σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ κοπελια καινουργιο φρουτο εισαι?βλεπω εγγραφη τον Νοεμβρη...
ναι καινουργιο ειμαι...
εσυ κοπελια καινουργιο φρουτο εισαι?βλεπω εγγραφη τον Νοεμβρη...
ναι καινουργιο ειμαι...
καλα μην τρελαινεσαι.....και ο ντοπα ξυριζει τον κωλο του και μας κανει ολα τα γουστα...δεν σας εχουμε αναγκη....ετσι για να σπασει λιγο η βαρβατιλα....
καλα μην τρελαινεσαι.....και ο ντοπα ξυριζει τον κωλο του και μας κανει ολα τα γουστα...δεν σας εχουμε αναγκη....
καλα μην τρελαινεσαι.....και ο ντοπα ξυριζει τον κωλο του και μας κανει ολα τα γουστα...δεν σας εχουμε αναγκη....
αφου ειστε κολληταρια κακα τα ψεματαΠουλιά στον αέρα πιάνεις τύπε
αφου ειστε κολληταρια κακα τα ψεματα
να τα λεμε κ αυτα.
του πηρες κ καινουργια σαμπο.
ε κανω ναζακια..Και με εσένα φίλος είμαι τύπε.
Μη ζηλεύεις ! έχει παράκμα για όλους
αν ησουν ομορφη θα εγραφες στο κοσμοπολιταν, αν ησουν εξυπνη θα εγραφες στο ινσομνια...οποτε στανταρ εχεις μια καραπουτσακλαρα αναμεσα στα ξυρισμενα ποδια σουτο χουμε καταλαβει....... μην αγχωνεσαι... οτι περνατε και μονοι σας καλα...
αν ησουν ομορφη θα εγραφες στο κοσμοπολιταν, αν ησουν εξυπνη θα εγραφες στο ινσομνια...οποτε στανταρ εχεις μια καραπουτσακλαρα αναμεσα στα ξυρισμενα ποδια σου
γιατι?εχω πολυ καιρο να τον ξυρισω
ποιοι το χετε καταλαβει?το χουμε καταλαβει....... μην αγχωνεσαι... οτι περνατε και μονοι σας καλα...
αν ησουν ομορφη θα εγραφες στο κοσμοπολιταν, αν ησουν εξυπνη θα εγραφες στο ινσομνια...οποτε στανταρ εχεις μια καραπουτσακλαρα αναμεσα στα ξυρισμενα ποδια σου
γραφω εγω ινσομνια αλλα οχι με το ιδιο νικ να ξες.αν ησουν ομορφη θα εγραφες στο κοσμοπολιταν, αν ησουν εξυπνη θα εγραφες στο ινσομνια...οποτε στανταρ εχεις μια καραπουτσακλαρα αναμεσα στα ξυρισμενα ποδια σου
επειδη εισαι ξυπνιο παιδι...σε χτυπαει ο καθαρος αερας στο δασος, γιαυτο...γραφω εγω ινσομνια αλλα οχι με το ιδιο νικ να ξες.
σοβαρα το λεω.
εναι, αφου μου το λεει κ ο παρακμας οτι πιανω τσονια στον αερα...επειδη εισαι ξυπνιο παιδι...σε χτυπαει ο καθαρος αερας στο δασος, γιαυτο...