The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.164
- Πόντοι
- 25.467
Κ εσυ πες οτι θες ενα στα γρηγορα με τν αλεξ και παρατα μας
Τις υποδείξεις, κρατήστε της για την οικογένειά σας, και τον φιλικό σας κύκλο.
Κ εσυ πες οτι θες ενα στα γρηγορα με τν αλεξ και παρατα μας
Τις υποδείξεις, κρατήστε της για την οικογένειά σας, και τον φιλικό σας κύκλο.
μια απλη αναζητηση στα ποστ μου και στα ποστ σου το αποδεικνυει τι σκουπιδι της ζωης εισαι
Καλα μαζι σ δν προκειται να ασχοληθω οποτε αδικος κοπος!!ακομα ασχολεισαι με τον αβραμη :S
Ωχου ρε παπάρα κι εσυ. Παντου αβράμηδες βλεπεις.ακομα ασχολεισαι με τον αβραμη :S
με το να προσβαλεις βλακακο δεν πετυχαινεις κατι.... το σκουπιδι και τα σκ@@@ που κουβαλας μεσα σ φενετε... εισαι απελπισμενος ...φανταζομε τι φατσα θα εχεις ...ευτυχως που δειχνουμε και κανα βυζι και βλεπετε πως ειναι γτ αλλιως.....
ακομα ασχολεισαι με τον αβραμη :S
Ωχου ρε παπάρα κι εσυ. Παντου αβράμηδες βλεπεις.
Πες μου και αλλα μωρη απλωστρα ξεβρακωτη.Καλώς τον ερωτοχτυπημένο υποτακτικό
Ε ρε πως εξευτελίζεται ο άνθρωπός για να φαέι λίγο ξύλο!
Χαχαχαχα εκλαψα!Πες μου και αλλα μωρη απλωστρα ξεβρακωτη.
Λεγε τωρα μωρη ξεφτιλισμενη μουστογρια..γουσταρεις να γινεσαι κακια?Σε αναβει αυτο?
Βασικά την Marianne 2004 γλεντάω, που νόμιζε ότι δεν θα την καταλάβει κανείς. Τον αβράμη χεσμένο τον έχω. Αυτός κάηκε από το νήμα του Παντελίδη που έγραφε για δολιοφθορές, μαύρες μαγείες, κλπ φαιδρά.
Τύποι εχετε βαλθεί να με κανετε ακομη πιο συμπαθη στα κοριτσια?
Πες μου και αλλα μωρη απλωστρα ξεβρακωτη.
Λεγε τωρα μωρη ξεφτιλισμενη μουστογρια..γουσταρεις να γινεσαι κακια?Σε αναβει αυτο?
απο την αγ@@@ θα βλεπουν και γυναικες σε λιγο
χαιρετω τις δυο ομορφες
τους παιζετε μπαλιτσα βλεπω
πως δεν πετυχαινω. σε κανω σκουπιδι και το ανεχεσαι γιατι δεν εχεις αλλη επιλογη απο τη μοναξια σου κακομοιρα απο το να καθεσαι να τρως σκατα εδω.