Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι λε ρε φιλε?
τι λε ρε φιλε?
θα ρχομουν ρεντ...αλλα μενω μακρυα..αναγκαστικα παλι στο δασος θα την βγαλω με εξωθεσμικοdimmits θα έρθεις boiler room το βράδυ;
Με τον billy εχθές πήγαμε Baron αλλά δεν πετύχαμε πουθενά τον nipple_lover :Sθα ρχομουν ρεντ...αλλα μενω μακρυα..αναγκαστικα παλι στο δασος θα την βγαλω με εξωθεσμικο
Βιλυ εγινε οσαν τον Ριτσαρ΄ Γκιρ. ...γοητεια...Με τον billy εχθές πήγαμε Baron αλλά δεν πετύχαμε πουθενά τον nipple_lover :S
η ασπρη κουκουβαγια ειναι φιλος εξωθεσμικος...ρωτα τον για διμιτς θα σου δειξει την καλυβα μου...ελα να σε φιλεψω.ντιμιτς θα ερθω να σε βρω στο δασος θα ειμαι εκει που χεζει η ασπρη κουκουβαγια
Όχι τύπε δεν πάμε σε μπουρδέλα είμαστε σοβαροί άνθρωποι τι μας πέρασες; :SΒιλυ εγινε οσαν τον Ριτσαρ΄ Γκιρ. ...γοητεια...
πηγατε τσαρδια?
Kαθε ψεμα του φιλου μας, αρχιζει με την φραση, "ειχα μια γκομενα"ειχα μια γκομενα μικρος κ ειχε γραψει ρομαντικα τραγουδια ροξετ κ το ακουγαμε οταν την γαμουσα ακαποτα απο τον κωλο κ εχυνα μεσα της
gt den κοιμασαιKαθε ψεμα του φιλου μας, αρχιζει με την φραση, "ειχα μια γκομενα"
Τα ψυχακια θελουμε λιγες ωρες υπνο. Μου το ειπε καποτε, ενας ψευτης.gt den κοιμασαι
το αντιθετο ισχυει λογικαΤα ψυχακια θελουμε λιγες ωρες υπνο. Μου το ειπε καποτε, ενας ψευτης.
Kαθε ψεμα του φιλου μας, αρχιζει με την φραση, "ειχα μια γκομενα"
το αντιθετο ισχυει λογικα
ο ψυχασθενης δεν εχει λογο να χασει τον υπνο του
ενας εβαλε φωτια στο ιδρυμα κ εκαψε ζωντανους αλλους 3 το διαβασες
μεγαλο αλανι ο ψυχακιας