Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.827
- Πόντοι
- 12.756
δεν βγηκες με το μουνέτο σου ?
εχει και μασκαραδες εξω , θα περασει απαρατηρητη
χοντρο
ο ραπαου ειναι φιλαρακι
πως μιλας ετσι για την κοπελα μου ρε συ..αυριο μεθαυριο μπορει να εχουμε κουφετα...δεν βγηκες με το μουνέτο σου ?
λαθος τυπε..εδω με τα φιλαρακια μου, γαληνευει η ψυχουλα μουστοιχημα οτι οσο ηταν με την πρωην του την μουναρα το σαιτ ουτε να το δει δεν ηθελε ;)
δεν πιστευω στην φιλια φιλε >
οχι τυπε εδω ητανε ο ανθρωπας στα φιλαρακια του απλα δεν εδινε μεζεστοιχημα οτι οσο ηταν με την πρωην του την μουναρα το σαιτ ουτε να το δει δεν ηθελε ;)
πως μιλας ετσι για την κοπελα μου ρε συ..αυριο μεθαυριο μπορει να εχουμε κουφετα...
θα την κανω σε λιγο, να παω να τσικνισω
λαθος τυπε..εδω με τα φιλαρακια μου, γαληνευει η ψυχουλα μου
θα χουμε τσιμπουσι σαν του καρατζονκουμπαρο κανε τον Κουρουμπλη τυπε, δεν θα αντεξει αλλος τετοια ομορφια
για που εχεις κανονισει φιλε μας ? θα φυγεις απο την ζεστασια του τσατ σπαμ ..
θα χουμε τσιμπουσι σαν του καρατζον
τυπε μην τη λες ασχημη,μου ραγιζεις την καρδια :'( :'( :'( :'( :'(
δηλαδη αν δεν ειναι τσοντα η αλλη, παει να πει οτι δεν βλεπεται....
τυπε η αλλη ομως τον εκανε ξεφτιλα στα φιλαρακιαη καρδια σου εχει διαλυθει μολις σε παρατησε η αλλη τυπε
μολις παθεις καταρράκτη θα αρχισει να σου αρεσει τυπε
Efaga souvlakia
τυπε μεγαλωσα πλεον..θελω σοβαρες επιλογες στη ζωη μου..λεω οχι στις χαζες μουναρες.....μονο για κανα πουτσο αμα μας κατσει καμιαη καρδια σου εχει διαλυθει μολις σε παρατησε η αλλη τυπε
μολις παθεις καταρράκτη θα αρχισει να σου αρεσει τυπε
τυπε η αλλη ομως τον εκανε ξεφτιλα στα φιλαρακια
τυπε μεγαλωσα πλεον..θελω σοβαρες επιλογες στη ζωη μου..[size=14pt]λεω οχι στις χαζες μουναρες[/size].....μονο για κανα πουτσο αμα μας κατσει καμια