Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ευχαριστω για τις συμβουλες φιλαρακικαλυτερα αμα δεν μπορεις να βρεις αλλη μεινε στα μπουρδελα αλλα με αξιοπρεπεια
με βοηθάς πραγματικα
ευχαριστω για τις συμβουλες φιλαρακικαλυτερα αμα δεν μπορεις να βρεις αλλη μεινε στα μπουρδελα αλλα με αξιοπρεπεια
ευχαριστω για τις συμβουλες φιλαρακι
με βοηθάς πραγματικα
Ωραια ιστορια.
Εχεις μια εφεση στις μαλακιες.
θα σε γαμησω μουνοπανοΩραια ιστορια.
Εχεις μια εφεση στις μαλακιες.
Άλλαξε τώρα πλευρό και επειδή κάνει ψύχρα εκεί που είσαι, όταν κοιμάσαι να σκεπάζεσαι.
ntimakos 36arhs me manikia k moysia
Ωραίος τύποςntimakos 36arhs me manikia k moysia
Ωραίος τύπος
Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας
γερασα κ γω μαν...σαν τον προεδρο...
τι ζωδιο είναι ο προεδρος?Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας
Ο Αντώνης Σαμαράς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23 Μαΐου 1951
ρεντ εγω χρησιμοποιουσα κασετουλες maxell,tdk κ σαν εσχατη λυση rack πετρακης Αε,,,
εγω αν ημουν στη θεση σου θα κραταγα 10 λεπτα την ανασα μουτσινα επειδη ειμαι φιλος σου αν ημουν στην τραγικη κατασταση που εισαι ξεχασμενος απο τον θεο θα εκανα το εξης
θα επαιρνα κινητο αντροιντ κ θα επαιζα πολυ με το τιντερ!!!
θα ημουν ολη μερα εξω κ καθημερινες πρωι σε στεκια φοιτητων ζωγραφου παπει κλπ
εμπορικα κεντρα κ το βραδυ σε μπαρακια κ μετρο ειδικα πανορμου κ γκαζι κ οπου εβλεπα ανταποκριση στο τιντερ θα εκανα μπασιμο
πλεον οι ματιες των ανθρωπων εχουν αντικατασταθει απο οθονες κ κινητα οποτε μην περιμενεις ελληνιδα να σου στειλει ερωτικο καλεσμα ΕΚΤΟΣ αν εχει τεραστιο κυκλο γνωριμιων που εσυ δεν εχεις η ειναι μερος της δουλειας σου να γνωριζεις κοσμο
Ο Βασίλης Λεβέντης (γεν. Μεσσήνη Μεσσηνίας, 2 Νοεμβρίου 1951) είναι Έλληνας πολιτικός, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.τι ζωδιο είναι ο προεδρος?
Και τι τραγούδια έβαζες τύπε; Hard rock και heavy metal;ρεντ εγω χρησιμοποιουσα κασετουλες maxell,tdk κ σαν εσχατη λυση rack πετρακης Αε,,,
εγω δε θυμαμαι μαρκα,αλλα θυμαμαι που ειχα και μια κασετα από τρυπες που ηταν κοκκινηρεντ εγω χρησιμοποιουσα κασετουλες maxell,tdk κ σαν εσχατη λυση rack πετρακης Αε,,,