Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
paparia παντα ζηλευουμε αυτους που γαμανε μουνακια τρυφερα κ πανε βολτα χερακι χερακι

ημουνα  εξω απο ενα χχχ χοτελ κ σκαει ενας με παπι κ φορμα μηχανικου κ πισω ενα μουνακι κ μπαινουν μεσα

κ λεω εγω πληρωνω 200αρια για χειροτερες

πριν 6 χρονια ολα αυτα

Μπορεί να έχουν παντρευτεί τώρα, η τύπισα να έχει παχύνει και ο τύπος να κάνει 2 δουλειες για να ταίζει τα μούλικα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
paparia παντα ζηλευουμε αυτους που γαμανε μουνακια τρυφερα κ πανε βολτα χερακι χερακι  :vomit: (μπεσαλιδικα)

ημουνα  εξω απο ενα χχχ χοτελ κ σκαει ενας με παπι κ φορμα μηχανικου κ πισω ενα μουνακι κ μπαινουν μεσα

κ λεω εγω πληρωνω 200αρια για χειροτερες

πριν 6 χρονια ολα αυτα
η κακια η ωρα μαν...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Μπορεί να έχουν παντρευτεί τώρα, η τύπισα να έχει παχύνει και ο τύπος να κάνει 2 δουλειες για να ταίζει τα μούλικα

mporei file

αλλα τοτε ειχα νιωσει πολυ ασχημα με τον εαυτο μου σαν σκουπιδι

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
mporei file

προσφατα ειχα κατεβει μια βολτα απο φυλης και την ωρα που εβγαινα απο το τσαρδι ερχομαι τετ α τετ με δυνατο και καθαρο μουνακι (ντοπιο το πιο πιθανον)...και με κοιταξε μες τα ματια....σα να μην το πιστευε αυτο που εβλεπε....ενω παλιοτερα ισως ντρεπομουν, εκεινη τη στιγμη ενιωσα ενα διαχυτο κυμα περιφανειας να με κατακλυζει και ταυτοχρονα ενα σαρδονιο χαμογελακι σχηματιστικε στο "παιδικο" προσωπο μου!!!  :wanker:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
mporei file

Ολοι ζηλεύουμε φιλαράκι.
Πρέπει να προσπαθούμε να αποκτήσουμε αυτά που γουστάρουμε.
Ζηλεύω και εσένα γιατί κάνεις γιορτές σπίτι σου ενω εγώ όχι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
προσφατα ειχα κατεβει μια βολτα απο φυλης και την ωρα που εβγαινα απο το τσαρδι ερχομαι τετ α τετ με δυνατο και καθαρο μουνακι (ντοπιο το πιο πιθανον)...και με κοιταξε μες τα ματια....σα να μην το πιστευε αυτο που εβλεπε....ενω παλιοτερα ισως ντρεπομουν, εκεινη τη στιγμη ενιωσα ενα διαχυτο κυμα περιφανειας να με κατακλυζει και ταυτοχρονα ενα σαρδονιο χαμογελακι σχηματιστικε στο "παιδικο" προσωπο μου!!!  :wanker:

ξεφτυλα επρεπε να νιωσεις που πληρωνεις να γαμας!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ξεφτυλα επρεπε να νιωσεις που πληρωνεις να γαμας!
σου λεω τι ενιωσα...αυτο εχει σημασια...θα μπορουσα να ειχα νιωσει ντροπη ή ξεφτυλα....αλλα δεν...
ουτε καν με πειραξε ή μ ενοιαξε αν ενιωσε αρνητικα, περιφρονητικα για μενα, που απ το βλεμα της πιο πολυ για εκπληξη κι απορια μου εβγαλε....

το μυστικο της μακροζωιας, οπως ελεγε κι ενα προσωκρατικος φιλοσ (μαλλον ο γοργιας), ειναι να μην δινουμε και τοση σημασια στις αποψεις των αλλων!!!

αλλωστε ρε ντοπακο τις αλλες δεν θα τις πληρωσεις (εμμεσως)? δεν θα αφιερωσεις το χρονο σου κτλ κτλ...?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
σου λεω τι ενιωσα...αυτο εχει σημασια...θα μπορουσα να ειχα νιωσει ντροπη ή ξεφτυλα....αλλα δεν...
ουτε καν με πειραξε ή μ ενοιαξε αν ενιωσε αρνητικα, περιφρονητικα για μενα, που απ το βλεμα της πιο πολυ για εκπληξη κι απορια μου εβγαλε....

το μυστικο της μακροζωιας, οπως ελεγε κι ενα προσωκρατικος φιλοσ (μαλλον ο γοργιας), ειναι να μην δινουμε και τοση σημασια στις αποψεις των αλλων!!!

αλλωστε ρε ντοπακο τις αλλες δεν θα τις πληρωσεις (εμμεσως)? δεν θα αφιερωσεις το χρονο σου κτλ κτλ...?

ναι αλλα σου καθονται επειδη εισαι εσυ οχι η πορτοφολα σου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
πως αλλαζει παντως ο ανθρωπος...καποτε πριν βγω απ το ρδελο σχεδον κρυφοκοιταζα...και τωρα βγαινω με ψηλα το κεφαλι και περιφανα σαν το παγονι....δεν μπορω να δικαιολογησω προς τι αυτη η μεγαλη αντιφαση...ισως μαλλον οτι νιωθω ελευθερος!

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πως αλλαζει παντως ο ανθρωπος...καποτε πριν βγω απ το ρδελο σχεδον κρυφοκοιταζα...και τωρα βγαινω με ψηλα το κεφαλι και περιφανα σαν το παγονι....δεν μπορω να δικαιολογησω προς τι αυτη η μεγαλη αντιφαση...ισως μαλλον οτι νιωθω ελευθερος!

ενας λογος που ειχα κοψει τα κολ κ επαιρνα σιτυ ηταν οτι δεν καρφωνομουνα

τωρα δεν με νοιαζει βεβαια

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ναι αλλα σου καθονται επειδη εισαι εσυ οχι η πορτοφολα σου
αν και σχετικο κι αυτο...θα ελεγα ομως σωστο!

απλα εχω βαρεθει αυτο το παιχνιδι, μπαρακια, κλαμπακια, αρχιδακια και μαλακιες...ουτε αντεχω τις δεσμευσεις....ή ισως εχω φοβο δεσμευσης???

ειμαι προβληματικος λες?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.469
Πόντοι
366
ντοπα το περιμενες οτι θα κατεληγες τετοιος

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
αν και σχετικο κι αυτο...θα ελεγα ομως σωστο!

απλα εχω βαρεθει αυτο το παιχνιδι, μπαρακια, κλαμπακια, αρχιδακια και μαλακιες...ουτε αντεχω τις δεσμευσεις....ή ισως εχω φοβο δεσμευσης???

ειμαι προβληματικος λες?

μαγκα εχω διαβασει αρθρο απο ψυχιατρο κ ελεγε οπου παιζει σεξ με χρημα πισω κρυβεται μανοκαταθλιψη κλπ

κ στις πορνες κ στους πελατες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom