα αλλα λεει
πας να φας τα σαπια κι εσυ....παιδια αποχωρω...τα σταυρωτα φιλια μου στον φιλο νιπουλ και ενα φιλι στο κουτελο του ντοπα :-* :-* :-* :-*
δυνατος ειναι αυτος που ακομα προσπαθει
vghkaβγηκες ή στα εφεραν
τωρα θα λες και καλα οτι τσικνισες (στα παιδια στο φορουμ)
που, μεχρι το σουβλατζιδικο και γυρισες
τυπε τι να λεει αραγε τωρα στον επομενο για την προηγουμενη της σχεση