Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
pro forum epoxiκ μετα τι εκανες ποσταρες στο φορουμ
pro forum epoxiκ μετα τι εκανες ποσταρες στο φορουμ
an kai axaxounik ,den einai
Batraxos pisteuo
παλαιοτερα χωρις να κρατησει πολυ το παραμυθακι....μια βουλγαρα τη Σοφια απ τη Σοφια (στη Σοφια) και μια Ρουμουνα εις τας Αθηνας... πηγα να την πατησω αρχικα αλλα λειτουργησαν οι αμυνες του συνειδητου μου αστραπιαια και δυναμικοτατα!εγω ναι μια μασατζου πολωνεζα
μια ρουμανα βιζητα απο το παλιο γραφειο μισελ
nai naiαυτος ειναι. εχω σοβαρη πληροφορηση
ax0a0x0a0x0a0z0a0xp0apx0a0παλαιοτερα χωρις να κρατησει πολυ το παραμυθακι....μια βουλγαρα τη Σοφια απ τη Σοφια (στη Σοφια) και μια Ρουμουνα εις τας Αθηνας... πηγα να την πατησω αρχικα αλλα λειτουργησαν οι αμυνες του συνειδητου μου αστραπιαια και δυναμικοτατα!
θα φαει απορριψη κ θα του γαμησει την ψυχη του
ενω πουτανες=ασφαλεια=ιντερνετ=μελι
nai nai
a re sarantari
παλαιοτερα χωρις να κρατησει πολυ το παραμυθακι....μια βουλγαρα τη Σοφια απ τη Σοφια (στη Σοφια) και μια Ρουμουνα εις τας Αθηνας... πηγα να την πατησω αρχικα αλλα λειτουργησαν οι αμυνες του συνειδητου μου αστραπιαια και δυναμικοτατα!
αυτα θα θυμομαστε οταν θα γερασουμε ή τις σαυρες που το παιζουν δηθεναντζες και δυσκολες επειδη εχουν μια τρυπα στα σκελια τουςmia fora eixa gurisei spiti 8 to proi tufla me xeirofrena kai ksulouri sto terma kai rotage i theia mou ton ksaderfo mou an eimai kala
χ0α0χ0α0χοχοοχοοοχοα0α00α0α00αααχ0χ0ααυτα θα θυμομαστε οταν θα γερασουμε ή τις σαυρες που το παιζουν δηθεναντζες και δυσκολες επειδη εχουν μια τρυπα στα σκελια τους
μαν εχεις βρει την αρμονια σου εδω...αυτο εχει σημασιακ εγω δεν τις ξαναπηρα
νομιζω την βιζιτα την ελεγαν ντενιζα στο γραφειο
πριν 6 χρονια ολα αυτα
χ0α0χ0α0χοχοοχοοοχοα0α00α0α00αααχ0χ0α
santo meli den exeiμαν εχεις βρει την αρμονια σου εδω...αυτο εχει σημασια
ή μηπως ψαχνουμε ακομα τι ειναι αυτο που θα μας γαληνεψει?
τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα μαλλον και τα δυο....το δευτερο ως ανεκπληρωτες ψυχοσωματικες αναγκες...αλλωστε αυτα τα δυο συνδεονται ;)χ0α0χ0α0χοχοοχοοοχοα0α00α0α00αααχ0χ0α
μαν εχεις βρει την αρμονια σου εδω...αυτο εχει σημασια
ή μηπως ψαχνουμε ακομα τι ειναι αυτο που θα μας γαληνεψει?