Εδωσά φωτογραφία πως ντύνομαι περίπου,μην λέμε τα ίδια!!!
Μεγάλε, ο τύπος στη φωτό που έβαλες είναι έτοιμος να πει σε ποιά μπουζούκια θα κάνει εκδήλωση η ΔΑΠ.
Οι κνίτισσες που κολλάνε με αυτό το ντύσιμο?
Πώς κυκλοφορείτε μαζί?
Εδωσά φωτογραφία πως ντύνομαι περίπου,μην λέμε τα ίδια!!!
Δασκαλέ είπαμε δεν είμαι μαλάκας !!!παπαζολ φορας και κανενα παντελονι παραλλαγης καμια φορα ρε με αρβυλες?
Για τον μελαχροινό λέω,όχι τον ξανθό!!!Μεγάλε, ο τύπος στη φωτό που έβαλες είναι έτοιμος να πει σε ποιά μπουζούκια θα κάνει εκδήλωση η ΔΑΠ.
Οι κνίτισσες που κολλάνε με αυτό το ντύσιμο?Πώς κυκλοφορείτε μαζί?
Τι μοντέρνα ρε τύπε?
Με αυτά που έχουμε καταλάβει από 'σενα, θα τα 'χεις πάρει από κάνα μπάρμπα σου που τα φόραγε πριν 30 χρόνια που ήταν φοιτητής.
Ρε το κρασ΄θ άρχισε να επηρεάζει λίγο!!!
ρε παπαζόλη ο δεξιά είναι ξανθός ρε!
τι να πρωτοσχολιάσει κανείς τώρα?
τυπε εχεις δικιο.δεν κολαει με τις περιγραφες του παπαζολ αυτος.Μεγάλε, ο τύπος στη φωτό που έβαλες είναι έτοιμος να πει σε ποιά μπουζούκια θα κάνει εκδήλωση η ΔΑΠ.
Οι κνίτισσες που κολλάνε με αυτό το ντύσιμο?
Πώς κυκλοφορείτε μαζί?
Σαν τον μελαχροινό λέω ρε!!!τυπε εχεις δικιο.δεν κολαει με τις περιγραφες του παπαζολ αυτος.
ρε παπαζον βαλε την κανονικη σου φωτο ρε να σε δουμε.
Για τον μελαχροινό λέω,όχι τον ξανθό!!!
Εεε άσε σαν την μύγα στο γάλα είμαι,μπορεί να φταίει ο λάθος χόρος που προσανατολίζομαι τελικά!!!
Δεν μου ήρθε κάπως άλλιως να το πω,έδωσα και φωτογραφία,ο τύπος ο μελαχροινός δεξιά είμαι κάπως.....
Ναι μπορώ να χωθώ και σε αυτό το πετσί αλλά για κάθε μέρα δεν παρά είναι;!Ο τύπος δεξιά διάβασα εγώ και σου είπα τα παραπάνω.
Ο αριστερά θεωρείται μοντέρνος άμα έμενε στον Πλαταμώνα, για Θεσ/νίκη είναι για να σου ελέγξει τα λάδια στο αυτοκίνητο.
Έχεις κανα καλό polo κοντομάνικο με γιακά ή κάνα καλό παντελόνι πέρα από jeans?
Eτσί :παπαζολ το μαλλι πως το εχεις ρε?
Ναι μπορώ να χωθώ και σε αυτό το πετσί αλλά για κάθε μέρα δεν παρά είναι;!
Υ.Γ.Να γίνω ο ξανθός λέτε δηλαδή;!
ναι αλλα αυτα σου τα είπαν ή ηλίθιες κομμώτριες ή γκει κομμωτές!Eτσί :
Y.Γ.Σοβαρά το μαλλί μία χαρά είναι σε 5 διαφορετικά κομμωτήρια πήγα και σε όλα το ίδιο μου είπαν!!!
τυπε εχεις δικιο,αλλα το ντυσιμο πρεπει να δενει και με το στιλ.Ναι σε γενικές γραμμές. Το θέμα είναι το ντύσιμό σου να είναι πάνω από το μέσο όρο. Στη φωτό που έβαλες, ο αριστερά δίνει την εντύπωση ότι αυτά τα ρούχα τα έβαλε για να αράξει σπίτι ενώ ο δεξιά έχει ντυθεί καλά ώστε να μπορεί να κυκλοφορήσει και έξω.
Να σας πω,μακρύ αλλά όχι αλογοούρα!!!πως ειναι ρε το μαλλι θα μας πεις τελικα?
Ναι σε γενικές γραμμές. Το θέμα είναι το ντύσιμό σου να είναι πάνω από το μέσο όρο.
Κομμένα μαχαίρι αυτά,τελευταία μου το έπαιζαν ιστορία οι γκόμενες αυτές!!!τυπε εχεις δικιο,αλλα το ντυσιμο πρεπει να δενει και με το στιλ.
μπορει να ντυνετε ο παπαζολ ετσι,αλλα συγχρονος να γυρναει με τους αναρχικους,και να παιζει και φαπες στο δρομο μαζι τους.δεν δενει το πακετο, δηλαδη με την ολη φαση που θελουμε εμεις για τον next top foithth.
Θυμάμαι ρε,δεν μπεκρουλίαζω τόσο,ίσα για κέφι!!!ναι αλλα αυτα σου τα είπαν ή ηλήθειες κομμώτριες ή γκει κομμωτές!
άκου ρε τον νινζα τι σου λεει ρε!
θυμασαι που σου τάλεγα και γω ρε?
σταματα να πινεις δε θυμασαι και δε θα σου σηκώνεται!
τυπε εχεις δικιο,αλλα το ντυσιμο πρεπει να δενει και με το στιλ.
μπορει να ντυνετε ο παπαζολ ετσι,αλλα συγχρονος να γυρναει με τους αναρχικους,και να παιζει και φαπες στο δρομο μαζι τους.δεν δενει το πακετο, δηλαδη με την ολη φαση που θελουμε εμεις για τον next top foithth.