You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ετσι να σε γραψει στ'αρχιδια του ο ιντιαν....πολυ το χαιρομαι ξερεις. ;)
Αβράμη, έχεις χαιρετίσματα απ' τη Μπάιτ.
ετσι μπραβο...με το που μιλησα,ηρθαν τα γνωστα τυπακια να μου την πεσουν...ο καθενας με τον τροπο του.
ας ερθει να μου τα δωσει η ιδια...εσυ δεν εισαι κ πολυ πειστικοσ. ;)
Χθες το βράδυ, που την γάμαγα πισοκωλλητα, ήμουν πολύ πειστικός.
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Επισκέπτης
Λοιπόν ρε παιδιά στην αρχή αστείο μου φάνηκε,αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα οτί μπορεί να παίζει ρόλο μέχρι και η φανέλα!!!Παπατσόλο, κάπου στο φόρουμ διάβασα ότι κυκλοφορείς με άσπρες φανέλες και τραβιέσαι με αναρχοκνίτισσες.
Για ποιό λόγο τα κάνεις αυτά?
Τώρα οι κνίτισες μπόρα ήταν και πέρασε!!!
καμια ασπρη καλτσα φορας ρε?Λοιπόν ρε παιδιά στην αρχή αστείο μου φάνηκε,αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα οτί μπορεί να παίζει ρόλο μέχρι και η φανέλα!!!
Τώρα οι κνίτισες μπόρα ήταν και πέρασε!!!
κανε ζιβαγκο μπλουζακι ξηγιεσε?
Επισκέπτης
Περίμενε γιατί η περίπτωσή σου μπορεί να είναι πιο δύσκολη απ' ότι είχαμε εκτιμήσει στην αρχή.
Έτσι κυκλοφορείς δηλαδή?
Είπαμε!!!καμια ασπρη καλτσα φορας ρε?
κανε ζιβαγκο μπλουζακι ξηγιεσε?
Υπάρχει και μπλούζα από πάνω!!!
Ναι και στα δύο!!!
Είπαμε!!!
Υπάρχει και μπλούζα από πάνω!!!
Ναι και στα δύο!!!
Και γιατί φοράς τέτοιες φανέλες?
Αυτές τις φοράνε οι παππούδες που κάθονται στο μπαλκόνι στο χωριό και φοβούνται μην κρυώσουν.
Εκτός και αν είναι κόκκινες με τη φάτσα του Τσε Γκεβάρα και τις βάζεις μπας και τις δουν οι κνιτογκόμενες.
Σε λίγο καιρό που θα προσλάβει η ΣΧΟΛΗ υπεύθυνο ενδυματολογίας απαγορεύεται να κάνεις απουσίες.
τυπε ο παπαζολο ακομα ειναι με την ασπρη καλτσα αν καταλαβες.Και γιατί φοράς τέτοιες φανέλες?
Αυτές τις φοράνε οι παππούδες που κάθονται στο μπαλκόνι στο χωριό και φοβούνται μην κρυώσουν.
Εκτός και αν είναι κόκκινες με τη φάτσα του Τσε Γκεβάρα και τις βάζεις μπας και τις δουν οι κνιτογκόμενες.
Σε λίγο καιρό που θα προσλάβει η ΣΧΟΛΗ υπεύθυνο ενδυματολογίας απαγορεύεται να κάνεις απουσίες.
για κανε του ενα χρωματολογιο καλτσων και εσωρουχων,διοτι μου φαινετε οτι μιλαμε με τσομπανη.
Επισκέπτης
Ρε έτυχε!!!Και γιατί φοράς τέτοιες φανέλες?
Πότέ δεν με απασχόλησε το χρώμα φανέλας!!!
arcans72 αν όλοι όσοι φορούσαν άσπρες φανέλες ήταν τσομπάνηδες.....
τυπε ο παπαζολο ακομα ειναι με την ασπρη καλτσα αν καταλαβες.
για κανε του ενα χρωματολογιο καλτσων και εσωρουχων,διοτι μου φαινετε οτι μιλαμε με τσομπανη.
Τύπε με αυτά δεν πρέπει να ασχοληθούμε εμείς.
Ας του πει καμιά boomb ή loukritia για να τα πάρει πιο σοβαρά υπ'όψιν μιας και είναι γυναίκες.
Με απογοητεύει ο μαθητής Papazol.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ρε έτυχε!!!
Πότέ δεν με απασχόλησε το χρώμα φανέλας!!!
arcans72 αν όλοι όσοι φορούσαν άσπρες φανέλες ήταν τσομπάνηδες.....
τουλάχιστον πήγαινέ τες σε σταμπάδικο να σου βάλουν τον τσε
τυπε εχω την εντυπωση οτι ο παπαζο κυκλοφορει με τζιν μεχρι τον αστραγαλο,ασπρη καλτσα,και μαυρο σκαρπινι.80ς κατι σαν σταθη ψαλτη.Τύπε με αυτά δεν πρέπει να ασχοληθούμε εμείς.
Ας του πει καμιά boomb ή loukritia για να τα πάρει πιο σοβαρά υπ'όψιν μιας και είναι γυναίκες.
Με απογοητεύει ο μαθητής Papazol.
λες να ειναι ετσι ο μαλακας?