Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
με ειπε μαλακα... :'( :'( :'( :'(
πολύ χοντρό
με ειπε μαλακα... :'( :'( :'( :'(τύπε πολύ δυνατό ποστ αυτό στη ζαβαρα :-
και συ που σαι μαλακας που γραφεις??
τα νεα νικνειμ δεν εχουν καθολου τροπους....πολύ χοντρό
εσυ τινος εισαι μαν, μα?φανταζεσαι να ειναι σαν τον τακη τσουκαλα,ο τυπος?
να τα λεμε κ αυτα...αισχος!τα νεα νικνειμ δεν εχουν καθολου τροπους....
τύπε πολύ δυνατό ποστ αυτό στη ζαβαρα :-
ξερεις τι γουσταρω παρακμα??οτι σας εχω βαλει ολους σε σκεψεις αν ειμαι κοριτσακι η πουστρακι... ξερεις πολυ το γουσταρω αυτο... μαρεσει η κοντρα και η ιντριγκα με τη παρτη μ αυτο σημαινει πολλα... αλλα με την απορια θα μεινετε γιατι δε ψαχνω κατι εδω μεσα ..για να μπω στη διαδικασια να αποδειξω τι ειμαι.... αλλα θα γουσταρα πολυ να δω τη φατσα σου... και αν εισαι τοσο μαγκας και απο κοντα... και αν εχεις τοσο λεγειν....
φανταζεσαι να ειναι σαν τον τακη τσουκαλα,ο τυπος?
εγω λεω οτι ειναι τετραμπαζο
εμενα δεν μου καιγεται καρφι.να ξες.ξερεις τι γουσταρω παρακμα??οτι σας εχω βαλει ολους σε σκεψεις αν ειμαι κοριτσακι η πουστρακι... ξερεις πολυ το γουσταρω αυτο... μαρεσει η κοντρα και η ιντριγκα με τη παρτη μ αυτο σημαινει πολλα... αλλα με την απορια θα μεινετε γιατι δε ψαχνω κατι εδω μεσα ..για να μπω στη διαδικασια να αποδειξω τι ειμαι.... αλλα θα γουσταρα πολυ να δω τη φατσα σου... και αν εισαι τοσο μαγκας και απο κοντα... και αν εχεις τοσο λεγειν....
η πουτσα μου ειναι σαν κολωνακι πεζοδρομιουεγω λεω οτι ειναι τετραμπαζο ο τακης καλος ειναι
γιατι αυτος που ειπα βλεπεται?
εχει τσαμπουκα ομως ρε μπιανκο μ... εδω οι περισοτεροι ειναι τσαμπουκαδες μονο στο πληκτρολογιο..απο κοντα παιζει να τους ακουμπας και να χυνουν απο την αγ@@@
η πουτσα μου ειναι σαν κολωνακι πεζοδρομιου
εχει τσαμπουκα ομως ρε μπιανκο μ... εδω οι περισοτεροι ειναι τσαμπουκαδες μονο στο πληκτρολογιο..απο κοντα παιζει να τους ακουμπας και να χυνουν απο την αγ@@@
η πουτσα μου ειναι σαν κολωνακι πεζοδρομιου
ξεχειλίζεις θηλυκότητα ρε man