st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.468
- Πόντοι
- 366
α καλααυτος ειναι απο αλλο ανεκδοτο... πλακα μωρε κανω... χαχαχ
α καλααυτος ειναι απο αλλο ανεκδοτο... πλακα μωρε κανω... χαχαχ
το πιμι σου ειναι κλειστο?Κ γω απο κιν ειμαι κ μολις ανοιγω φβ και μετα μπαινω ξανα εδω με δειχνει συνδεδεμενη αλλα δν μπορω να γραψω κ ειναι σαν ν μν ειμαι μεσα
Τι φωτο;το πιμι σου ειναι κλειστο?
θελω να σου στειλω μια φωτο
σου φαινομε για τυπισα που ψαχνω απο δω να γ@@@θω??? πας καλα??
Ας πληροφορήσει κάποιος τον ημιπαράφρονα που έχει καταντήσει φαιδρός Ναπολεονίσκος, και που όλο αποστέλει π.μ. στα μέλη που "εκτιμά" προεκιμένου να τα ενημερώσει ότι θα εγκταλείψει τον παρόντα, αλλά όλο εδώ κωλοτρίβεται, γιατί μόνον εδώ βρίσκει ο δυστυχής το οξυγόνο για να ζεί, ότι δεν είναι Αστέρας, και ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω του.
Το γνωστό του παραμυθάκι ότι κάποιοι αντιτίθενται στην Μαριανοζάβαρα και εν γένει στα θηλυκά, μόνον και μονον επειδή τον υποστηρίζουν, κατέπεσε πανηγυρικά με το παρακάτω πόστ:
Κ γω απο κιν ειμαι κ μολις ανοιγω φβ και μετα μπαινω ξανα εδω με δειχνει συνδεδεμενη αλλα δν μπορω να γραψω κ ειναι σαν ν μν ειμαι μεσα
οχι βεβαια εσυ δειχνεις οτι εχεις γεματη ζωη
Saint το κτλβνς οτι εισαι ενας γεροξεκουτης αγορι μ.55χρονων αντε τραβα ν κνς κατι πιο σπουδαιο τι σαι νοιαζει αν ο αλεξ ειναι ψωνιο χαζος οτι εχει μεγαλη ιδεα γ τν εαυτο του κλ
Χεστηκαμε εμεις τι κανει..αφου τν λατρευεις τοσο πολυ πειτε τα απο πμ
Ελα μωρη παιχτουρα καυλογερε που ησουν και μου ελειψες??Ας πληροφορήσει κάποιος τον ημιπαράφρονα που έχει καταντήσει φαιδρός Ναπολεονίσκος, και που όλο αποστέλει π.μ. στα μέλη που "εκτιμά" προεκιμένου να τα ενημερώσει ότι θα εγκταλείψει τον παρόντα, αλλά όλο εδώ κωλοτρίβεται, γιατί μόνον εδώ βρίσκει ο δυστυχής το οξυγόνο για να ζεί, ότι δεν είναι Αστέρας, και ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω του.
Το γνωστό του παραμυθάκι ότι κάποιοι αντιτίθενται στην Μαριανοζάβαρα και εν γένει στα θηλυκά, μόνον και μονον επειδή τον υποστηρίζουν, κατέπεσε πανηγυρικά με το παρακάτω πόστ:
Κ εσυ πες οτι θες ενα στα γρηγορα με τν αλεξ και παρατα μαςΜην εκνευρίζεστε, γιατί χάνετε τα πλήκτρα και κάνετε αναγραμματισμούς.
Ελα μωρη παιχτουρα καυλογερε που ησουν και μου ελειψες??
Ελεγα θα μπει δεν θα μπει ο γερο τριφτης..Δεν εχει νοημα αν λειπεις..
http://[URL unfurl="true"]www.jennifergibson.ca/resources/PicardLaugh.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :erection:
[/quote]
χαχαχαχαχαχα χωσε μωρη αρωστιααα
They deleted mr malakas?
οχι βεβαια εσυ δειχνεις οτι εχεις γεματη ζωη
εχω αλλα τα συνδιαζω ολα ... σε αντιθεση με εσενα που ξημεροβραδιαζεσε εδω μεσα μπας και ριξεις κανενα
Ελα μωρη παιχτουρα καυλογερε που ησουν και μου ελειψες??
Ελεγα θα μπει δεν θα μπει ο γερο τριφτης..Δεν εχει νοημα αν λειπεις..
http://[URL unfurl="true"]www.jennifergibson.ca/resources/PicardLaugh.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :erection:
[/quote]
Καλώς τον ερωτοχτυπημένο υποτακτικό :)
Ε ρε πως εξευτελίζεται ο άνθρωπός για να φαέι λίγο ξύλο! ;D
Καλώς τον ερωτοχτυπημένο υποτακτικό
Ε ρε πως εξευτελίζεται ο άνθρωπός για να φαέι λίγο ξύλο!