Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ελα τυπε  :orchestra: :orchestra:

οσο περνανε τα χρονια θυμαμαι τα λογια και τους προβληματισμους ενος φοιτητη που νοικιαζε στον κατω οροφο απο μας(προ 15ετιας περιπου),εγω τοτε εδινα ξανα πανελλαδικες  :orchestra:,ετσι ειχα μονο ιδιαιτερα να κανω και αρκετο ελευθερο χρονο μιας και δν πηγαινα σχολειο  :orchestra:
Λοιπον ο τυπας προβληματιζοταν γιατι δεν ειχε σχεση με φοιτητρια κτλ και διαβαζε διαφορα απο το ιντερνετ(ναι ειχε ιντερνετ τοτες) για τα αλφα μειλς κτλ και πως ειναι στη φυση τα πραγματα  :orchestra:,θυμαμαι χαρακτηριστικα ελεγε οτι πχ στα βουβαλια υπαρχουν αρσενικα που πανε με ολα τα θυληκα και αλλα αρσενικα που δεν πανε με κανενα θυληκο  :orchestra:  :S και προβληματιζοταν εντονα για αυτο γιατι μ ελεγε οτι ειχε να κανει σεξ 1 χρονο  :orchestra:.Τεσπα το συμπερασμα του ηταν οτι ετσι γινεται κ με τους ανθρωπους υπαρχουν αρσενικα που τις περνανε ολες ενα χερι  :orchestra: και αλλοι που μενουν παρθενοι μια ζωη  :S :S  :orchestra: η τους παιρνει καποια μονο για τα λεφτα τους γιατι δεν αρεσουν  :S :S :S :orchestra:.Οσο περνανε τα χρονια σκεφτομαι οτι ειχε απολυτο δικιο  :orchestra: ,μην αρχισετε να λετε  ψαχνουν τα λεφτα κτλ τις γνωστες μαλακιες  :orchestra: ,οσο κοιταω γνωστους τοσο βλεπω την αληθεια ,απειρα παραδειγματα πχ ενας γιατρος με δικο του ιατρειο κ καλα λεφτα(φιλος της οικογενειας μ) ολο αρραβωνιαζοταν κ ολο του εφευγαν οι γυναικες ελεγε ο μπαμπας μου  :S :S
ενας φαρμακοποιος γνωστος μας το ιδιο  :S,ενω αντιθετα ξερω ρωσσοποντιους(μην μου πειτε οτι εχουν πιο πολλα λεφτα απο τον μεσο ελληνα) που παντρευτηκαν ελληνιδες και τους ταιζουν κιολας αυτες  :S :S :S :S :S.
Το συμπερασμα που βγαινει απο ολα αυτα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι που αρεσουν εχουν περαση ,φαινοταν ηδη απο 12 χρονων στις παρεες κτλ αυτο  :orchestra: ενω αλλοι που ειναι μια ζωη  :jerking: :jerking:  ανεξαρτητων χρηματων επαγγελματος κτλ  :orchestra:
Ο φοιτητης ανηκε στην κατηγορια που δεν αρεζε  :orchestra: και σημερα μπακουρι θα ναι κοβω τ αρχιδια μου  :orchestra: :orchestra:
Αυτα  :orchestra: :orchestra: :orchestra:
σκληρο ποστ

μονο αληθειες ο κωστακης

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ποια αληθεια ρε μαν..?
στο βρακι τους εισαι κ ξερεις τι κανει ο πρωην φοιτητης?
μαθε μπαλιτσα λεμε. :birdman:
εγω όταν νοικιαζα φοιτητης ειχε ερθει η γκομενα μου και φωναζε όταν τη γαμουσα

κι ο από κατω,φοιτητης κι αυτος δε γνωριζόμαστε,μου χτυπησε το ταβανι του/πατωμα μου και κατεβηκα με πιτζαμα χωρις σωβρακο και ζακετα τσαμπιον να τον τραμπουκισω

δε μου ανοιξε και ηταν και με αλλον μεσα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
ειναι σκληρη η ζωη φιλε αλλα ετσι ειναι οπως τα λεω,ετσι ειναι και στην φυση  :-  :orchestra:

ο πρωην φοιτητης  οπως τον αφησα θα ναι

δηλαδη καπως ετσι  :orchestra:

giphy.gif
αμα εισαι λουζερ εισαι λουζερ :orchestra: 1 στους 100 αντε να ξεφυγει :orchestra: :orchestra: :orchestra:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
εγω όταν νοικιαζα φοιτητης ειχε ερθει η γκομενα μου και φωναζε όταν τη γαμουσα

κι ο από κατω,φοιτητης κι αυτος δε γνωριζόμαστε,μου χτυπησε το ταβανι του/πατωμα μου και κατεβηκα με πιτζαμα χωρις σωβρακο και ζακετα τσαμπιον να τον τραμπουκισω

δε μου ανοιξε και ηταν και με αλλον μεσα

gt les psemmata

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom