Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
συμφωνα με τις γνωσεις σου στο νετ και την τβ τι πορισμα βγαζεις εκτορ?οχι το δερμα γενικα η κωλοτρυπα πως ηταν
συμφωνα με τις γνωσεις σου στο νετ και την τβ τι πορισμα βγαζεις εκτορ?οχι το δερμα γενικα η κωλοτρυπα πως ηταν
τουμπανο..τυπε γενικα ηταν καραμουναρα το σκυλι...ας ειναι καλα εκει που ειναι
τουμπανο..τυπε γενικα ηταν καραμουναρα το σκυλι...ας ειναι καλα εκει που ειναι
συμφωνα με τις γνωσεις σου στο νετ και την τβ τι πορισμα βγαζεις εκτορ?
κι εγω εχω δει εσενατον εκτωρα τον εχει δει η ερι αλβανε
κι εγω εχω δει εσενα
ιχνος τσιπας πανω σου
μονο οταν δεν εχω ορεξη να τον παιξωραοπαου όταν εχεις γκομενα εχεις ορεξη να τη γαμας?
ποσες φορες τη βδομαδα τη γαμουσες αυτή ας πουμε?μονο οταν δεν εχω ορεξη να τον παιξω
μονο οταν δεν εχω ορεξη να τον παιξω
τυπε πολλα ρωτας και μετα θα πρεπει να πεθανεις....ποσες φορες τη βδομαδα τη γαμουσες αυτή ας πουμε?
σαν το μελι δεν εχει..περναω πολυ ωραια με εσας τα φιλαρακια μου εδω μεσαγτ δεν βρισκεις αλλη γκομενα τοσους μηνες
φοβασαι μην χασεις κανα ποστ
από πουτανες τι γαμας εσυ?δεν εχω προσεξειτυπε πολλα ρωτας και μετα θα πρεπει να πεθανεις....
σαν το μελι δεν εχει..περναω πολυ ωραια με εσας τα φιλαρακια μου εδω μεσα
δεν γαμαω πουτανες τυπε...το χω γυρισει στο μανουαλ....από πουτανες τι γαμας εσυ?δεν εχω προσεξει
δεν γαμαω πουτανες τυπε...το χω γυρισει στο μανουαλ....
kala...καταλαβαδεν γαμαω πουτανες τυπε...το χω γυρισει στο μανουαλ....
εσυ εχεις χεσει κανα γαμια σου?ισως δεν σου εδινε κωλο η δικια σου για να μην χεστει εκεινη την ωρα κ την διωξεις
εσυ εχεις χεσει κανα γαμια σου?
kala...καταλαβα
http://[URL unfurl="true"]www.larisanew.gr/website/wp-content/uploads/2015/06/21665.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τι καταλαβες ρε αυτιστικο? :-* :-* :-*