Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
αυτό είναι πολύ λαιτ που περιγραφεις
σιγουρα θα υπαρχουν και χειροτερα....αλλα για μενα που δεν μπορω να φανταστω οτι για ενα τοσο απλο και καθημερινο γεγονος και κυριως με ενα φιλαρακι θα εφτανα στο σημειο να ζητησω την αδεια της γκομενας-γυναικας-συντροφου whatever, ειναι χοντρο, ή τουλαχιστον, δεν μπορω να το χωνεψω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σιγουρα θα υπαρχουν και χειροτερα....αλλα για μενα που δεν μπορω να φανταστω οτι για ενα τοσο απλο και καθημερινο γεγονος και κυριως με ενα φιλαρακι θα εφτανα στο σημειο να ζητησω την αδεια της γκομενας-γυναικας-συντροφου whatever, ειναι χοντρο, ή τουλαχιστον, δεν μπορω να το χωνεψω
deal with it.
ετσι ειναι τωρα τα πραγματα...αν δεν κανει οτι πει η γκομενα,δεν θα φαει μουνακι για βραδινο.
ουτε η ψωλιτσα του φιλου σου/μου κτλ θα βρει φιλοξενο στοματακι προθυμο να  :pipa2:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
deal with it.
ετσι ειναι τωρα τα πραγματα...αν δεν κανει οτι πει η γκομενα,δεν θα φαει μουνακι για βραδινο.
ουτε η ψωλιτσα του φιλου σου/μου κτλ θα βρει φιλοξενο στοματακι προθυμο να  :pipa2:
ε δεν είναι παντα ετσι

εγω τις εχω σουζα

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
εμενα μια ελλεηνιδα που καναμε παρεα και σε μια φαση της εριξα 2 πουτσους μου στειλε μηνυμα κατι στιχους από ενα τραγουδι που ελεγε ότι είναι ερωτευμενη μαζι μου κι επειδή δεν απαντησα κατευθείαν με πηρε τηλ και μου πε ότι εκανε λαθος και το μηνυμα πηγαινε αλλου
αχαχαχα ε ρε με τα ψυχολογικα τους και την ανασφαλεια τους

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
deal with it.
να παν να γαμηθουν (μ αλλους) και να τους εχουν υποχειρια....υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
εγω ουτε κομπλεξικος για τις κομπλεξικες καριολες θα γινω, ουτε θα γινω ο "αλλος" που αυτες θελουν για να ικανοποιησουν το Εγω τους και τις ανασφαλειες τους...πρεπει να μαθουν να χαιρονται, ή εστω να σεβονται, με τις χαρες του ανθρωπου τους (υποτιθεται)  

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να παν να γαμηθουν (μ αλλους) και να τους εχουν υποχειρια....υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες
εγω ουτε κομπλεξικος για τις κομπλεξικες καριολες θα γινω, ουτε θα γινω ο "αλλος" που αυτες θελουν για να ικανοποιησουν το Εγω τους και τις ανασφαλειες τους...πρεπει να μαθουν να χαιρονται, ή εστω να σεβονται, με τις χαρες του ανθρωπου τους (υποτιθεται)  
:orchestra: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom